|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 26 гру, 2024 12:59
Wirująświatła написав: Banderlog написав:Чіткими сроками вже діло не спасти.
а чем спасти "отца русской демократии" и что значит "прорыв фронта" если 4 человека охраняют 300 метров, их прорвать раз плюнуть. Спасти 1. зброєю, снарядами Даж не фпв дронами. Фпв тормозять наступ но розібрати ними підготовлену оборону не просто. Піхотою, в нас завалена мобілізація. Даж на теперішньому рівні. А москалі з свого боку ставки піднімають. В них і чіткі сроки, і відсутність бусифікації, і зеків вони використовують(аналог шторм z в нас так і не створили) і даж вербують іноземців вони краще. 2. 4 то ще і не мало... Ласкаво просимо в зсу) підете проривати. Про вогневий контроль забули? Все під постійним відео наглядом і вогневим контролем арти і дронів. Ходять проривати тіки пішими групами од 2 до 5 чоловік. І чим більша група тим більше шансів шо од групи лишуться одні пісюни) 3. Ця ситуація в довгострок для нас безперспективна. У війні на виснаження ми виснажуємось швидше.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 26 гру, 2024 12:59
UA написав:Тоді все. Скрутять різьбу і ...
Всі, хто може більш-менш розмірковувати, це розуміють... Тому питання стоїть: або ми не маємо інформації про стійкість рфії (і вона ледь тримається), або казіно так казіно (чим не варіант. Хоч і дивний), або ... (самоцензура. стосовно того, що відбувається)
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:01
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:нельзя: кто ж тогда тыл трымать будет?
каже той, хто намагався втекти в перший день війни, й потім весь час шукав шпаринку.
Ну да: просто тыл, который я трымаю чуть дальше - и бронь чуть надежнее.
нічого ти, окрім свого тилу не тримаєш вчи німецьку - jawohl, mein Herr. це для тебе 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:04
detroytred написав:: або ми не маємо інформації про стійкість рфії (і вона ледь тримається), або казіно так казіно (чим не варіант. Хоч і дивний)
кулеба в лоб - так кулеба в лоб! в мене опінія, що истблішменту є спокуса парагвайського сценарію, щоб створити героїнчний епос на віка
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:08
А саме прикре чи не знаю, як це визначити, буде, якщо колись а-ля Пристайко скаже --- так це ж ви самі отакі недалекоглядні, що вірили запевненням партнерів в допомозі (що не буде зменшуватися, тільки збільшуватися), а всім все було зрозуміло одразу з самого початку.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:10
detroytred написав:А саме прикре чи не знаю, як це визначити, буде, якщо колись а-ля Пристайко скаже --- так це ж ви самі отакі недалекоглядні, що вірили запевненням партнерів в допомозі (що не буде зменшуватися, тільки збільшуватися), а всім все було зрозуміло одразу з самого початку.
всм? даже ребенка всё жизнь не содержат, если не инвалид, тем более чужого и взрослого. В долгосрок нас сольют, скажут а нам и не нужна была ваша Украина. Тогда мы спросим а за что воевали? А ни за что. Чтобы президентом был зеленский а не чивокунич. рф нас тоже кстати содержать не будет, для тех кто надеется на совок-2. гимнами вся оккупация и ограничится. Перед этим конечно ограбят (святое). А точка кипения переместится в какую то другую страну.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 26 гру, 2024 13:16, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:11
Wirująświatła написав: _hunter написав:Ну да: просто тыл, который я трымаю чуть дальше - и бронь чуть надежнее.
tyłek по польски задница. если шо.
ну так классика: "какое бы имя вы не выбрали - на одном из языков Галактики оно будет обозначать - вон то самое" (с) Автостопом по галактике. Но мы, вроде, не по польски общаемся?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:14
fox767676 написав:що истблішменту є спокуса
От в цьому, як на мене, дуже складне неясне питання. І по багатьом аспектам. Те, що відбувається, це замисєл чи просто попутні наслідки? Хоч і панує твердження-принцип, що світом править велика лажа, а не таємна ложа, але все ж таки впевнений, як мінімум, виключення-то є. І якщо хоч щось про наміри, бажання, підстави рішень своїх знайомих, сусідів я знаю, то що в отих чиновників-управлінців рангом від міста і вище, уяви реальної не маю.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:37
detroytred написав:І якщо хоч щось про наміри, бажання, підстави рішень своїх знайомих, сусідів я знаю, то що в отих чиновників-управлінців рангом від міста і вище, уяви реальної не маю.
Теж саме що в сусідів та знайомих тільки в прогресії. Єдине, що своє коло спілкування ви обираєте самі.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 26 гру, 2024 13:46
Wirująświatła написав: detroytred написав:А саме прикре чи не знаю, як це визначити, буде, якщо колись а-ля Пристайко скаже --- так це ж ви самі отакі недалекоглядні, що вірили запевненням партнерів в допомозі (що не буде зменшуватися, тільки збільшуватися), а всім все було зрозуміло одразу з самого початку.
всм? даже ребенка всё жизнь не содержат, если не инвалид, тем более чужого и взрослого. В долгосрок нас сольют, скажут а нам и не нужна была ваша Украина. Тогда мы спросим а за что воевали? А ни за что. Чтобы президентом был зеленский а не чивокунич. рф нас тоже кстати содержать не будет, для тех кто надеется на совок-2. гимнами вся оккупация и ограничится. Перед этим конечно ограбят (святое). А точка кипения переместится в какую то другую страну.
Та не должны взять так и слить Кто то ж будет качать на ЕС газ с шельфа ЧМ, да и литий в запорожской области тоже кацапам по рангу не положен Как и остальная таблица менделевича на кучу трлн. Тимошенчихе с Ринатом и Тимошенку уже не дадут тут брать "пагривне" и толкать за кордон всё за валюту с пятикратным приварком
Востаннє редагувалось барабашов в Чет 26 гру, 2024 13:48, всього редагувалось 1 раз.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
|