Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1060510606106071060810609 ... 14685>
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:17

Бетон написав:
  smdtranz написав:
  Бетон написав:Все уже видели, как тцк пацана задумывается газовым баллоном и стоят смеются как он задыхается?
Это тянет на МКС

тут в соседней ветке друг друга объявляют бомжом и выясняют, кто в какое окно срет

другой Украины у меня для вас нет))

Остановите. Дайте выйти

Так выходи, но какой-то судья тебе мешает это сделать

Интересно какой судья ? по какой статье ? админка, уголовка ? )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"Меня похитили и заставили копать окопы" Жена военного ВСУ рассказала как попала в плен к россиянам

"Для пересічного нічого не зміниться" (с)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:22

Hotab написав:jump

Львів мордують

Успіх писав, що його друг - дезертир, який і дав йому наснагу на «лижі», преспокійно ходить на роботу, його ніхто не чіпає , не питає.
У Києві друг (військовозовязаний) по довіреності від мене прекрасно продав мою автівку саме у МРЕО . Причому їздив двічі, у різні. Не ловив ніхто нікого ніде.

Хай буде так 8)
вірити успіху=вірити боневтіку :lol:
не буду скидати відео/фото-напишуть іпсо 8)
ціни виходу із тачидли/катівні/полігону неймовірні... :oops:
бачили б Ви як нарід молотять... я не уявляв собі які там "потужні" хлопці працюють, поки особисто не побачив 8)
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:27

jump

Успіху може і не можна вірити повністю, але ж він сам обирає шлях «поза законом». Якби по Львову такі жахливі облави, він навряд чи ризикнув стати на лижі. Хоча він ще і не став , почекаємо.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2457 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:34

Успіху може і не можна вірити повністю, але ж він сам обирає шлях «поза законом». Якби по Львову такі жахливі облави, він навряд чи ризикнув стати на лижі. Хоча він ще і не став , почекаємо.

балакав з хлопаками які втрафили у ту ситуацію...
побої, сивина, схудли за кілька днів на місці, дикий депресняк, панічні атаки, бояться скрипу дверей...різанина вен. башляння усього на рахунках аби відпустили... це колапс системи...нафуя це все... вони згідні на усе лиш би не втрафити туди..я не про якісь ефемерні частини... навіть на полігон.коцюбайли давно скінчились. доки влада це не зрозуміє.доти буде банальна масакра...
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:36

Хтось вже бачив нове відео де кілька амбалів з автоматами заходять вечером у помешкання, питають державною хто вдома, дві жінки відповідяють "чоловіків в будинку нема, троє дітей", після чого "телефон на землю, швидко" і відео обривається.
Це знов іпсо чи вже буряти?
P.S. Коли там по графіку стадія "прострелювання колін"? До трійок "швондерів" чи після?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:48

jump написав:

балакав з хлопаками які втрафили у ту ситуацію...
побої, сивина, схудли за кілька днів на місці, дикий депресняк, панічні атаки, бояться скрипу дверей...різанина вен. башляння усього на рахунках аби відпустили... це колапс системи...нафуя це все... вони згідні на усе лиш би не втрафити туди..я не про якісь ефемерні частини... навіть на полігон.коцюбайли давно скінчились. доки влада це не зрозуміє.доти буде банальна масакра...

знайома у справах зараз у Харкові, каже стільки військових на вулицях не бачила, відчуття що їх більше як місцевих
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Успіх писав, що його друг - дезертир, який і дав йому наснагу на «лижі», преспокійно ходить на роботу, його ніхто не чіпає , не питає.
У Києві друг (військовозовязаний) по довіреності від мене прекрасно продав мою автівку саме у МРЕО . Причому їздив двічі, у різні. Не ловив ніхто нікого ніде.
  Hotab написав:Якби по Львову такі жахливі облави, він навряд чи ризикнув стати на лижі. Хоча він ще і не став , почекаємо.

В Ужгороді облавами і блокпостами кошмарять не менше, але разом з тим, є люди, які собі спокійно втікли із фронту і живуть попереднім життям.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 26 жов, 2024 19:00, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 18:55

Успіху може і не можна вірити повністю, але ж він сам обирає шлях «поза законом». Якби по Львову такі жахливі облави, він навряд чи ризикнув стати на лижі.

Львів - особливе місто. По-перше, там багато переселенців звідусіль. Перебуваючи у Львові 26 днів тому, я особисто тричі чула розмови на язикє. В усіх випадках це були чоловіки 18-50. Пусті вулиці я не бачила, навіть увечері, а гуляти мені довелося до 22-00, бо мій потяг на Київ стартував о 23й. Отже, є кого ловити. До речі, підтвердилася теза про "половина львів'ян виїхали за кордон", інфа від місцевих.
По-друге, жахливі облави я не бачила, як не бачила щоб хоч когось пакували до бусика чи авто. Військових бачила - не знаю чи то були ТЦК чи ні. Будемо вважати, що ми з "бусифікаторами" розминулися)). Однак, щось мені підказує, що "жорстоке пакування" - це про людей, які чинять опір або поводяться не чемно з працівниками ТЦК чи поліції.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:17

Дюрі-бачі написав:є люди, які собі спокійно втікли із фронту і живуть попереднім життям.

прямо спокійно ждуть від 5 до 10 років зони?
В Україні відкрили майже 90 тис. справ щодо дезертирства та СЗЧ з початку великої війни

https://nv.ua/ukr/ukraine/events/szch-t ... 59325.html
прокурори (інваліди чи нє невідомо) дєла клєпають аж гай шумить,
"велике будівництво" тюрем буде?
sergey_stasyuk555

Подякував: 36 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

#<1 ... 1060510606106071060810609 ... 14685>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти