|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 16 тра, 2026 18:59
shapo написав:Что касается боевых возможностей пехоты ЦАХАЛ, то она уже давно доказали на что способна и в предыдущих войнах,и в войне с самой мощной армией на Ближнем востоке - Хезболлой. Поэтому ждите дальше когда Израиль потерпит военное поражение - многие страны это ждут уже 78 лет,и так и не дождались. PS погуглите что такое "геноцид" прежде чем бросаться такими словами
геноцид те що ви робите в палестині. ЇХезбола це не регулярна армія і це не війна це каральна операція проти партизан. От коли іран бє ракетами і безпілотниками а росія надає розвідінформацію то вже чуть і не партизанство і купол дирявиться А поразки я не жду. Я проти поразки ізраелю. Це поганий варіант. Жду затяжну війну. Років на 3. Тільки щоб перемогти, бомб буде мало, треба висаджуватись на острів.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:01
Shaman написав: sergey_stasyuk555 написав:очікую завтра доклад від тутешніх пропагандонів чого це "вдруг" патужного задумали "убіть", здається і в телеграм помийках ця "ідея" сьогодні пролітала, прямо зі схемами та знімками з супутника - як для лохів (мудрого наріта).
щось не зайшла твоя маячня 
ти чому прокацапська гнида виступи верховного головнокомандувача називаєш маячнею?
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:01
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:тайванці можуть, а Китай - ні.
Весело, а це ж один народ, як і дві Кореї...
бо як не дивно, вільні люди зиушені жити за правилами, які виконують. а в диктатурах, по-перше правила можуть змінити раптом, а по-друге вони часто такі безглузді, що їх й не виконують. й з творчістю так, біда. ті, що можуть щось винайти, зазвичай диваки, які не люблять ходити строєм...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 832 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:04
sergey_stasyuk555 написав: Shaman написав: sergey_stasyuk555 написав:очікую завтра доклад від тутешніх пропагандонів чого це "вдруг" патужного задумали "убіть", здається і в телеграм помийках ця "ідея" сьогодні пролітала, прямо зі схемами та знімками з супутника - як для лохів (мудрого наріта).
щось не зайшла твоя маячня 
ти чому прокацапська гнида виступи верховного головнокомандувача називаєш маячнею?
ти хоч подивись на своїх більш розумних напарників з ІПСО - прокацапським мене ніхто не називає. хоча може в тебе така роль - бути тупим ІПСО маячня - це саме твої коментарі. твоя перепевка Челентано Рабіновічем 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:06
Shaman написав:прокацапським мене ніхто не називає
мені все одно п.дар хто і як тебе називає, все одно ти лишаєшся пі.аром.
-
sergey_stasyuk555
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:10
Banderlog написав: shapo написав:Что касается боевых возможностей пехоты ЦАХАЛ, то она уже давно доказали на что способна и в предыдущих войнах,и в войне с самой мощной армией на Ближнем востоке - Хезболлой. Поэтому ждите дальше когда Израиль потерпит военное поражение - многие страны это ждут уже 78 лет,и так и не дождались. PS погуглите что такое "геноцид" прежде чем бросаться такими словами
геноцид те що ви робите в палестині. ЇХезбола це не регулярна армія і це не війна це каральна операція проти партизан. От коли іран бє ракетами і безпілотниками а росія надає розвідінформацію то вже чуть і не партизанство і купол дирявиться А поразки я не жду. Я проти поразки ізраелю. Це поганий варіант. Жду затяжну війну. Років на 3. Тільки щоб перемогти, бомб буде мало, треба висаджуватись на острів.
це в жовтні 2023 року точно євреї геноцидили? а коли тепер вбивають терористів та злочинців - звичайне а нас за що?.. чекай далі. війни не буде, ніхто Іран не пропустить - бо Ізраіль воне не захоплять, а от щось на шляху можуть спробувати окупувати - Ірак не дасть збрехати... що ти хочеш довести? що в Ізраілі немає повноцінної війни, як в нас? немає - бо рівень в них набагато вищий, а терористи (саме терористи, а не партізани) - це терористи. що там кажуть в твоїй церкві - треба їх по сортирам мочити? так й роблять. євреї що, даремно, ядерну зброю винайшли?  ніхто вторгатися в Іран не буде, а буде треба Харк розіб'ють. але було б краще, якби в Ірані влада займалася б внутрішними справами, а не шкодила сусідам...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:11
sergey_stasyuk555 написав: Shaman написав:прокацапським мене ніхто не називає
не хвилюйся, скоро тебе назад відправлять на твоє місце, біля ..раші 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:14
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:так не треба про китай.... він великий. сильний ... але без зовнішнього світу він просто колгосп в якому 30% населення вже живуть в 21 столітті, а 70% ще в 18тому.
Не хочу розганяти теорії змови, але є ймовірність, що показники чисельності населення поза побережжям трохи завищені. Китай зараз однозначно сильний, на рівні США, на рівні об'єднаної Європи. Але в Китаї є глиняні ноги демографії, які не дадуть йому стати лідером за нашого життя. А партія боїться будувати соціалізм, щоб не втратити владу.
коли ми кажемо "сильний", то давайте визначимося, за якими критеріями ми порівнюємо. якщо про рівень життя населення - то далеко не сильний. сам же кажеш, з соціалкою там біда-біда...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:14
Shaman написав: sergey_stasyuk555 написав: Shaman написав:прокацапським мене ніхто не називає
не хвилюйся, скоро тебе назад відправлять на твоє місце, біля ..раші 
та зрозуміло що мене знов забанять, модератори ж профнепридатні )) а ти ху.ло так і не спромігся передивитись вчорашній вечірній виступ Президента, тупо почав срати і накидувати на мене.
-
sergey_stasyuk555
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 тра, 2026 19:15
Banderlog написав: Shaman написав:а ваше відношення до євреїв як істиного вірянина РПЦ ми розуміємо 
таке ж саме відношення до юдеїв як до мусульман чи буддистів  а на рахунок євреїв християн то як до християн.
а що ж ти до вірян ПЦУ, як до християн не відносишся? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2