Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1749717498174991750017501 ... 17503>
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:19

"В світі не існує безпричинних явищ."
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:це просто визнання реальності. зброї в країні багато. погані хлопці її й так отримають. ми ВЖЕ живемо в іншій реальності, питання ми це визнаємо чи ховаємо голову в пісок?
А якщо ще повязати з тим що в першу чергу(рік-два) ДОЗВОЛИТИ носіння зброї членам родин воїнів ЗСУ , ветеранам ЗСУ - як своєрідне засвідчення їх заслуг перед Україною і на 10 років ПІСЛЯ повернення заборонити видачу дозволів тим хто будучи в мобпридатному віці знаходився за кордоном....

Тобто навіть в такому питанні ТРЕБА показувати ВДЯЧНІСТЬ ДЕРЖАВИ і ЛОЯЛЬНІСТЬ СУСПІЛЬСТВА до людей які своїм життя ризикували на фронті.

ПС
а тим кому заборонена видача-заборонити займати Державні посади вище якогось рівня....
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3019 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:26

ЛАД написав:
Фраза не очень понятная, как часто у вас бывает.
Это вы мне предлагаете пойти на фронт?
А о балласте в лице шамана вы не забыли?

режим дурника? :lol: розмова йшла про розвинення країни після війни

Вообще-то, речь шла о войне.

ви знову будете мені розповідати про що йшла мова в МОЇХ дописах? читайте УВАЖНІШЕ, особливо коли встряєте в чужу розмову... або спитайте, неодноразово радив
  Shaman написав:_hunter
...
ти спеціально задаєш питання, які не мають відповіді - а потім, чого мені не відповідають. але щоб й цей аргумент забрати - так, фінансування буде. в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає. буде відстрочка/списання боргів. рівень фінансування буде достатній, щоб продовжити розвиватися після війни. за умови - всі наполегливо працюють - ТМ Будівельник. а ті хто лише розповідають та чекають, що за них хтось зробить - тут свалу не буде.

негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт ЛАДів, хунтерів та летусроків...
...

розмова була про фінансування ПІСЛЯ війни...
А если говорить о том, что "після війни", то вы для начала договоритесь с будивельником. А то вы говорите о западной помощи, а он утверждает, что она вообще не нужна: "З якого будуна ТИ вирішив, що здоровій людині потрібно щоб її ГОДУВАЛИ ?"
И о границах 1991. Я сомневаюсь, что в границах 1991 ВВП будет расти быстрее, чем в сегодняшних. На оккупированных территориях, особенно на Донбассе, очень много придётся восстанавливать и стоить это будет очень дорого.

ще раз ЛАД - а чого я маю домовлятися з Будівельником? в нас можуть бути РІЗНІ точки зору, в нас НЕ срср. а в тому, що для досягення результату треба наполегливо працювати - ми однаково так думаємо. а ви ЛАД чомусь з цим не згодні... чи просто не можете хоч в чомусь погодитися з Будівельником? ;)

буде західна допомога. в якому форматі, я не знаю. звісно, якщо ми не капітулюємо (тоді нічого не буде, суцільні руїни), й якщо будемо жити за правилами. в тому числі без значної корупції й без значного популізму.
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:32

ЛАД написав:...
И о границах 1991. Я сомневаюсь, что в границах 1991 ВВП будет расти быстрее, чем в сегодняшних. На оккупированных территориях, особенно на Донбассе, очень много придётся восстанавливать и стоить это будет очень дорого.

поки що це схоже залишиться за Рашею. тому не буде там ні відновлення, нічого іншого... дике поле на багато років...
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:39

Shaman написав:буде західна допомога. в якому форматі, я не знаю. звісно, якщо ми не капітулюємо (тоді нічого не буде, суцільні руїни), й якщо будемо жити за правилами. в тому числі без значної корупції й без значного популізму.
Тут я можу бути не згодний..
1 Захід НЕ ЦІКАВИТЬ КОРУПЦІЯ (бе це штучно вигадане політиками поняття), щоб було що згодовувати електорату під час виборів
2 Давайте розберемо
а - Якщо гроші вкрадені у великих обємах - то вони повертаються на рахунки ЗАХОДУ (тобто Захід дав, гроші вернулись , а БОРГИ Держави-залишились) - хтось буде стверджувати що той хто дає відмовиться дати знаючи що дане повернеться і крім того в тій же суммі залишаться борги?
б - якщо гроші вкрадені в не великих розмірах... то вони будуть витрачені в середині Держави , а при нашому законодавстві 40+% ціни товару це податки , як на мене - Державі пофіг хто вкрав і скільки
3 Тепер про розміри так званої корупції
За 30 років , наприклад Лад і вт313 стверджують що нам передали на 250+млрд доларів промислових активів в 1990 , і станом на сьогодні статки 100 найбагатших українців згідно форбс =30 млрд....
В той самий час ВВП за 30 років - 3 000 млрд доларів мінімум.....
То якось дивно
3000+250=30 ..... 1%....
Когось сильно засмутить що в нього вкрали 1% того що він створив за життя?
Якщо в процесі створення я бачив як мінімум втрату 10-15% .. те що міг зробити краще сам.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:45

budivelnik написав:
  Shaman написав:це просто визнання реальності. зброї в країні багато. погані хлопці її й так отримають. ми ВЖЕ живемо в іншій реальності, питання ми це визнаємо чи ховаємо голову в пісок?
А якщо ще повязати з тим що в першу чергу(рік-два) ДОЗВОЛИТИ носіння зброї членам родин воїнів ЗСУ , ветеранам ЗСУ - як своєрідне засвідчення їх заслуг перед Україною і на 10 років ПІСЛЯ повернення заборонити видачу дозволів тим хто будучи в мобпридатному віці знаходився за кордоном....

Тобто навіть в такому питанні ТРЕБА показувати ВДЯЧНІСТЬ ДЕРЖАВИ і ЛОЯЛЬНІСТЬ СУСПІЛЬСТВА до людей які своїм життя ризикували на фронті.

ПС
а тим кому заборонена видача-заборонити займати Державні посади вище якогось рівня....

Есть одна маленькая загвоздка.
По моим наблюдениям, люди, имеющие опыт обращения с оружием совсем не стремятся им владеть в повседневной жизни. Носить оружие хотят те, кто плохо понимает, что это такое и какая это ответственность.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6525 раз.
Подякували: 21774 раз.

Профіль

136
84
39
2
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:51

Погоджуюсь
Я дуже добре володію зброєю.... тому в мене немає навіть мисливської рушниці, і не факт що я б побіг отримувати дозвіл на короткоствол...

Але моє повідомлення трошки про інше...

Суть
Якось ПІДКРЕСЛИТИ вдячність ЗСУ від Держави ... при цьому це ж ПРАВО на отриманні, яке не зобовязує бігти отримувати

ПС
в тих рідких випадках мого спілкування з носіями зброї я відразу попереджаю
Не чіпай зброю... бо тоді ти з неї застрелишся.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 18:23

ЛАД написав:Образец использования типичной методички советского пропагандиста

Точніше й не скажеш у відповідь на цей ваш пост: :D
  ЛАД написав: Читайте https://www.unian.ua/society/upershe-opublikovano-tekst-mirnoji-ugodi-z-rf-2022-roku-shcho-ne-vidbulasya-shcho-v-niy-12618150.html - "Уперше опубліковано текст мирної угоди з РФ 2022 року, що не відбулася: що в ній". Статья 2-летней давности.."Стамбульське комюніке" публиковалось значительно раньше.
Сегодняшние условия явно хуже.

Вважати капітуляцію кращими умовами це так по-пропагандонськи))
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1340 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 18:30

барабашов написав:пока мы будем ставить вместо мобильного термоядрёного реактора на 100Гвт в каждом дворе по аккАмуляторной накопительной системе за 100уе/кВт-ч(примерно, точнее сам посчитай, и это не самое модное и последнее будет) то литий на планете закончится.
Ти б перше ніж по помийкам лазити -поцікавився б технічною стороною
Для довідки
В 1 квт*год аккамулятора - __________________________________150 грам
Розвідані (економічно доступні) запаси літію_______26 000 000 000 000 грам

А тепер БАРАБАННА ДРІБ
Літій це критично для авто(вага) , але є такий елемент як НАТРІЙ
в 1 квт*год аккамулятора___________________________250 грам натрію
Наявність натрію __________15 000 000 000 000 000 000 000 грам натрію

Повір
Тобі переживати нічого
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 18:53

етнічним

budivelnik написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:Але моє повідомлення трошки про інше...

Суть
Якось ПІДКРЕСЛИТИ вдячність ЗСУ від Держави ... при цьому це ж ПРАВО на отриманні, яке не зобовязує бігти отримувати

Но это же уже было? - опричники...
При этом ДАЖЕ в Израиле такого бреда нет: оружие - _только_ у армии. Тут прямым нарушением Конституции попахивает...
Я розумію що більше тебе зачепила пропозиція
ЗАБОРОНИТИ таким як хунтер отримувати зброю і займати державні посади...
Тому ти тут зараз починаєш згадувати про Конституцію
До речі. як ти виконуєш Конституційний Обовязок по захисту Батьківщини?
Випиваєш ТРИ пива з ГАСЛОМ Слава Україні.... чи тільки два?

етнічним
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 1749717498174991750017501 ... 17503>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти