|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 22 січ, 2025 01:42
detroytred написав:Про старшого, якщо не помиляюсь, ти раніше колись казав, що десь працював в організації чи фірмі. Старша планує відкривати свою справу чи в наймані?
Я не знаю В них є можливість скористатись моїми заощадженнями(персональними) якщо захочуть -звернуться до молодшого -тим більше що керівництво бізнесом і ідея щось створити -це не одне і те ж. Це їх життя Але на мою думку Якщо вони від мене отримали нехай навіть житло чи освіту- то їх діти від них повинні отримати більше і останнє Це ж ти просував тезу про Закон.. якщо ти вважаєш що маєш право задавати комусьь питання про його сімю - то цим ти зобовязаний відкрити таку опцію і для того кому ти це питання задаєш якщо вважаєш питання сімї табу - то це табу й для тебе Труси-хрестик
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 січ, 2025 01:46
budivelnik написав: detroytred написав:Про старшого, якщо не помиляюсь, ти раніше колись казав, що десь працював в організації чи фірмі. Старша планує відкривати свою справу чи в наймані?
Я не знаю В них є можливість скористатись моїми заощадженнями(персональними) якщо захочуть -звернуться до молодшого -тим більше що керівництво бізнесом і ідея щось створити -це не одне і те ж. Це їх життя Але на мою думку Якщо вони від мене отримали нехай навіть житло чи освіту- то їх діти від них повинні отримати більше і останнє Це ж ти просував тезу про Закон.. якщо ти вважаєш що маєш право задавати комусьь питання про його сімю - то цим ти зобовязаний відкрити таку опцію і для того кому ти це питання задаєш якщо вважаєш питання сімї табу - то це табу й для тебе Труси-хрестик
Ще раз по буквах: старший найманим працював? І зараз "ще на двох роботах" найманим? І якщо старша схоче там, де їй подобається, в інфекціонці найманою працівницею залишитись, то що? Якщо ще в державній з їх зп... Як це з твоїми співами? Не підміняй оте про Закон в країні і оце (до правил при спілкуванні, які ти собі сам визначив.)
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 01:51
Успіх написав:Ехххххххх.... - таке питання треба тут вдень задавати і всім!
завтра задашь. Это более измеримо, чем какая то справедливость.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 02:00
Будівельник Зрозумій одну річ - відмінні в тебе досягнення, і діти молодці, і сам ти молодець. Предметом спорів з тобою є не це, а твої недоречні претензії, закиди, вимоги, підстави для цього. Які ти постійно генериш.
В тебе виходить, що інші ..., бо ти Д'Артаньян. Що не підходять під твої критерії, стандарти. Твої.
В тебе це в крові. Твоя суть. Яку ти й відобразив одразу. В своїй темі визначивши правила свої: 1. Будівельник завжди правий. 2. Хто не згоден, див. п.1.
І в самих різних формах тепер завуальованих ти оце й просуваєш постійно. Бо всі свої вигадки вважаєш правильними. А всіх інших, хоч умовно Кейнса, неправильними.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 22 січ, 2025 02:06, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 02:02
Wirująświatła написав: Успіх написав:Ехххххххх.... - таке питання треба тут вдень задавати і всім!
Ага, тут теж не все так просто з відповідю Навіть, якщо людина готова всі гроші/усе що має віддати за рік життя... - то за наступний рік, що вона дасть? Піде в той же банк брати кредит, де ще за пересадку серця не розплатилась? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 22 січ, 2025 02:10
Успіх написав: Wirująświatła написав: Успіх написав:Ехххххххх.... - таке питання треба тут вдень задавати і всім!
Ага, тут теж не все так просто з відповідю Навіть, якщо людина готова всі гроші/усе що має віддати за рік життя... - то за наступний рік, що вона дасть? Піде в той же банк брати кредит, де ще за пересадку серця не розплатилась? 
кейс больше для богатых, тут вообще не в суммах дело. Ценность жизни на столько высока, что невозможно ее оценить деньгами. Мелкий жлоб скажет "моя жизнь стоит 365куе за год. По 1 Куе в день". Но даже это цифра говорит насколько мы недооцениваем свою жизнь и жизнь окружающих. Принимая ее за данность. Разменивая ее на какую то куету.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 02:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 02:16
Wirująświatła написав:кейс больше для богатых, считаем что 1 млн уже у тебя есть.
Знову ж таки - 1. скільки саме захоче той, хто продовжить життя на рік? 2. Якщо можна "на свій розсуд/бажання", то ясно, що хочеться дати стільки, щоб вистачило ще хоч на років 10  (а краще - ще більше років життя) Бо в іншому випадку - рік життя коштує всі гроші/весь мільйон!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 22 січ, 2025 02:19
Wirująświatła написав:Ценность жизни
Я ж зразу і сказав - що коштує "всі гроші "!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 22 січ, 2025 02:20
Успіх написав:Бо в іншому випадку - рік життя коштує всі гроші/весь мільйон
я там дополнил, но ты верно решил кейс, жизнь стоит дороже всех денег которые у тебя есть.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 02:22
Wirująświatła написав:Разменивая ее на какую то куету.
...як от служіння безтерміново в Марсіанській армії))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4