|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:02
Damien написав: pesikot написав:Достигнув 14-летнего возраста, пионеры принимали участие в торжественной линейке, где прощались со своим галстуком и получали новые комсомольские билеты и значки. После распада СССР в 1991 году эта традиция ушла в прошлое Коли я досяг 14-и, цього вже не було
Опа. Вот так нежданчик. Оказывается тебе не больше полтинника? Я то думал(ориентируясь на ту чушь, которую ты регулярно пишешь) ты глубокий пенсионер и всю информацию черпаешь исключительно из телемарафона, устроившись под пледом на кресле качалке перед телевизором. А если так, то почему не воюешь? Хотаб, твое упущение.
По личным данным 52 года.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:04
budivelnik написав:1 Що ти пропонуєш а - Щоб я прийшов з автоматом і їх розстріляв? б - щоб прокурор з зарплатою в три рази вищою від тих кого ти озвучив відкрив кримінальну справу про нецільове витрачання коштів?
Із мого власного досвіду: щоб корупції не було в системі достатньо щоб начальник карав своїх безпосередніх підлеглих за корупцію. Чи якщо хоча не вимагає "заносити наверх" то обсяги падають в рази. Ініціатива завжди повинна йти з самого верху.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 955 раз.
- Подякували: 656 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:05
Faceless написав: ЛАД написав:Необъективно. Пионерская организация никогда не рассматривалась как "масовий сурогат дитячого відпочинку". Всегда признавался политический характер организации. И скаутские лагеря тоже не рассматривались как вариант "дитячого відпочинку" и тоже преследовали политические и воспитательные цели. Воспитание "разведчиков", которым изначально занимались скаутские организации, не может не быть политическим.
Я не про піонерів як таких, я про "літні табори" взагалі-то вів мову Хоча з піонерами в срср свої нюанси були. Участь типу "добровольно-прінудітєльно". Як і комсомол, членство чи не членство в якому потім дуже сильно впливало на майбутнє життя і кар'єру
Летние лагеря не сильно отличались от скаутских.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:11
Letusrock написав:Головні проблеми полягають у надмірній варіативності надбавок, суб'єктивізмі керівників при нарахуванні премій та відсутності жорсткої прив'язки до результатів роботи.
Є й інша сторона медалі: коли йде привязка до кількісних показників то наступає "ефект кобри". Наприклад, працівники банків відкривають картки всім знайомим і родичам і впарюють "страховку" бабусям, які не можуть сказати "НІ" Я й сам регулярно займаюсь накручуванням показників.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 22 тра, 2026 16:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:12
ЛАД написав: fler написав: ЛАД написав:У нас все, даже самые большие патриоты, признают, что мы сильно отстаём от передовых стран в области экономики во всём - и в конструкциях, и в технологиях, и в организации. В общем, во всём.
Чергова брехня, маніпуляція та просування кацапонаративів. Все як завжди.
Все як завжди. Докториня около всяческих наук ни на что другое не способна. Как у вас во дворе, высоковольтный трансформатор работает успешно? Мы уже и в науке, и в экономике впереди планеты всей? Европа и США посылают к нам своих специалистов перенимать передовой опыт?
військових - посилають, якщо не дурні. але щоб ЛАД визнав за Україною хоч якийсь успіх - я не знаю, що має статися  а особисті накиди - це ЛАД лиш від інших вимагає. й хоч власну кандидатську захистив, а ЛАД? щоб так самовпевнено про докторську патякати 
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 22 тра, 2026 16:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 832 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:14
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:1 Що ти пропонуєш а - Щоб я прийшов з автоматом і їх розстріляв? б - щоб прокурор з зарплатою в три рази вищою від тих кого ти озвучив відкрив кримінальну справу про нецільове витрачання коштів?
Із мого власного досвіду: щоб корупції не було в системі достатньо щоб начальник карав своїх безпосередніх підлеглих за корупцію. Чи якщо хоча не вимагає "заносити наверх" то обсяги падають в рази. Ініціатива завжди повинна йти з самого верху.
щоб не було корупції - потрібна СИСТЕМА контролю. нічого іншого не придумали. й тоді вплив безпосереднього керівника вже не стає вирішальним...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:15
ЛАД написав: alex_dvornichenko написав:......... Воровали всегда и везде. Разница только в том, что "тогда" часто расстреливали.
Верно. Но в результате и воровали всё-таки поменьше.
в Китаї зараз крадуть менше? чи просто крадуть ті, хто треба?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:15
Shaman написав:щоб не було корупції - потрібна СИСТЕМА контролю. нічого іншого не придумали. й тоді вплив безпосереднього керівника вже не стає вирішальни
В США системи контролю будували сотні років, один рижий їх поламав за рік. Які системи не будуй, а керівник вирішує 99% її ефективності.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 22 тра, 2026 16:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:16
переговоры усё Переговоры между Россией, США и Украиной приостановлены из-за отсутствия результата, заявил госсекретарь США Марко Рубио.
По его словам, прошедшие переговоры не были результативными, поэтому США больше не заинтересованы проводить бесконечные встречи, которые ни к чему не ведут, хотя и готовы их возобновить при изменении ситуации.
"Таких переговоров в настоящее время не ведется. Но мы надеемся, что это изменится. Они, к сожалению, не были результативными. Но мы сохраняем готовность к тому, чтобы продолжать играть эту роль. Если кто-то другой хочет заняться этим, то им следует это сделать, но, кажется, в настоящее время никто в мире не может этим заниматься. Кроме того, мы не заинтересованы в том, чтобы участвовать в бесконечном цикле встреч, которые ни к чему не приводят", - заявил госсекретарь США.
Как добавил Рубио, эта война не закончится военной победой одной или другой стороны в классическом понимании этого термина.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 16:16
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:1 Що ти пропонуєш а - Щоб я прийшов з автоматом і їх розстріляв? б - щоб прокурор з зарплатою в три рази вищою від тих кого ти озвучив відкрив кримінальну справу про нецільове витрачання коштів?
Тоді, як ти з кумом все порішаєш ? Мене смішать оці "борцуни з корупцією" )) На словах - майже всі проти корупції По факту - майже всі не проти порішати, в твоєму випадку - щоб брали від тебе, а від інших не брали ... зверху )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2