Господар Вельзевула написав:Кто угадает слово 2025 тот молодец. Я ,честно сказать,затрудняюсь. В голову одна нецензурщина лезет и еще что-то из Апокалипсиса.
detroytred Я з часів 2014-2015 пам'ятаю як він сказав що % відрахувннь на армію мало що важить коли сама економіка мізерна. То стали зрозумілі горизонти його амбіцій. На дебатах він порве Арестовича з Залужним, навіть якшо вони дуетом проти нього виступлять. Знайде виходи на респів - все може бути.
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 07 січ, 2025 00:19, всього редагувалось 2 разів.
detroytred написав:Отаке: *Білецький висловився про окупацію Криму / колаж УНІАН, фото УНІАН ............ При цьому комбриг додав, що тепер усі знають, яка команда була у росіян: "У разі опору повертатися і летіти на "блакитному вертольоті" назад на Кубань. Але цього не вийшло. Тому так і здали". https://www.unian.ua/war/krim-zdali-kom ... ws_in_post
А сколько мифов нам ещё предстоит услышать... Хотя отчасти это правда. Некоторые варианты были.
detroytred написав:Важливо, за словами Білецького, під час перемир’я не допустити "анархії", "безкінечної війни" і
о, вже "боги війни" допускають можливість перемир'я
Вот что Трамп животворящий делает. Всем забил ипла и заставил переобуться-и Европу (Макрон,Шольц, Польша там пророкуе давление на них) и нашим незламним (уже и на переговоры согласны, и на дипломатический путь). Но есть один момент.хуйло дискурс не поменяло. Финальный раунд - Великий Трамп против богомерзкого хуйла.
budivelnik написав:Дайте пояснення-чому на 95% території Канади - живе 5% населення ? ПС може крім Національного Парку є ще якісь інші парки?
Не-не-не, ваше типичное уход от темы и переход на другую тему не пройдет!
Вы четко написали:
це наслідок Канадського законодавства, яке ЗАБОРОНИЛО комерційну діяльність(будь яку, навіть відпочинкову) на територіях Національного Заповідника, а це якраз і є 95% території.
Площадь территории Канады - 9 984 670 км² Площадь всех 37 национальных парков и 11 национальных парков-заповедников Канады - 343 377 км².
Т.к. вы очень любите математику, то: 343 377 км² от 9 984 670 км² составляет 3,44%.
То, что они составляют 95%, это только по вашей математике.
Мені відповіли , так як це вкладалось в вигляд на карті
може крім Національного Парку є ще якісь інші парки?
Есть, всего их 37 национальных парков и 11 национальных парков-заповедников, все они показаны на карте (приведенной выше) и общая площадь их, как пишет Канада, 343 377 км².
яке ЗАБОРОНИЛО комерційну діяльність(будь яку, навіть відпочинкову
Завданнями парків Канади є збереження екологічної цілісності парків і надання можливості для відвідування парків і вивчення природи Канади всім бажаючим.
Если включить логику, то приехавшим посетить парки надо где-то поесть, переночевать (если не на один день) или обогреться/помыться (если испортилась погода - дождь, зимой), в конце концов элементарно сходить в туалет. Обслуживание этих людей коммерческая деятельность или чистая благотворительность?
detroytred написав:Важливо, за словами Білецького, під час перемир’я не допустити "анархії", "безкінечної війни" і
о, вже "боги війни" допускають можливість перемир'я
Вот что Трамп животворящий делает. Всем забил ипла и заставил переобуться-и Европу (Макрон,Шольц, Польша там пророкуе давление на них) и нашим незламним (уже и на переговоры согласны, и на дипломатический путь). Но есть один момент.хуйло дискурс не поменяло. Финальный раунд - Великий Трамп против богомерзкого хуйла.
Х-ло не будет лезть в одиночестве против всего мира. Пока подоляки вопят "о нказании агрессора", обзывают "х-ями" спецпредставителей Си, озвучивают расово-дискриминационные теории в отншении индийцев и Глобального Юга вообще, те без угрызений совести будут торговать с мосвой и считать что обе стороны одинаково виноваты. Но будут вынуждены склонить часу весов в пользу тех, кто первый всерьез заявит о готовности к безультимативному урегулированию.
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 07 січ, 2025 00:32, всього редагувалось 4 разів.
fox767676 написав:detroytred Я з часів 2014-2015 пам'ятаю як він сказав що % відрахувннь на армію мало що важить коли сама економіка мізерна. То стали зрозумілі горизонти його амбіцій. На дебатах він порве Арестовича з Залужним, навіть якшо вони дуетом проти нього виступлять. Знайде виходи на респів - все може бути.
detroytred написав:Важливо, за словами Білецького, під час перемир’я не допустити "анархії", "безкінечної війни" і "вирішування питань, хто більший "воєватєль", хто більший герой і хто більший волонтер і хто більше любив Україну в останні три роки". ............ На думку Білецького, треба усувати "системні проблеми з армією", а за 6 місяців, переконаний він, "можна вирішити левову частину армійських проблем". https://www.unian.ua/war/peremir-ya-v-u ... 73504.html
Гарно розповідає.
На його думку, головне під час можливого перемир’я - "зайнятися економікою, демографією і технологіями, тому що не буває сильної армії в безлюдній та економічно слабкій країні".
І де ж він візьме "людну" та економічно сильну країну. Чи він гадає, що це теж можна зробити за 6 місяців?
За даними Fox News, Кремль вимагає: • визнання Росією окупованих територій, включно з Кримом; • юридичних гарантій нейтрального статусу України без перспектив вступу до НАТО; • зняття західних санкцій; • припинення будь-якої підтримки України з боку Заходу.
Тобто не капітуляція, як тут розказують потужні диванні патріоти, але 3 із 4х пунктів дійсно неприйнятні, якщо їх розглядати не "тут і зараз" а в перспективі 5+ років.