Успіх написав:Тому, придумала влада отаку "специфічну демобілізацію". Яка для неї дуже вигідна і дуже дешева!
погоджуюсь, така собі "неофіційна демобілізація"
Ви б мали підміняти втомлених, а не погоджуватись. Бо і Закарпаття окуповане не хочеться, і радий за тих, хто майнув через Тису, хто втік від ТЦК, кого не призвали і хто зміг втікти з ЗСУ стрибаючи з камаза по дорозі на полігон. Лицемірство 80lvl
Успіх написав:Тому, придумала влада отаку "специфічну демобілізацію". Яка для неї дуже вигідна і дуже дешева!
погоджуюсь, така собі "неофіційна демобілізація"
Ви б мали підміняти втомлених, а не погоджуватись. Бо і Закарпаття окуповане не хочеться, і радий за тих, хто майнув через Тису, хто втік від ТЦК, кого не призвали і хто зміг втікти з ЗСУ стрибаючи з камаза по дорозі на полігон. Лицемірство 80lvl
я б не засуджував нікого: людина просто хоче перестати стріляти і не хоче, щоб п̶о̶р̶о̶ш̶е̶н̶к̶о̶ зелінський заробляв на війні. це природньо
Letusrock написав:погоджуюсь, така собі "неофіційна демобілізація"
я б не засуджував нікого: людина просто хоче перестати стріляти і не хоче, щоб п̶о̶р̶о̶ш̶е̶н̶к̶о̶ зелінський заробляв на війні. це природньо
а ще природньо хоче сховатись за спіни інших, які роблять оце - щоб не стріляли
Letusrock написав:погоджуюсь, така собі "неофіційна демобілізація"
"Це ж було вже!"(с)
Вже був і є один "нада просто перестать стрелять" До чого це призвело ?
До того, що Путін вирішив, якщо в Україні не хочуть стріляти, то можно починати війну
І нагадаю, наш найвеличніший розпочав заробляти ще до повномасштабної Одне тільки "Велике будівництво" та купівля бітума в Білорусії в 2 кінці, чого варті