Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1195711958119591196011961 ... 14521>
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:38

Shaman написав:через складність й довготривалість процедури? чи взагалі відмовляють?

ви ж правильно пишіть, а не розганяйте це лайно.

у меня на работе у сотрудника жена стала заниматься делами погибших.
через суд родственники вынуждены доказывать что погиб что бы присудили выплату.
так что не все так просто если в эту тему адвокаты подтянулись.
а это все время, нервы и деньги. а если их нет то все - свой долг государство забыло?
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:38

ЛАД написав:
  prodigy написав:
  pesikot написав:И это написал парторг завода на реплику "полководца" в берцах )

сам ЛАД ніколи не визнавав, що був парторгом, так?
тому це може бути будь хто-
-офіцер кгб,
-офіцер итк,
-Оперативний уповноважений, чи просто стукач
без звання і виплат (добровільно, за правильну характеристику на заводі)
-це може бути просто пенсіонер- прихильник р/союзу і отманих хрушей за 10 років на заводі

Галоперидол не отменяется.
Дозу увеличить.

Точно, ЛАД - чи офіцер кгб, чи сексот.
каральна психіатрична медицина - це їх профіль )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:40

ЛАД написав:
  yama написав:вопрос в другом, он тихо удрал, а я из мирного тихого спокойного города Львова, которьій никогда не говорил на русском , и не ждал руский мир, должен идти и мстить за него ? либо же если у него осталось там имущество дом и так далее идти и защищать его землю его имущество ? Как по мне ВПО призовного возраста первьіе кандидатьі на мобилизацию и єто блин логчино , чего я за три моря должен ехать и воевать за его землю\дом ?

1. Не надо врать: "город Львов, которьій никогда не говорил на русском",- прекрасно говорил, а вы и сейчас, вроде, пишете "на русском".
2. "Мстить" вас никто не просит. Речь не о мести, а о защите независимости Украины. Киевская Русь в своё время исчезла именно благодаря тому, что каждый удельный князь дрался за своё княжество да ещё и междоусобицу устраивали.
3. Если вы полагаете, что "мирный тихий спокойный город Львов" сможет существовать как отдельное государство, то хочу вас разочаровать - такого не будет. Он быстро станет чьим-нибудь. Скорее всего, польским. И говорить начнёт по-польски.

Честно говоря, думал, что подобная чушь уже выветрилась. Оказывается, нет.

звісно, після 45 року з'явилося багато російськомовних - й всі одразу отримали житло якимось чином...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:48

Xenon написав:щось типу "загинув при несенні служби") і от при такій формуліровці не платят. 1,5 роки - гроші так і не отримали

насколько я понимаю это стандартная формулировка если не было БР.
сосед инвалидом стал на войне и денег заплатили копейки. потому что просто "несення службы".
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:56

detroytred написав:
  stm написав:Я вас даже не кусаю, мне вас жалко )))

Мова ж не про тільки мене.

Кусаєте. Факт. І не тільки мене. Не треба ля-ля.
Бо це заперечення таке ж саме смішне, як і оті підміни предметів.

Это очень смешно ))) Вы даже не представляете насколько. Унылый в защите нытика - это мемная история )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:01

stm написав:
  detroytred написав:
  stm написав:Я вас даже не кусаю, мне вас жалко )))

Мова ж не про тільки мене.

Кусаєте. Факт. І не тільки мене. Не треба ля-ля.
Бо це заперечення таке ж саме смішне, як і оті підміни предметів.

Это очень смешно ))) Вы даже не представляете насколько. Унылый в защите нытика - это мемная история )))

Ага.
Самі вигадали про унилого та нитіка, самі й посміялися.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:Он не просто викоадач, он научный сотрудник с защитой диссертации. Это человек способный оппонировать по предмету дискуссии и искать аргументы в множестве данных, даже законодательных. Чего я, простите не вижу. Вижу обиды и неспособность, удивление что студент выбрал его как адресата написания отзыва. Тут 2 варианта: либо Дрю напишет любому по доброте душевной, либо таки студент считает его спецом. Спецу не составит труда разобраться в массиве данных. Я и прошу его это сделать для супруги типа "знакомого". Тумус, не вы, массив единственных данных написал коротко. Без тысячи слов )

Досвід показав, що ніколи і нікому не треба допомагати, поки тебе дуже не просять. Бо потім будеш винуватий у всьому.
Не знаю звідки взявся "студент", я писав про сусіда. Точніше його бабуся / опікун, яка його виростила, моя сусідка. А він у 18 років пішов в армію, потім підписав контракт, одружився і так і служив 5 років до смерті.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:04

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:Справки по смерть не буде, якщо проведуть як зниклий безвісти, навіть якщо побратими бачили що лежав на позиції коли виходили. Ось такі випадки, для родини повна безвихідь. :evil:
Это да. Такое возможно.
Но не знаю, неужели, действительно, всегда требуется "тело" и никакие свидетельские показания не принимаются?

На жаль, ні, один боєць сказав що бачив що лежав без ознак життя коли відходили, і все, писати акт з командиром, що бачив що був мертвим не захотіли. І все, третій місяць як риба об лід, нічого далі вдова зробити поки не може. Зниклий безвісти і все.
Шукає самостійно по різних руснявих ТГ каналах, та сайтах, може десь засвітиться у полоні чи на фото, відео вбитих кацапи викладуть...
Що бачить на тих ресурсах, передати словами тяжко... Жах. :(

Это, действительно, тяжёлая ситуация. У меня так в "ту" войну пропали 2 дяди - один брат матери, второй отца. Мамин брат служил в армии к началу войны офицером, после войны сколько ни пытались найти... На второго жена получила "без вести пропал" (мобилизованный во время войны) и так и осталось.

По оформлению не знаю. Banderlog писал:
показаній достаточно щоб був безвісті. Щоб став 200 треба труп. Або зафіксована на відео знищена позиція.
Тут не така процедура як на гражданці.
Не берусь судить, может, и оправдано, но людям в результате тяжко.

Что касается оформления, когда "тело" всё-таки есть, Banderlog правильно написал:
Нормальний командир розрулить.
Він може звичайно забити , но це дорого коштує. Як ти до людей так і вони до тебе. Такі речі бистро стають відомі всім.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Кожну складову виконує окрема організація.
І складається картинка цікава --- наприклад, вч не дає (з різних причин) якийсь док, або тцк не робить щось --- а внутрі частини та ж сама розбивка на складові... --- і по суті виходить, що конкретний кожен елементик ЛИШЕ не зробив дрібничку (наприклад, начстройової не зробив папірець... бо він його робить на підставі рапорту, розслідування... тобто хтось рапорт неправильно склав або і овсі не склав).

А в результаті-то родич не отримує поки виплат.

Наскільки я зрозумів, то все ускладняється в рази, коли йде прикомандирування (тимчасове перепідпорядкування) іншій бригаді...
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:09

tester7336 написав:
  Shaman написав:через складність й довготривалість процедури? чи взагалі відмовляють?

ви ж правильно пишіть, а не розганяйте це лайно.

у меня на работе у сотрудника жена стала заниматься делами погибших.
через суд родственники вынуждены доказывать что погиб что бы присудили выплату.
так что не все так просто если в эту тему адвокаты подтянулись.
а это все время, нервы и деньги. а если их нет то все - свой долг государство забыло?

Ну ,звісно .
Адвокати завжди знайдуть варіянт щоб написати заяву чи звернення .
Не вони ж гроші платять за заяву , клієнт .
Так з родичів чи жінки загинувшого чи пропавшого можно бааааагато грошей назбирати .

і праця є і без запаху
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
  #<1 ... 1195711958119591196011961 ... 14521>
Форум: