|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:38
Shaman написав:через складність й довготривалість процедури? чи взагалі відмовляють? ви ж правильно пишіть, а не розганяйте це лайно.
у меня на работе у сотрудника жена стала заниматься делами погибших. через суд родственники вынуждены доказывать что погиб что бы присудили выплату. так что не все так просто если в эту тему адвокаты подтянулись. а это все время, нервы и деньги. а если их нет то все - свой долг государство забыло?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:38
ЛАД написав: prodigy написав: pesikot написав:И это написал парторг завода на реплику "полководца" в берцах )
сам ЛАД ніколи не визнавав, що був парторгом, так? тому це може бути будь хто- -офіцер кгб, -офіцер итк, -Оперативний уповноважений, чи просто стукач без звання і виплат (добровільно, за правильну характеристику на заводі) -це може бути просто пенсіонер- прихильник р/союзу і отманих хрушей за 10 років на заводі
Галоперидол не отменяется. Дозу увеличить.
Точно, ЛАД - чи офіцер кгб, чи сексот. каральна психіатрична медицина - це їх профіль )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:40
ЛАД написав: yama написав:вопрос в другом, он тихо удрал, а я из мирного тихого спокойного города Львова, которьій никогда не говорил на русском , и не ждал руский мир, должен идти и мстить за него ? либо же если у него осталось там имущество дом и так далее идти и защищать его землю его имущество ? Как по мне ВПО призовного возраста первьіе кандидатьі на мобилизацию и єто блин логчино , чего я за три моря должен ехать и воевать за его землю\дом ?
1. Не надо врать: "город Львов, которьій никогда не говорил на русском",- прекрасно говорил, а вы и сейчас, вроде, пишете "на русском".2. "Мстить" вас никто не просит. Речь не о мести, а о защите независимости Украины. Киевская Русь в своё время исчезла именно благодаря тому, что каждый удельный князь дрался за своё княжество да ещё и междоусобицу устраивали. 3. Если вы полагаете, что "мирный тихий спокойный город Львов" сможет существовать как отдельное государство, то хочу вас разочаровать - такого не будет. Он быстро станет чьим-нибудь. Скорее всего, польским. И говорить начнёт по-польски. Честно говоря, думал, что подобная чушь уже выветрилась. Оказывается, нет.
звісно, після 45 року з'явилося багато російськомовних - й всі одразу отримали житло якимось чином...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:48
Xenon написав:щось типу "загинув при несенні служби") і от при такій формуліровці не платят. 1,5 роки - гроші так і не отримали
насколько я понимаю это стандартная формулировка если не было БР. сосед инвалидом стал на войне и денег заплатили копейки. потому что просто "несення службы".
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:56
detroytred написав: stm написав:Я вас даже не кусаю, мне вас жалко )))
Мова ж не про тільки мене. Кусаєте. Факт. І не тільки мене. Не треба ля-ля. Бо це заперечення таке ж саме смішне, як і оті підміни предметів.
Это очень смешно ))) Вы даже не представляете насколько. Унылый в защите нытика - это мемная история )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:01
stm написав: detroytred написав: stm написав:Я вас даже не кусаю, мне вас жалко )))
Мова ж не про тільки мене. Кусаєте. Факт. І не тільки мене. Не треба ля-ля. Бо це заперечення таке ж саме смішне, як і оті підміни предметів.
Это очень смешно ))) Вы даже не представляете насколько. Унылый в защите нытика - это мемная история )))
Ага. Самі вигадали про унилого та нитіка, самі й посміялися.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:02
stm написав:Он не просто викоадач, он научный сотрудник с защитой диссертации. Это человек способный оппонировать по предмету дискуссии и искать аргументы в множестве данных, даже законодательных. Чего я, простите не вижу. Вижу обиды и неспособность, удивление что студент выбрал его как адресата написания отзыва. Тут 2 варианта: либо Дрю напишет любому по доброте душевной, либо таки студент считает его спецом. Спецу не составит труда разобраться в массиве данных. Я и прошу его это сделать для супруги типа "знакомого". Тумус, не вы, массив единственных данных написал коротко. Без тысячи слов )
Досвід показав, що ніколи і нікому не треба допомагати, поки тебе дуже не просять. Бо потім будеш винуватий у всьому. Не знаю звідки взявся "студент", я писав про сусіда. Точніше його бабуся / опікун, яка його виростила, моя сусідка. А він у 18 років пішов в армію, потім підписав контракт, одружився і так і служив 5 років до смерті.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:04
_Mykola_ написав: ЛАД написав: _Mykola_ написав:Справки по смерть не буде, якщо проведуть як зниклий безвісти, навіть якщо побратими бачили що лежав на позиції коли виходили. Ось такі випадки, для родини повна безвихідь. 
Это да. Такое возможно. Но не знаю, неужели, действительно, всегда требуется "тело" и никакие свидетельские показания не принимаются?
На жаль, ні, один боєць сказав що бачив що лежав без ознак життя коли відходили, і все, писати акт з командиром, що бачив що був мертвим не захотіли. І все, третій місяць як риба об лід, нічого далі вдова зробити поки не може. Зниклий безвісти і все. Шукає самостійно по різних руснявих ТГ каналах, та сайтах, може десь засвітиться у полоні чи на фото, відео вбитих кацапи викладуть... Що бачить на тих ресурсах, передати словами тяжко... Жах. 
Это, действительно, тяжёлая ситуация. У меня так в "ту" войну пропали 2 дяди - один брат матери, второй отца. Мамин брат служил в армии к началу войны офицером, после войны сколько ни пытались найти... На второго жена получила "без вести пропал" (мобилизованный во время войны) и так и осталось. По оформлению не знаю. Banderlog писал: показаній достаточно щоб був безвісті. Щоб став 200 треба труп. Або зафіксована на відео знищена позиція. Тут не така процедура як на гражданці.
Не берусь судить, может, и оправдано, но людям в результате тяжко. Что касается оформления, когда "тело" всё-таки есть, Banderlog правильно написал: Нормальний командир розрулить. Він може звичайно забити , но це дорого коштує. Як ти до людей так і вони до тебе. Такі речі бистро стають відомі всім.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:07
detroytred написав:Кожну складову виконує окрема організація. І складається картинка цікава --- наприклад, вч не дає (з різних причин) якийсь док, або тцк не робить щось --- а внутрі частини та ж сама розбивка на складові... --- і по суті виходить, що конкретний кожен елементик ЛИШЕ не зробив дрібничку (наприклад, начстройової не зробив папірець... бо він його робить на підставі рапорту, розслідування... тобто хтось рапорт неправильно склав або і овсі не склав). А в результаті-то родич не отримує поки виплат.
Наскільки я зрозумів, то все ускладняється в рази, коли йде прикомандирування (тимчасове перепідпорядкування) іншій бригаді...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 січ, 2025 20:09
tester7336 написав: Shaman написав:через складність й довготривалість процедури? чи взагалі відмовляють? ви ж правильно пишіть, а не розганяйте це лайно.
у меня на работе у сотрудника жена стала заниматься делами погибших. через суд родственники вынуждены доказывать что погиб что бы присудили выплату. так что не все так просто если в эту тему адвокаты подтянулись. а это все время, нервы и деньги. а если их нет то все - свой долг государство забыло?
Ну ,звісно . Адвокати завжди знайдуть варіянт щоб написати заяву чи звернення . Не вони ж гроші платять за заяву , клієнт . Так з родичів чи жінки загинувшого чи пропавшого можно бааааагато грошей назбирати . і праця є і без запаху
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-