Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1060610607106081060910610 ... 15225>
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:17

Дюрі-бачі написав:є люди, які собі спокійно втікли із фронту і живуть попереднім життям.

прямо спокійно ждуть від 5 до 10 років зони?
В Україні відкрили майже 90 тис. справ щодо дезертирства та СЗЧ з початку великої війни

https://nv.ua/ukr/ukraine/events/szch-t ... 59325.html
прокурори (інваліди чи нє невідомо) дєла клєпають аж гай шумить,
"велике будівництво" тюрем буде?
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sergey_stasyuk555 написав:прямо спокійно ждуть від 5 до 10 років зони?

ИМХО буде як і з штрафами: 90% справ розваляться в суді через некомпетентність тих, хто складав протоколи, або по них пройде термін давності...
Дюрі-бачі

Подякував: 893 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:23

Дюрі-бачі написав:В Ужгороді облавами і блокпостами кошмарять не менше, але разом з тим, є люди, які собі спокійно втікли із фронту і живуть попереднім життям.

У вас там вообще отдельный мир,пан Юрий.
Слыхал я историю, как бизнесмена с Запорожья-инвалида, непридатного по ВЛК- менты запаковали, привезли на перекомиссию (не по рангу выше,как положено про закону- а местную), признали придатним и отправили в учебку, еще и машину на ЗСУ конфисковали.
Фамилию человека, организовавшего это действо, называть не буду, но вы ее знаете.
У нас ходят легенды, что Харьков и Одесса- детский лепет по сравнению с Закарпатьем.
Я уже молчу про похищение забронированных со всеми доками в наличии и удержание их на подвале.
Надо как-то к вам прокатится,позырить че там в натуре,правду говорят или нет.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:28

Velz

Едьте на внедорожнике . Они счас как воздух надо в ЗСУ :P
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:35

Дюрі-бачі написав:
  sergey_stasyuk555 написав:прямо спокійно ждуть від 5 до 10 років зони?

ИМХО буде як і з штрафами: 90% справ розваляться в суді через некомпетентність тих, хто складав протоколи, або по них пройде термін давності...

розвалились лише 300+ справ по штрафам, і то по подіям до 18 травня.
а по сзч - "ето другоє", строки давності по тяжким злочинам 10 років, прожити стільки на підвалі чи в повному підпіллі зможуть "не только лишь все".
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:42

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Их забронировать не удастся, а они критически необходимы.
Що краще
1 Один критерій чи пять комісій+цей самий критерій?
2 Я ж не кабмін
Я вважаю що бронювати треба не по зарплаті а по персональному внеску в 20000 грн/місяць
Якщо Кабмін хоче по зарплаті- то нехай краще подумає як підняти зарплату тим кого він хоче забронювати.
3 Якось дивно (по соціалістичному але в капкраїні)
Виходить що податки це фігня...
Головне де працюєш?

Питався, питаюсь і продовжую питати
Чим податкові платежі від однієї галузі , для отримувачів цих платежей(військових ЗСУ чи замовлень на військових підприємствах) гірші від платежів в галузі яку комісія признала недостойною?

Я ж писав
Тютюн - 75%+ податків в ціні
Алкоголь-60+% податків в ціні...
Але ж вони шкідливі.
Давайте заборонимо.

ПС
для дурника який пробує захищати по галузевій приналежності
а - двірник який працює на мінімалку - або алканавт , або студент-аспіратн який пише кандидатську. Всі інші двірники менше 10000 грн не мають
Якщо врахувати що для цього їм не потрібно було витрачати 5 років на вищу освіту, то ніби й не поганий варіант
1. Податки не фігня.
2. податкові платежі від однієї галузі нічим не гірші від платежів в галузі, яку комісія признала недостойною.
3. К чему о дворниках, не понял. С 10 000 его ни по зарплате, ни по "персональному внеску" забронировать не получится.
4. Вы так и не сказали, как забронировать критически важных работников (например, в облэнерго), у которых зарплаты невысокие и, по-видимому, денег на "персональний внесок" не найдётся. Надеюсь вы лучше меня понимаете, что поднять резко их зарплаты или доходы облэнерго (чтобы оно могло заплатить за работников) не получится. Точнее, можно - резким поднятием цен на энергию. Но сами понимаете... Так же и в других критически важных отраслях.
По пунктам 1-2-відповідати ніби й нічого
Пункт 3 про двірників - це відповідь місцевому борцуну за все хороше проти всього поганого і головне щоб за це платили багаті бо вони йому винні тим що він голодупенко...
Залишається пункт 4
Є кілька варіантів його вирішення...
Найкращий з моєї точки зору - нехай Керівники(Власники) цих підприємств ломають собі голову як і рибку зїсти(залишити критично необхідних) і на лавочку банкрутства не сісти при цьому сплата за заброньованого єдина для всіх мешканців України
Гірший по якості(бо включається субєктивний фактор - комісія) - визначити ДВА(ТРИ) рівні , де (сам розмір =довідник стеля, але від нього залежить кількість заброньованих, тому при 10000грн/місяць(особливо якщо в цю суму будуть враховані податки з зарплати)-заплатить 3-4 млн осіб( з зарплати 16000 - розмір податків 6400+3600 можна й доплатити з тих 13000 які отримав на руки після нарахування 16000)
Тому я й наголошую що 20 000 зможуть заплатити максимум 0,5 млн , 15000- 1 млн...
для першого рівня розмір економбронювання=20000грн/місяць - для будь кого ,
для другого рівня (підприємства як не працюють прямо на оборону)-15000 грн/місяць
для третього рівня(критично важливі) - нехай 10 000 грн/місяць

Як бачите варіанти є - було б бажання.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2990 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:52

Velz написав:
  Дюрі-бачі написав:В Ужгороді облавами і блокпостами кошмарять не менше, але разом з тим, є люди, які собі спокійно втікли із фронту і живуть попереднім життям.

У вас там вообще отдельный мир,пан Юрий.
Слыхал я историю, как бизнесмена с Запорожья-инвалида, непридатного по ВЛК- менты запаковали, привезли на перекомиссию (не по рангу выше,как положено про закону- а местную), признали придатним и отправили в учебку, еще и машину на ЗСУ конфисковали.
Фамилию человека, организовавшего это действо, называть не буду, но вы ее знаете.
У нас ходят легенды, что Харьков и Одесса- детский лепет по сравнению с Закарпатьем.
Я уже молчу про похищение забронированных со всеми доками в наличии и удержание их на подвале.

ВСЕ що ВИ чули про Запоріжжя .... БРЕХНЯ .
Те що ви бажаєте представити як "похищение забронированных ~" теж бажання літератора .....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:52

Velz Частково правду говорять. Ми передовики в плані бусифікації - перші випадки були ще в далекому квітні 2022, особисто мене хотіли бусифікувати 28.05.2022, але глянули документи і відпустили. З іншого боку це як гра в рулетку: шанс не дуже високий, що бусифікують саме тебе, особливо якщо сидіти у відповідних групах, де зливають координати бусика, але шанс є. Коли оформляв документи в ТЦК, то бусифікованих привозили десь 3-5 шт. за годину.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 26 жов, 2024 19:59, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 893 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 19:59

Velz написав:Одесса- детский лепет по сравнению с Закарпатьем.

"Маленькому українцю " зі сходу попастись тцк на західній, то точно без варіантів загребуть. :lol:
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 жов, 2024 20:02

Banderlog написав:
  Velz написав:Одесса- детский лепет по сравнению с Закарпатьем.

"Маленькому українцю " зі сходу попастись тцк на західній, то точно без варіантів загребуть. :lol:

Так в Буковеле и Яремче только бабы, пенсы и депутаты ванны принимают?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

#<1 ... 1060610607106081060910610 ... 15225>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор