|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 19 кві, 2026 17:19
"В світі не існує безпричинних явищ."
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 19 кві, 2026 17:21
Shaman написав:це просто визнання реальності. зброї в країні багато. погані хлопці її й так отримають. ми ВЖЕ живемо в іншій реальності, питання ми це визнаємо чи ховаємо голову в пісок?
А якщо ще повязати з тим що в першу чергу(рік-два) ДОЗВОЛИТИ носіння зброї членам родин воїнів ЗСУ , ветеранам ЗСУ - як своєрідне засвідчення їх заслуг перед Україною і на 10 років ПІСЛЯ повернення заборонити видачу дозволів тим хто будучи в мобпридатному віці знаходився за кордоном.... Тобто навіть в такому питанні ТРЕБА показувати ВДЯЧНІСТЬ ДЕРЖАВИ і ЛОЯЛЬНІСТЬ СУСПІЛЬСТВА до людей які своїм життя ризикували на фронті. ПС а тим кому заборонена видача-заборонити займати Державні посади вище якогось рівня....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3019 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 17:26
ЛАД написав:Фраза не очень понятная, как часто у вас бывает. Это вы мне предлагаете пойти на фронт? А о балласте в лице шамана вы не забыли?
режим дурника?  розмова йшла про розвинення країни після війни Вообще-то, речь шла о войне.
ви знову будете мені розповідати про що йшла мова в МОЇХ дописах? читайте УВАЖНІШЕ, особливо коли встряєте в чужу розмову... або спитайте, неодноразово радив Shaman написав:_hunter... ти спеціально задаєш питання, які не мають відповіді - а потім, чого мені не відповідають. але щоб й цей аргумент забрати - так, фінансування буде. в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає. буде відстрочка/списання боргів. рівень фінансування буде достатній, щоб продовжити розвиватися після війни. за умови - всі наполегливо працюють - ТМ Будівельник. а ті хто лише розповідають та чекають, що за них хтось зробить - тут свалу не буде. негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт ЛАДів, хунтерів та летусроків... ...
розмова була про фінансування ПІСЛЯ війни... А если говорить о том, что "після війни", то вы для начала договоритесь с будивельником. А то вы говорите о западной помощи, а он утверждает, что она вообще не нужна: "З якого будуна ТИ вирішив, що здоровій людині потрібно щоб її ГОДУВАЛИ ?" И о границах 1991. Я сомневаюсь, что в границах 1991 ВВП будет расти быстрее, чем в сегодняшних. На оккупированных территориях, особенно на Донбассе, очень много придётся восстанавливать и стоить это будет очень дорого.
ще раз ЛАД - а чого я маю домовлятися з Будівельником? в нас можуть бути РІЗНІ точки зору, в нас НЕ срср. а в тому, що для досягення результату треба наполегливо працювати - ми однаково так думаємо. а ви ЛАД чомусь з цим не згодні... чи просто не можете хоч в чомусь погодитися з Будівельником? буде західна допомога. в якому форматі, я не знаю. звісно, якщо ми не капітулюємо (тоді нічого не буде, суцільні руїни), й якщо будемо жити за правилами. в тому числі без значної корупції й без значного популізму.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1767 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 17:32
ЛАД написав:... И о границах 1991. Я сомневаюсь, что в границах 1991 ВВП будет расти быстрее, чем в сегодняшних. На оккупированных территориях, особенно на Донбассе, очень много придётся восстанавливать и стоить это будет очень дорого.
поки що це схоже залишиться за Рашею. тому не буде там ні відновлення, нічого іншого... дике поле на багато років...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1767 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 17:39
Shaman написав:буде західна допомога. в якому форматі, я не знаю. звісно, якщо ми не капітулюємо (тоді нічого не буде, суцільні руїни), й якщо будемо жити за правилами. в тому числі без значної корупції й без значного популізму.
Тут я можу бути не згодний.. 1 Захід НЕ ЦІКАВИТЬ КОРУПЦІЯ (бе це штучно вигадане політиками поняття), щоб було що згодовувати електорату під час виборів 2 Давайте розберемо а - Якщо гроші вкрадені у великих обємах - то вони повертаються на рахунки ЗАХОДУ (тобто Захід дав, гроші вернулись , а БОРГИ Держави-залишились) - хтось буде стверджувати що той хто дає відмовиться дати знаючи що дане повернеться і крім того в тій же суммі залишаться борги? б - якщо гроші вкрадені в не великих розмірах... то вони будуть витрачені в середині Держави , а при нашому законодавстві 40+% ціни товару це податки , як на мене - Державі пофіг хто вкрав і скільки 3 Тепер про розміри так званої корупції За 30 років , наприклад Лад і вт313 стверджують що нам передали на 250+млрд доларів промислових активів в 1990 , і станом на сьогодні статки 100 найбагатших українців згідно форбс =30 млрд.... В той самий час ВВП за 30 років - 3 000 млрд доларів мінімум..... То якось дивно 3000+250=30 ..... 1%.... Когось сильно засмутить що в нього вкрали 1% того що він створив за життя? Якщо в процесі створення я бачив як мінімум втрату 10-15% .. те що міг зробити краще сам.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 17:45
budivelnik написав: Shaman написав:це просто визнання реальності. зброї в країні багато. погані хлопці її й так отримають. ми ВЖЕ живемо в іншій реальності, питання ми це визнаємо чи ховаємо голову в пісок?
А якщо ще повязати з тим що в першу чергу(рік-два) ДОЗВОЛИТИ носіння зброї членам родин воїнів ЗСУ , ветеранам ЗСУ - як своєрідне засвідчення їх заслуг перед Україною і на 10 років ПІСЛЯ повернення заборонити видачу дозволів тим хто будучи в мобпридатному віці знаходився за кордоном.... Тобто навіть в такому питанні ТРЕБА показувати ВДЯЧНІСТЬ ДЕРЖАВИ і ЛОЯЛЬНІСТЬ СУСПІЛЬСТВА до людей які своїм життя ризикували на фронті. ПС а тим кому заборонена видача-заборонити займати Державні посади вище якогось рівня....
Есть одна маленькая загвоздка. По моим наблюдениям, люди, имеющие опыт обращения с оружием совсем не стремятся им владеть в повседневной жизни. Носить оружие хотят те, кто плохо понимает, что это такое и какая это ответственность.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6525 раз.
- Подякували: 21774 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
84
39
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 17:51
Погоджуюсь Я дуже добре володію зброєю.... тому в мене немає навіть мисливської рушниці, і не факт що я б побіг отримувати дозвіл на короткоствол...
Але моє повідомлення трошки про інше...
Суть Якось ПІДКРЕСЛИТИ вдячність ЗСУ від Держави ... при цьому це ж ПРАВО на отриманні, яке не зобовязує бігти отримувати
ПС в тих рідких випадках мого спілкування з носіями зброї я відразу попереджаю Не чіпай зброю... бо тоді ти з неї застрелишся.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 18:30
барабашов написав:пока мы будем ставить вместо мобильного термоядрёного реактора на 100Гвт в каждом дворе по аккАмуляторной накопительной системе за 100уе/кВт-ч(примерно, точнее сам посчитай, и это не самое модное и последнее будет) то литий на планете закончится.
Ти б перше ніж по помийкам лазити -поцікавився б технічною стороною Для довідки В 1 квт*год аккамулятора - __________________________________150 грам Розвідані (економічно доступні) запаси літію_______26 000 000 000 000 грам А тепер БАРАБАННА ДРІБ Літій це критично для авто(вага) , але є такий елемент як НАТРІЙ в 1 квт*год аккамулятора___________________________250 грам натрію Наявність натрію __________15 000 000 000 000 000 000 000 грам натрію Повір Тобі переживати нічого
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 18:53
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:Але моє повідомлення трошки про інше... Суть Якось ПІДКРЕСЛИТИ вдячність ЗСУ від Держави ... при цьому це ж ПРАВО на отриманні, яке не зобовязує бігти отримувати
Но это же уже было? - опричники... При этом ДАЖЕ в Израиле такого бреда нет: оружие - _только_ у армии. Тут прямым нарушением Конституции попахивает...
Я розумію що більше тебе зачепила пропозиція ЗАБОРОНИТИ таким як хунтер отримувати зброю і займати державні посади... Тому ти тут зараз починаєш згадувати про Конституцію До речі. як ти виконуєш Конституційний Обовязок по захисту Батьківщини? Випиваєш ТРИ пива з ГАСЛОМ Слава Україні.... чи тільки два?
етнічним
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-