|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 02 чер, 2026 15:40
А такая потужная зрада намечалась 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 чер, 2026 15:43
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:если я в эту страну возвращаться не буду
А від громадянства ти не відмовляєшся
Неужели наконец-то (с 22го года) - хоть одну заяву подписал? 
А ти відразу написав? 1 Чи як завжди чекаєш що тобі як міндічу через СНБО громадянство заберуть? 2 Ти повідомив тих хто надає тобі халяву що ти не збираєшся бути громадянином україни?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 3054 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 чер, 2026 15:53
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:А від громадянства ти не відмовляєшся
Неужели наконец-то (с 22го года) - хоть одну заяву подписал? 
А ти відразу написав? ...... Ти повідомив тих хто надає тобі халяву що ти не збираєшся бути громадянином україни?
Не всегда закрытую дверь нужно лбом пытаться открыть  - "иногда" достаточно информации от уже написавших. Это снова какая-то ненаучная фантастика в дело пошла? - кому и куда ты этот бред "повідомлять" предлагаешь? - вон, чуть выше - почитай: все, что нужно для "времянки" - гражданство _на момент подачи_ заявления. А фантазии на тему "а куда вы дальше ехать собираетесь?" - никого не интересуют в ЕС  Это если не вспоминать о том, что по новому законодательству (которое "о двойном/множественном") - из гражданства этой страны выйти невозможно (ну, почти).
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 чер, 2026 16:01
budivelnik написав:Навіщо мені постійно чути що в України подушовий ВВП на рівні Африки , якщо просто вигнавши з країни 5 млн хантерів цей ВВП виросте до Польщі?
Не виросте. Щоб не зменшився. 
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2026 16:09
_hunter написав:А такая потужная зрада намечалась 
фарш назад не крутицця
-
flyman
-
-
- Подякував: 1646 раз.
- Подякували: 2886 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 02 чер, 2026 16:12
Shaman написав: Banderlog написав: prodigy написав: маю чутливу інформацію, яку не варто не те що на форумі, навіть по телефону казати чутлива інформація то шо? і кому не варто?  щоб ви далі могли чесати які незамінимі волонтьори і що на вас військо тримається? Доречі, шо там депутати наголосували сьогодні? Які результати по охєрєнним виплатам і чітким термінам? Опять 0? Зеро?  чи це тож чутлива інформація що добра частина армії бомжує і побірається? 
а за що сьогодні мали голосувати?
Ясно за шо. за збільшення грошового забезпечення, за нові контракти та чіткі терміни служби.  чи нє? Не було такого про реформу з червня?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 02 чер, 2026 16:12
vt313 написав: budivelnik написав:Навіщо мені постійно чути що в України подушовий ВВП на рівні Африки , якщо просто вигнавши з країни 5 млн хантерів цей ВВП виросте до Польщі?
Отже Ще раз Якщо я виготовив на 100 одиниць і 40 одиниць в мене забрали через податки , і є хантер який не виготовили нічого для обміну зі мною , бо всю бульбу яку він виростив він обміняв на самогон який пропив разом з виробником самогону, а виробником самогону є його тао на пенсії....... То в чому мій програш? хантера з татом - відправити в кращі країни (тим більше він цього САМ хоче і йому не подобається уоли йому постійно нагадують що тато повинен пенсію отримувати від нього а не від мене) Навіть якщо я стану виготовляти на 10 одиниць менше і при цьому в мене заберуть не 40 а 20 одиниць -я при ПАДІННІ ВВП на 10% , буду жити на 15% крпаще.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 02 чер, 2026 16:15
flyman написав: _hunter написав:А такая потужная зрада намечалась 
фарш назад не крутицця
Це й весь шум і розрахований тільки на тих хто в середині держави. Щоб уповільнити потік втікачів.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 02 чер, 2026 16:15
vt313 написав: budivelnik написав: просто вигнавши з країни 5 млн
Эх, вот если бы как Безуглая предлагала: всем запертым в стране предложили "оставляешь паспорт - и можешь из страны свободно выезжать" - сколько народу согласилось бы? 🤔
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 чер, 2026 16:16
Banderlog написав:за збільшення грошового забезпечення, за нові контракти та чіткі терміни служби
Я маю тільки ГОЛОСУВАТИ чи треба ще й додаткові ЗАРОБИТИ щоб передати? якщо просто голосувати - то я за те щоб тигреняті збільшили грошове забезпечення і дозволили на пару років виїхати на мальдіви.... А оя якщо ще й заробити - то в мене відразу АВТОМАТИЧНА вимога а - перестати вважати ухилянтами тих хто повинен заробити б - після виконання пункту а- вважати що ті хто заробляють так само як і ті хто служать - достойні поваги...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1