Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 12771278127912801281 ... 14515>
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 20:20

lapay написав:Hotab
Для мене найбільша загадка цієї війни ,- чому не використовують протирадарні ракети, в першу чергу з гвинтокрилів?

Оууу
1. На гвинтокрилах нема прицільного комплексу для використання протирадарних ракет.
2. Є на літаках су-24. Але не впевнений, що є у нас такі "живі" ракети. Без просрочки.
Взагалі, не та у вас "загадка" війни. Зовсім не та.
Протирадарні - це не те, що мене турбує.
Я б подумав про старі лампові аеростати. Хоча над найважливішими об'єктами.
Без захисту від ракет впк не оживе. І взагалі економіка. Бо паливо, головні заводи можна нищити , поки є у коцаба ракети.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 20:21

Успіх написав:Там хтось писав, що військові зарплати/премії знову вплинуть на курс...

Ну що ж - починаємо спостерігати))
Прийшла з/п(на 237грн більше ніж попередні) але покищо "гола". Премія, мабуть, буде наступного тижня.

Когда в течение месяца осуществляют выплаты?
Военнослужащим выплачивают деньги в текущем месяце за предыдущий (например, в июне за май). Такие выплаты делят на две части:

в первой декаде месяца - ежемесячное денежное обеспечение в соответствии с должностью, званием и другими параметрами;
во второй декаде - начисление дополнительного вознаграждения (дополнительные 30 тыс. или 100 тыс. грн в зависимости от участия в боевых действиях);
Ежемесячная зарплата выплачивается ранее, поскольку она известна и почти одинакова каждый месяц.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 20:28

Hotab написав:
  lapay написав:Hotab
Для мене найбільша загадка цієї війни ,- чому не використовують протирадарні ракети, в першу чергу з гвинтокрилів?

Оууу
1. На гвинтокрилах нема прицільного комплексу для використання протирадарних ракет.
2. Є на літаках су-24. Але не впевнений, що є у нас такі "живі" ракети. Без просрочки.
Без захисту від ракет впк не оживе. І взагалі економіка. Бо паливо, головні заводи можна нищити , поки є у коцаба ракети.

а как аэростат остановит кинжал или калибр. Они же припятствия облитают
konstantin kirovograd

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 20:29

Лукашенко заявил, что Беларуси возможно придется воевать за Западную Украину, чтобы ее «не оттяпал Запад»

По словам Лукашенко, Беларусь является объектом давления в том числе по геополитическим причинам:

«Они [Запад] до сих пор не ушли от цели выровнять фронт, чтобы он проходил: Смоленск-Псков, Смоленск-Брянск-Курск и туда до Ростова. Им надо выровнять фронт. А мы, тысячу почти километров, балкон этот, его надо срезать», — заявил он.

Лукашенко также уверен, что «это их цель — они перед этим не остановятся».

«Зайдут они с Украины Западной или еще откуда-то. Еще, может, за Западную Украину придется воевать, чтобы не оттяпали. Потому что это для нас смерти подобно, не только для украинцев. Страшные процессы происходят вокруг», — добавил он.

https://t.me/rozumaha/14173
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 20:42

vitaliian написав:
Лукашенко заявил, что Беларуси возможно придется воевать за Западную Украину, чтобы ее «не оттяпал Запад»

По словам Лукашенко, Беларусь является объектом давления в том числе по геополитическим причинам:

«Они [Запад] до сих пор не ушли от цели выровнять фронт, чтобы он проходил: Смоленск-Псков, Смоленск-Брянск-Курск и туда до Ростова. Им надо выровнять фронт. А мы, тысячу почти километров, балкон этот, его надо срезать», — заявил он.

Лукашенко также уверен, что «это их цель — они перед этим не остановятся».

«Зайдут они с Украины Западной или еще откуда-то. Еще, может, за Западную Украину придется воевать, чтобы не оттяпали. Потому что это для нас смерти подобно, не только для украинцев. Страшные процессы происходят вокруг», — добавил он.

https://t.me/rozumaha/14173

европа или точно слепая или реально боится - что им ещё нужно чтобы понять что они следующие.
konstantin kirovograd

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 20:43

Hotab написав:1. На гвинтокрилах нема прицільного комплексу для використання протирадарних ракет.

На американських є, я мав на увазі обидві сторони, не тільки нас. Я думав, що раша знищить нашу ППО за кілька днів, таким чином. Американці теж могли би нам допомогти, в цьому питанні. Загадка в тому, що ніхто не використовує, а це дуже ефективна зброя.

Колись колега Волгарь все дивувався, коли я писав, щр на їхні ядерні кинжали прилетять тисячі ядерних томагавків, які дуже важко збити, і залишаться від рашки ріжки да ніжки. Немає ефективного захисту від крилатих ракет, Польща могла би стати нашим Сибіром, але ракети можуть прилетіти і туди. Хіба що підземні заводи, як у німців, в Карпатах.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 21:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

konstantin kirovograd написав:а как аэростат остановит кинжал или калибр. Они же припятствия облитают

А як вразити об'єкт , перед яким за 5 км (на межі міста , куди б'ють) стоїть оте одоробло з газом. Двигун ракети замість кисню хапає цей газ і більше ніхто нікуди не летить.
Але звичайно, що треба буквально весь периметр міста захищати, щоб не облетіти. Дорого. Але можна спати спокійно. Вірніше, бути спокійним за стратегічний об'єкт.

lapay написав:Немає ефективного захисту від крилатих ракет,

Захистити всю країну точно не можливо. Можливо найголовніші міста (місця).
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 10 чер, 2022 21:16, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 21:15

Німеччина з січня до квітня цього року збільшила імпорт з росії на 60%. Від неї рф отримала майже €6 мільярдів, повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник. За цей же період торгівля з Україною скоротилася на 11%

https://t.me/babel/18337
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 21:17

Hotab написав:. Двигун ракети замість кисню хапає цей газ і більше ніхто нікуди не летить.

А многие ли ракеты потребляют окислитель из атмосферы?
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 21:23

vitaliian написав:
Німеччина з січня до квітня цього року збільшила імпорт з росії на 60%. Від неї рф отримала майже €6 мільярдів, повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник. За цей же період торгівля з Україною скоротилася на 11%

https://t.me/babel/18337

На самом деле, практически вся Европа сейчас заполняет нефте/газохранилища рекордными темпами. И это логично, чтобы начать переход на другие источники, нужно сначала сформировать "подушку безопасности".

Так что, новость скорее позитивная: видимо, они таки планируют отказ от российской нефтянки.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

#<1 ... 12771278127912801281 ... 14515>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор