konstantin kirovograd написав:Украина и сосия при СССР обзавелась огромной промышленностью.
Нагадало, що мені в спадок від бабусі дістався будинок де на горищі є дерев'яні верстати ручної роботи, за допомогою яких можна робити нитки і полотно як з коноплі так і з овечої шерсті. Колись то були реально круті верстати, яким завидувало все село, а тепер їх хіба на дрова.
не мне тебя учить но аренда очень отстаёт от инфляции. Если в ближайший год-два ситуация не исправится - выйду из этого недобизнеса. Грядущая гиперинфляция и/или девал ещё больше вгонит аренду в минус. Хорошо помню как после девала 2008 аренда в Днепре (где я жил на тот момент) упала в гривне на 20%. Сейчас чтобы иметь с аренды 1 куе необходимо вложить под 200куе живых денег. И то этот 1куе будет грязный, отнять простои, налоги, неизбежные мелкие ремонты и хз что вообще останется лорду.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 16 лют, 2025 19:50, всього редагувалось 2 разів.
Так, ми повинні повернути це дипломатичним шляхом. Так, можемо. Якщо ми в НАТО, то зрозуміло, чому дипломатично, це дуже зрозуміло", – сказав Зеленський, додавши, що пріоритет – "звичайно не втратити людей".
Зеленський також сказав, що все ще вважає можливим перемогу України у війні військовим шляхом.
"Звичайно, так. Але це багато втрат. О, ми розуміємо, скільки. Я думаю, що це занадто. І я не впевнений, що з такою швидкістю. Якщо наші партнери не допоможуть, не підтримають, це буде важко. Це буде довго. Довше, ніж могло би бути", - сказав Зеленський. https://www.unian.ua/war/viyna-v-ukraji ... 17325.html
По суті членство в НАТО буде гарантією ... для рфії))))) Що дипломатичним шляхом. Повернення територій.
Якась маячня... Сорян Матриця)) ______________________________ Стосовно ціни... Я все гадав, як відбудеться перевзування? А оно он як, просто і буденно. Тепер цікаво, як це видавить з себе Подоляк.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 16 лют, 2025 19:53, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:Грядущая гиперинфляция и/или девал ещё больше вгонит аренду в минус.
Капець. Що ж залишиться робити "чистильщикам взуття"? Знову прийдеться братись за роботу/чистити взуття?😁
я помню период когда квартиры сдавались за комуналь (убитые конечно). Со мной на потоке учились иногородние друзья, они снимали толпой целый дом из 2х комнат с санузлом внутри дома и газ.отоплением за 30 грн/мес. Я еще подрабатывал и зарплата была 200грн. Хотдог стоил 2 грн дом за 15 булочек, как тебе илон маск?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 16 лют, 2025 20:18, всього редагувалось 1 раз.
Грядущая гиперинфляция и/или девал ещё больше вгонит аренду в минус
У меня прицел скорее не заработок в аренде (я усвоил урок, что лучше быть в городе своей недвижимости, что для меня лет до 60 проблематично), как взять кредит, который будет обесцениваться. Поразительно, но хоть аренда все менее жирная , но при этом стоимость строительства такая высокая, что сама недвижимость не дешевеет даже в долларе. А уж в обесценивающейся гривне тем более не будет дешеветь.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 16 лют, 2025 20:10, всього редагувалось 1 раз.