Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1749617497174981749917500 ... 17503>
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 16:52

budivelnik написав:
  Shaman написав:в цьому випадку його треба відразу, за кораблем.
Дурнів -треба використовувати , поки вони думають що демонструють свій розум.
хіба так. 8)

бо бач, теж втягнувся в дискусії з ним по питанню, що в усьому, чому не йдуть перемовини винна Україна...
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:01

budivelnik написав:
  _hunter написав:Ну да - сейчас ЗАЦІКАВЛЕНІ. Но после Пэромогы - от кого нужно будет обороняться-то?
Так після Перемоги зникає тиск як ідеологічний так і фінансовий зі сторони педерації....
Далі ти вільний робити для СЕБЕ все що можеш і хочеш. тобто РОЗВИВАЙ свої можливості, створюй свою продуктивність ,збільшуй своє ВВП.....
......

Ну, супер. А что делать с
«Через чотири роки після повномасштабного вторгнення Росії загальна вартість відновлення та відбудови України наразі оцінюється у майже 588 мільярдів доларів США впродовж наступного десятиліття, що майже втричі перевищує прогнозований номінальний ВВП України за 2025 рік. (...) Нам все ще вдається швидко відновлюватися та розвиватися далі», — прокоментувала ситуацію прем’єр-міністерка України Юлія Свириденко. Про це повідомляє RFI Українською з посиланням на інформацію ООН.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Керівник патрульної поліції подав у відставку після стрілянини в Голосіївському районі столиці
Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков вирішив подати у відставку на тлі стрілянини в Голосіївському районі Києва, де є підозра про неналежну поведінку правоохоронців. Про це повідомляє кореспондентка LIGA.net з пресконференції міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка 19 квітня.

Жуков обіймав цю посаду з 2015 року. Він наголосив, що відповідальність понесуть усі, хто є керівниками у двох поліцейських, які залишили місце стрілянини напередодні в Києві.

"В цьому випадку я як офіцер, як бойовий офіцер прийняв рішення подати рапорт на звільнення мене з займаної посади, – сказав він на брифінгу. – Дійсно ганебна ситуація. Поліцейські вчинили непрофесійно і недостойно як для офіцерів поліції. Вони приїхали на виклик, вони мали допомагати, рятувати наших громадян. Вони погано зорієнтувалися і залишили в небезпеці цивільних людей, поранених цивільних людей".
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2

Shaman написав:
  ЛАД написав:...
негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт ЛАДів, хунтерів та летусроків...
Фраза не очень понятная, как часто у вас бывает.
Это вы мне предлагаете пойти на фронт?
А о балласте в лице шамана вы не забыли?

режим дурника? :lol: розмова йшла про розвинення країни після війни

Вообще-то, речь шла о войне.
А если говорить о том, что "після війни", то вы для начала договоритесь с будивельником. А то вы говорите о западной помощи, а он утверждает, что она вообще не нужна: "З якого будуна ТИ вирішив, що здоровій людині потрібно щоб її ГОДУВАЛИ ?"
И о границах 1991. Я сомневаюсь, что в границах 1991 ВВП будет расти быстрее, чем в сегодняшних. На оккупированных территориях, особенно на Донбассе, очень много придётся восстанавливать и стоить это будет очень дорого.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6

❗️Начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков подав у відставку

Возьму его грузчиком.
Хотя...
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 542 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:05

ЛАД написав:Shaman продолжает шаманствовать.
Сложно сказать, кого Трамп принудил больше - Путина или нас.
Вы уже забыли о запрете вести переговоры?
И о том, кто разорвал переговоры в 2022?
фінський варіант, політична залежність - це все слова. як на мене, просто завуальована капітуляція.
Финны очень неплохо жили после той "капитуляции". Не было ни оккупации, ни "ссылок в Сибирь".
Если для вас условия договора с Финляндией это "капитуляция", то да, я на такую "капитуляцию" согласен. При том, что от нас никто не требует репараций, как от финнов. А в 2022 не требовали и уступок территорий, кроме тех, которые мы потеряли ещё в 2014.
...

навіть не хочу витрачати час на цю демагогію, що Україна щось не так зробила. бо чомусь це завжди лише про минуле. зараз ми все правильно робимо для перемовин?

по-перше, у фінів не було вибору - як союзників програвшої Німеччини... по друге, не знаю й не хочу шукати, але незалежність Фінляндії базувалась на чомусь, навряд чи на добрій волі срср. а країнам Балтії чогось так не пощастило...

знову за рибу гроші. але витратимо час. така капітуляція - як ви бачите владу в Україні за цих умов? проросійські партії в Україні не оберуть, а проукраїнські не визнає Раша. як призначати владу в Україні? бачення Раші - при владі ОПЗЖ на чолі з Медведчуком, а вибори вони малюють. тобто нав'язана окупантами колабораційна влада. як Віші у Франції. чи як ви бачите?

що з українською мовою? факультатив? що з тими, хто воював? що з українською церквою, яку Раша взагалі не визнає - на окупованих територіях гадаю заборонені й ПЦУ, й УГКЦ. до речі, а яка ваша думка з цього приводу? чи РПЦ достатньо?

що з історією ОУН-УПА? російсько-радянська трактовка? чи маємо право на власну?

Раша нападає на країни Балтії - якою має бути реакція України?

ви не розумієте ЛАД одного. в нас не буде фінського варіанту, бо його не допустить Раша. поточна ідеологія Раші - українців та української мови не існує, тотальна русифікація (але з вашої точки зору це не проблема). або знищення. помилку срср вони не повторять. про те, щоб без обіцянки окремої республіки може й срср не стався б взагалі - це інше питання.

чекаю ваших відповідей.

а те що ви згодні на капітуляцію - ви й в окупації якось жили б. а чого ні - родичі в Німеччині, у вас ще одна пенсія. хоча ні ЛАД, зять в ЗСУ - вже "ЧСВН" :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 19 кві, 2026 17:08, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:08

ЛАД написав:А если говорить о том, что "після війни", то вы для начала договоритесь с будивельником. А то вы говорите о западной помощи, а он утверждает, что она вообще не нужна: "З якого будуна ТИ вирішив, що здоровій людині потрібно щоб її ГОДУВАЛИ ?"
Ти звик жерти те що хтось вже жував, тому для тебе треба тільки пережоване....
Я звик собі готувати самостійно, але це не говорить про те що я буду відмовлятись від допомоги....
А інвестори діють як банки..
Спочатку вони дивляться чи даєш ти собі раду БЕЗ їх грошей... і переконавшись що даєш -відразу пропонують тобі кредит..
Тому в мене поштова скринька забита пропозиціями кредитування під 0-5-7-17% річних у гривні
А в хантера підозрюю що тільки під 48.....
Різницю розумієш?
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3019 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:09

Бетон написав:❗️Начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков подав у відставку

Возьму его грузчиком.
Хотя...

квартиру йому продаш...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:12

ЛАД написав:И о границах 1991. Я сомневаюсь, что в границах 1991 ВВП будет расти быстрее, чем в сегодняшних. На оккупированных территориях, особенно на Донбассе, очень много придётся восстанавливать и стоить это будет очень дорого.
А хто казав що ми СПОЧАТКУ будемо вкладатись там де низька віддача?
Це ж твій совоквий підхід , спочатку нагодувати африку, а вже потім тих хто годував Африку
Ми будемо діяти точково , тим більше що шахти/теплова енергетика- це була головна біль ураїнської економіки , які зїдали половину всіх дотацій..
А тут педерація нам допомогла
Шахти і шахтарів - знищила, а території без населення НЕ ПОТРЕБУЮТЬ грошей для підтримки їх інфраструктури.
Тому
Почнемо з того що ЗАМІНИМО вже знищені шахти/ТЕС на СЕС/ВЕС+акамуляторні системи збереження
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3019 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 19 кві, 2026 17:17

й все одно
Клименко після теракту в Києві анонсував законопроєкт про легалізацію зброї для цивільних
У неділю, 19 квітня, Клименко зазначив у Telegram, що найближчим часом відбудеться розмова з народними депутатами, громадськістю, журналістами та ветеранською спільнотою стосовно підготовки фінальної версії документу.

«Вважаю, що люди мають отримати право на збройний самозахист. Особливо після досвіду, коли на початку повномасштабного вторгнення цивільні люди отримували зброю для національного спротиву», — додав Клименко.

це просто визнання реальності. зброї в країні багато. погані хлопці її й так отримають. ми ВЖЕ живемо в іншій реальності, питання ми це визнаємо чи ховаємо голову в пісок?
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1749617497174981749917500 ... 17503>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти