особисто я не знаю більш демократичного ресурсу в Україні, ніж цей. мені про це і Хотаб повідомляв: "ти вже на срок собі написав)) і нічого, живий" в такий час критикувати владу дають - це знаєете, дорогого вартує. ви спробуйте таке в сосії написать
Banderlog написав:Шо буде наступного року? Які у вас пропозиції покращити мобілізацію?
наступного року буде важче ніч в цьому, а цей рік найкривавіший за весь термін війни. якщо грамотно керувати військом, то великої потреби в 200тис нових солдат і не існувало, але помилки на оперативному рівні почалися майже відразу після заміни главкома. треба переходити на рівень війни 21 сторіччя https://www.objectiv.tv/uk/objectively/ ... isw-video/
у 2025р країни НАТО збільшать поставки дронів і роботів у два-три рази (потрібно на порядок) Трамп вимагає від країн членів НАТО 5% від ввп , цього ніхто ніколи не робив, навіть США інвестували 3,5% макс і то, короткий термін. Єксперти прогнозують , що домовляться на 3,5% (хоч сьогодні деякі країни дають 1,5% замість 2,0% згідно умов НАТО)
Все це куйня. Спочатку треба зробити працюючими закони. Хоча б ті, що є.
І почати це треба з самої гори. І вниз. Якщо управлінці-можновладці не зацікавлені в цьому і не зміняться самі (під впливом, наприклад, втрати держави), то ніякого іншого рецепту, окрім банального примусу однією частиною суспільства іншого, нема. Хтось когось нагне, примусить...
Все інше це казки Венського лісу. Поки ж проміжний варіант -- для латання дірок нахиляють вибірково бідних-слабких.
Бетон написав:особисто я не знаю більш демократичного ресурсу в Україні, ніж цей. мені про це і Хотаб повідомляв: "ти вже на срок собі написав)) і нічого, живий" в такий час критикувати владу дають - це знаєете, дорогого вартує. ви спробуйте таке в сосії написать
flyman написав:спочатку треба зацікавити що ішли до вас, чи думаєте, за 20тис. багато буде гражданських згодних нести "невзгоди і лішєнія служби"?
і я і Успіх писали, що ключова проблема ухиляння не грошах, а в "по життєвості" служби.
Без її вирішення я не бачу перспектив для ЗСУ. Особливо враховуючи як влада спеціально замість поповнення старих формує нові бригади, які йдуть в СЗЧ майже в повному складі.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 22 гру, 2024 13:24, всього редагувалось 1 раз.
а обгрунтувати, що Фіала олігарх? вже спілкувався з одним таким "експертом". я так розумію для тебе олігарх це той, хто зміг заробити гроші. тоді Будівельник теж олігарх