Banderlog
все згідно ваших побажань
траплялась й інша сучасна обробка, але поки не можу знайти
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДядько Юра, а нам комуністів точно треба було забороняти? Дивно чути це від людини яка поруч у повідомленнях вимагає перерозподілу соціальних благ та безкоштовного житла для молоді. Я тут не за чи проти соціалізму але категорично проти утисків +/- половини населення за світоглядом як методу, нічого крім реакції у відповідь та розростання громадського конфлікту це не викличе Re: Напад росії і білорусі на Українусеред моїх сусідів окрім прокурорів і міліцейських генералів є багато портовиків. які пропрацювали 40+ років в порту і мають пенсію 18-23к грн, картина по ПФ мені відома, більшість з тих , хто має мінімальну пенсію все життя працювали будь-те (більшість не офіційно, реалізаторами(продавацями) на 7км, чи офіціантами, чи агентами, ріелторами), податків не платили, то хто їм винен але є багато тих , хто вийшов на пенсію до 2008р, отримав 1500грн, і через 20 років сьогодні має 4500грн
Ну іще антисіонізм мені можно з натяжкою приліпити але антисемітизм ні. Ч між арабами і євреями різниці не бачу. Золоте правило? А як поступає ізраїль ? І як б я хотів? Скупає крадене і прихащає злодіїв? А в війні україни з рф тримає нейтралітет ? То правильно буде і нам тримати в їхній. Касандра кажете погана? Ну 6 денної війни не вийшло? То вже + мені як касандрі.) А ще пройде 6 днів то іще добавите. Бомбами іран ви не задушите і вільнути цього разу не вдасться. За плату за вбитого не хочете розказувати? А шо такоє? Це секрет? Те що безвісти нема це поки що, поки сухопутня війна не масова і ви бомбами і бульдозерами її вивозите. При висадці на територію ірану будуть безвісти не сумнівайтесь. Ну не хочете про компенсацію сімям за вбитих то розкажіть про терміни призову резервістів і які наслідки якщо атеїстичний резервіст ігнорує без поважних причин війну. Є ж якісь механізми державного тиску? Re: Напад росії і білорусі на Україну100% треба. Комунізм - зло і не існує жодного аргументу проти. Всі мої заклики абсолютно ніякого відношення до комунізму не мають. Всі вони спрямовані на виконання 1 статті Конституції, в якій написано, що Україна - соціальна держава. Запишіть мене в націоналісти, бо я переконаний, що кожна влада має відбирати від чужих громадян і віддавати своїм громадянам. Re: Напад росії і білорусі на Українуцю конституцію робили колишні комуністи Кучма та Мороз, голосували і КПУ у т.ч. Формулбвання "cоцільна держава" продвинув Михайло Сирота, лівоцентрист, голова Трудової партії. Нинішні декомунізатори і духу цього формулювання не допустили би, а його самого б мабуть сміттєво люстрували. Квартири у постійне користування безкоштовно давали тільки в комуністичних країнах (по факту соціалістичних але правлячі партії називались комуністичними) Re: Напад росії і білорусі на Українуа ще бюджетники в освіті, медицині... Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 17 тра, 2026 14:55, всього редагувалось 1 раз.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНазиватись можна як завгодно, суті це не міняє. Он москалів "єдина россія", а по факту недофашизм... Справжній комунізм це Камбоджа Пол Пота, чи совок 1918-21 рр. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 17 тра, 2026 15:02, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||