Не всё так как пишут , получить бумажку надо прийти и всё пройти, так как кое где нужна бумажка а Дія не канає Сходите попробуйте , я это прошёл ещё в 2021 -м, ВЛК ,ТЦК,реєстрація(прописка) Странно что не было предложения подписать контракт и пойти на службу у ЗСУ , почему?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Вів 04 лют, 2025 17:42, всього редагувалось 1 раз.
❗️Я хочу, щоб Україна дала нам цінні рідкоземельні метали, адже вони в них є, – Трамп.
Це мабуть одна з небагатьох позитивних новин за останній час. Якщо Маску пообіцяти ексклюзивні права на видобуток - то є шанс, що американська влада зачухається.
Є одна проблємка. Частина наших теріторій с покладами рідкоземельних металів окуповані росіянами (це ж тільки недалекі вважають, що Пуйло захищає російськомовних та секту РПЦ. Все це заради загарбання ресурсів) І щось мені підказує, Маск і з росіянами може домовитись про теж саме - nothing personal just business
_hunter написав:Не спешите печалиться: выпустится -- а там "3% соус налоги" (с) -- и как потянет назад на родину
Ніт, з практики на роботу, з/п після податків більша ніж тут, нормальних робочий день, за роботу у вихідні, це форсмажор, потрійна оплата, для старту зовсім трохи менша ніж середня по країні, тому що вже інженерська посада, після випробувального підтягується до вище середньої... і все.
Успіх Про тих, хто 3 роки "ухиляється", розповідай в компанії таких же СЗЧників Але є законодавство
Кримінальна відповідальність Кримінальна відповідальність настає у разі, якщо людина оновила дані у ТЦК та СП, пройшла військово-медичну комісію та була визнана придатною до служби, але відмовилась йти на службу до Збройних сил України. Або — якщо особа систематично ухиляється від мобілізації.
Це стаття 336 Кримінального кодексу України "Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації на особливий період", згідно з якою особа карається позбавленням волі на термін від 3 до 5 років.