Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1172411725117261172711728 ... 14621>
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 01:44

sergey_stasyuk555

не трахтібідоха ж вбили - тому йому пох...

Невже трипятьорочного стасюка вбили, що йому «не пох»?))) ?))

Який звʼязок нацистів, які вбивали на окупованих, з мобілізацією ЗСУ свого ж населення?
Якщо тобі так свербить пошукати аналогії, так тоді спробуй з мобілізацією в рабочекрестьянскую .
Тоді багато питань, чому сірожа досі тут відписує, а не з трьохлінійкою.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 02:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yanyura написав:Если включить логику, то приехавшим посетить парки надо где-то поесть, переночевать (если не на один день) или обогреться/помыться (если испортилась погода - дождь, зимой), в конце концов элементарно сходить в туалет. Обслуживание этих людей коммерческая деятельность или чистая благотворительность?
Можете вмикати логіку, можете вимикати логіку- от тільки пару повідомлень вище від лада...
80% живе за 150 км від кордону з США
По версії лада - на 95% території НІХТО не живе - бо дуже холодно...
Але я ж писав що там НЕ РОЗВИВАЮТЬ території і ЗАБОРОНЯЮТЬ там жити ЩОБ не РОЗВИВАТИ ....
І в чому я помилився?
В причині ?
Чи в події?
1 По факту - я правий - 95% територій Канади -фактично безлюдне.
2 Якби 40 млн канадців спробували підняти 9 млн км2 територій-вони б жили як в гондурасі..
Але вони РОЗУМНІ на відміну від вас і лада..
Вони території для яких не вистарчає людей-не рорзвивають
То може й нам варто переглянути свою економічну поведінку і перестати розвивати депресивні території переселивши мешканців цих територій в більш зручні місця?
Так, можливо первинні вкладення будуть високими..
Але що краще
Не маючи ресурсів розпилювати їх на сільські школи з 10-ма учнями?
На села з 100 мешканців?

Чи все таки краще вивчити чужий досвід?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 03:34

Shaman написав:.........
почнемо з кінця - з "шапкозакидательства". це не про мене. Раша - великий, ще доволі сильний й головне дуже підступний ворог, без будь-яких моральних засторог.
Вы не поняли, о шапкозакидательстве я говорил в связи с этим:
а за генерацію не перейматесь. основна - атомна. а теплову й так чекала схожа участь, але не всі про це знають.
Я на это ответил:
Может, и чекала.
Но одно дело постепенный вывод теплостанций из эксплуатации и замена их на "зелёную" энергетику, если вы это имеете ввиду. Это процесс на 10-летия и можно замедлить или ускорить в зависимости от ситуации. И другое дело потерять эти мощности быстро и в большом объёме.

ви як фізик не дуже довіряєте суспільним наукам, але це не значить, що вони не працюють.
Не то, чтобы не доверяю. Скорее, просто пока не считаю их науками. :) Спорить не буду, надоело ещё с Виталием, если вы не пропустили тот спор.

Раша далеко не перша диктатура, але веде себе, як по підручнику (до речі, як й Яник). деградацію влади вже видно неозброєним оком - ви вважаєте, коли голова одного регіону погрожує публічно сенаторам кровною помстою, а всі керівники силових структур роблять вигляд, що не почули - це як?
Это, скорее, доказывает, что в РФ всё же не совсем диктатура. В классической диктатуре "голова одного регіону" и вякнуть бы не посмел без команды "фас" от диктатора.

тому країна рано чи пізно дійде до ручки. але так, з висоти 20 метрів яблуко впаде на землю умовно за дві секунди, то коли впаде імперія-диктатура - немає чіткого критерію, як власне й через що. але те, що це станеться - майже гарантовано. а повернути назад вони вже не можуть, хоч ЛАД й вважає по-іншому. вони навіть війну припинити не можуть, хоча їм треба...
Станеться. Колись ми всі помремо. Але коли?
Тут уже вспоминали, сколько лет диктатура в Сев. Корее. РФ, конечно, не КНДР, вряд ли столько протянет, но тем не менее.

як буде далі з допомогою питання відкрите - у вас одна думка, в мене інша. всі докази дуже умовні. але якщо виходити саме з вашого цинічного підходу, то з нас борги важко отримати - а от за рахунок руських активів - чом би й ні. й зараз нам допомагають, й не лише державі, а й купа фондів - десь вікна вставляють, десь дах ремонтують...
Борги з нас важко отримати, легче простить. Но долги можно получить по-разному.
Можно простить выданные, но получить другую выгоду. Зеленский недавно вспоминал о наших полезных скопаемых на триллионы долларов. Тоже способ.
А "за рахунок руських активів" это вряд ли. Если бы хотели, то уже сделали бы. Почему не делают, вы как экономист, хотя и не обычный ( :) ), должны понимать лучше меня.
Фонды это не долги, это благотворительность. Спасибо им.

про ту війну - ви хочете сказати, що тоді бійці червоної армії поводилися так же, як сучасні росіяни? може бути. але ви ж цього не скажете :D а в мене таке враження, що зараз регулярні частини Раші - це якись представники найгірших частин сс - з тих, що концтабори охороняли чи людей спалювали (а чого дивуватися, коли там зеки через одного). але під час 2СВ вермахт наче в такому не звинувачували, а от сучасні руські частини - таке враження, що всі. я вже не кажу про сучасні руські концтабори для наших полонених. але до речі, так зараз не вийде - зовсім не той репресивний апарат, що бунт Пригожина чітко показав
О бойцах Красной Армии ничего не скажу.
Но люди, прошедшие такую войну, иначе смотрят на человеческую жизнь. Вермахт не звинувачували. Там были отдельные войска СС. Но были и сожжённые деревни (вместе с жителями). И не особенно интересовался поведением армии, но тоже не думаю, что там было всё так хорошо, как сейчас излагают некоторые. Даже значительно позже (во Вьетнаме, Ираке и в др. местах) вполне демократичные американцы, не "испорченные" нацистской идеологией, совершали вполне себе военные преступления. Ничем не хуже Бучи.
А о лагерях... Посмотрите данные о погибших советских военнопленных в немецких лагерях. В российских пока такого нет (таких масштабов).
И люди, вернувшиеся с войны должны будут найти себя в гражданской жизни. Это не так просто. А в наших условиях при значительной разнице зарплат в армии и на гражданке, тем более.
Так что рост преступности будет. И у нас тоже.

з приводу націоналізму - ви не бачите, як там з мігрантами гайки закручують? саме в останні роки. й це в країні, де раніше жартували, що кожен таджик знає, коли день ВДВ, а тепер кожен ВДВшник знає, коли Рамадан :D
О росте протестов в Европе и США против мигрантов вы наверняка слышали. У Трампа антимигрантская политика была одним из основных пунктов.
Это тоже "печерний націоналізм"?
И не вижу такого уж "закручивания гаек" мигрантам в РФ. В чём это проявляется?

а по прогнозах - затихання гарячої фази війни - півроку. значні проблеми в Раші 5-10 років. або коли пуйло помре - теж цікава точка біфуркації...
Ну дай-то бог. Правда, не понимаю, за счёт чего вы даёте такой прогноз, считая, что Путин переговоров не хочет, а "значні проблеми в Раші 5-10 років".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 07:33

Сообщение Reuters: Кит Келлог, представитель Трампа в Украине, отложил запланированный на январь визит в Киев в рамках усилий по содействию окончанию войны с россией
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 09:20

ЛАД написав:
  detroytred написав:Важливо, за словами Білецького, під час перемир’я не допустити "анархії", "безкінечної війни" і "вирішування питань, хто більший "воєватєль", хто більший герой і хто більший волонтер і хто більше любив Україну в останні три роки".
............
На думку Білецького, треба усувати "системні проблеми з армією", а за 6 місяців, переконаний він, "можна вирішити левову частину армійських проблем".
https://www.unian.ua/war/peremir-ya-v-u ... 73504.html

Гарно розповідає.
На його думку, головне під час можливого перемир’я - "зайнятися економікою, демографією і технологіями, тому що не буває сильної армії в безлюдній та економічно слабкій країні".
І де ж він візьме "людну" та економічно сильну країну.
Чи він гадає, що це теж можна зробити за 6 місяців?

Мілєй в помощь (не Трюдо)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 09:56

sergey_stasyuk555 написав:тема поточного контрнаступу на курщині не розкрита чомусь,
крім короткого "інсайду від андрія" більше жодної інфи...
а ще відносно недавно місцеві досліджувачі макак по 2-3 області захватували ротом за 2-3 нєдєлі...

брешеш як русня, форумом не помилився, ****
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3339 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 10:03

Xenon написав:
Сообщение Reuters: Кит Келлог, представитель Трампа в Украине, отложил запланированный на январь визит в Киев в рамках усилий по содействию окончанию войны с россией

старий маразматик, по здоров"ю не здатен на дальні перельоти(ще взимку)

дивуюсь, серед такої кількості політиків респів, Трамп нашкрябав у команду
таких представників
який кпд у людей в віці 75+ -15% від тих, кому 45-50+
у 80 років у 40% людей діменція і значні обменження у всьому(в першу чергу фізичні).
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 10:06

budivelnik написав:Можете вмикати логіку, можете вимикати логіку-
...
Але я ж писав що там НЕ РОЗВИВАЮТЬ території і ЗАБОРОНЯЮТЬ там жити ЩОБ не РОЗВИВАТИ ....
І в чому я помилився?

Не розвивають ... щоб не розвивати.
Це логіка а-ля Д'Артаньяна: Я дерусь, потому что я дерусь.

І до речі, ви банально намагається підмінити своє ж твердження, з якого почали. І яке спростував Янюра.
Почали ви з того, що не ПРОЖИВАЮТЬ на тих територіях, бо там заборонена законодавством підприємницька діяльність, так як це зона парків.
Ось ваше це пояснення:
*budivelnik написав:
В мене товариш ктн з біології з дружиною(також науковцем) з 2000 року в Канаді(отримав громадянство як перспективний науковець в якійсь там галузі) і я в нього поцікавився чому 99% населення проживає на 5% територій - він мені й розповів що це наслідок Канадського законодавства, яке ЗАБОРОНИЛО комерційну діяльність(будь яку, навіть відпочинкову) на територіях Національного Заповідника, а це якраз і є 95% території*.

Янюра показав, що там не зона парків... Що зона парків НЕ 95% території. А значно значно менше.
Замість визнати, що ви взяли своє пояснення (чому не проживають на отих територіях - по буквах: ЧОМУ не проживають) зі стелі, ви почали про інше.

Це класичний приклад обговорень з вами.
Ви зі стелі берете або знаходите дійсно співпадіння (зручні вам) і оперуєте цим в якості обгрунтування свого твердження.
В цьому випадку хибним виявився сам матеріал обгрунтування.
Гірше, коли у вас обгрунтування а-ля 2*2=4 (але притягнуте за вуха до предмету) або лише шматочок загальної картинки. І запрошення типа -- спробуйте спростувати, що це не так.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 07 січ, 2025 10:07, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 10:20

ЛАД написав:
  detroytred написав:Отаке:
*Білецький висловився про окупацію Криму / колаж УНІАН, фото УНІАН
............
При цьому комбриг додав, що тепер усі знають, яка команда була у росіян:
"У разі опору повертатися і летіти на "блакитному вертольоті" назад на Кубань. Але цього не вийшло. Тому так і здали".
https://www.unian.ua/war/krim-zdali-kom ... ws_in_post
А сколько мифов нам ещё предстоит услышать...
Хотя отчасти это правда. Некоторые варианты были.

варианти були в теорії, з 18т наші самих відборних війн в Криму (морпіхи, прикордонники, десант, спецназ)-тільки трохи більше 4 тисяч вийшли зі зброєю і прапорами на контінент, от і вся арифметика

Юля, немаючи ніякого статусу офіційного, верещала до Турчінова, жодного пострілу,
ніякого спротиву, бо військ немає -завтра хуйло образиться і Києв захопить

Бідецький і його батальон(так навіть не полк) добре билися за Маріуполь у 2014,
але відстояти Крим по перше не було політичної волі і не було армії(яка здатна воювати і вбивати окупантів)
пригадайте 25 бригаду, яку роззброїли сепаратисти

16 квітня 2014 року — під час виконання бойового завдання в рамках АТО у місті Краматорську, бригада була заблокована сепаратистами[23][24], 6 одиниць техніки (БМД-2, БТР-Д, САУ «Нона») бригади було передано невідомим особам, які встановили на них російські прапори[25][26], після чого колона з 6 бронетранспортерів рушила у Слов'янськ. Близько 50 українських десантників перебували у актовому залі адміністрації Слов'янська. За словами заступника «народного» мера Слов'янська, вони здалися без єдиного пострілу

один колишній прикордонник майор у 2020 році казав, що іноді відбувались такзвані братання з військовими днри-лнри (типу ходили в окопи бухати з ворогами), чому я не повірив.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 10:26

Banderlog написав:pesikot окремо, іще раз
в зсу під 1 міліон. 100 тисяч сзч це по версії ббс, кожен 10. А я вважаю, що кожен 5.

Це 3й Різдвяний святвечір я не з родиною...

для більшості на планеті-це звичайний вечір, 95% христеян вже давно відсвяткували Різдво

а у москалів "затримка на 2 тижні" , а в розвитку на 300 років
вони відроджують ссср-2,0 (при советах ніякого Різдва не було, Эффект Даннинга — Крюгера, ні?)
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1172411725117261172711728 ... 14621>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти