Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1286512866128671286812869 ... 15740>
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:26

Banderlog написав:Ви повинні мало виховати таких ж як ви але і слідкувати щоб вони схрещувались з дітьми схожого на вас який зміг відтворитись в них.

Астанавітєсь: євгєніка заборонене вчення
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:28

budivelnik написав:
  detroytred написав:"От завтра приходить правильний можновладець-приймає правильний закон і в 25% (+8 млн до сьогоднішніх 2 млн) зявляється власний капітал".

Я такої дурні ніколи не стверджував.
Опиши своїми словами що ти зрозумів з прочитаних Лікуаней і Бальцеровичів..
Тобто через скільки часу і якими методами у тих 95% в яких зараз капіталу ноль - зявиться тих 20% в яких капіталу буде достатньо для життя рантьє
В моїй схемі це 3-4 покоління..
Тобто кожних 20-30 років зявляється своїх 5%( ці з нуля так як і я) + залишаються ті хто мав в попередніх поколіннях(отримав від батьків в спадщину) + в тих хто мав в попередніх поколіннях також пройшов ріст...

А тепер ти опиши те що думаєш своїми словами
якщо звичайно в стані зрозуміти прочитане.

Я тобі роками це описував.
Для цього брав і цитував тобі оті конкретні заходи кейнсів...бальцеровичів.

Я не збираюсь по пам'яті переказувати фахівців.

Який нуль капіталу?

Подивись на заощадження в банках...
А в матрасах?
А заморожено в нерухомості і т.д.
А скільки даремно "проїдається", бо нікуди вкластися?

Замість вклався в умовний Боінг, а отой Боінг (точніше його менеджмент та держава) буде рости і проштовхувати свої інтереси росту по всьому світу...
Студентські та страхові різні фонди... Які вкладуються знов таки в умовний Боінг.
Ось і росте капіталець що студента, о пенса в Боінгу... а можновладці США просувають інтереси отого Боінга.

Роботяга Боінга заробив, не як роботяга українського Лайноса, і витратив свої кошти в кафе ... дав заробити відповідну суму американському кафешнику.

І це тільки одна модель розвитку ринку.
Велосипедів багато і різні...
Але в корінця --- умови для ПОДАЛЬШОГО розвитку ринку, капіталу.
А не як ото після 90-х -- оті підприємці вимушені були податися в заробітчани...
Бо регулятори ринку хрєн забили на створення сприятлиаих умов для подальшого розвитку ринку.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:31

Banderlog написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Відповіді на питання "що ж робити?" (коли отак є. Тобто для реальних умов в світі), дають кейнси-бальцеровичі...
Дають
Але кожен алгоритм вирішення задачі підходить тільки для задач з аналогічними первинними умовами.
Тому якщо поляки мали в залишку розуміння що таке приватна власність і добре відносились до власників капіталу- то це один варіант
Ви самі пишете що в поляків трохи інше ставлення до приватної власності і власників. Що буде з вашими магазинами і власністю навіть через 2 роки ви 100 гарантії дати не можете.
Приміром ця війна може спокійно іти і в Львові.
На 100% можна гарантувати тільки одне - нас всіх колись винесуть вперед ногами.
  Banderlog написав:З чого Ви взяли що ми йдем до капіталізму лінійним шляхом і що в оточуючих вас ніщєбродів таке ж трєпєтне відношення до приватної власності як і у вас? Завтра ж тут може запуститись цикл первинного накопичення капіталу з нуля.
Що таке лінійний шлях?
В світ є 200+країн
50% з них йдуть тим самим лінійним шляхом.
З чого ви вирішили що ми йдем не правильно?
  Banderlog написав:На території України 150р тому були магнати не гірші вас чи зуміли вони передати капітал?
Звичайно що були....
Але нюанс
Ви очікуєте чергової революції?
Якщо так - то чим життя люмпенів під час цієї революції буде мати переваги перед тими в кого буде можливість(за рахунгок наявного капіталу) уникнути територій де революції
  Banderlog написав:Тепер наступне Ви думаєте що самовідворюєтесь в потомках. Що внуки будуть теж будівельниками забуваючи, що в них нема вашої мотивації того хто почав з нуля.
Жадність народжується в голоді.
А лінь в ситості. Не завжди діти ідуть стежкою батьків. Навіть на благосовенному заході. Приміром батьки Ілона Маска стали для нього трампліном і може для якихось з своїх дітей і він буде, но старший син його ні з того ні з сього рішив стати жінкою.
Ви повинні мало виховати таких ж як ви але і слідкувати щоб вони схрещувались з дітьми схожого на вас який зміг відтворитись в них.
По порядку
1 Поки що я якось не думаю про тим ким будуть правнуки .
2 Те що сьогодні роблять діти -мені подобається, хоча дещо я б робив по іншому, але це їх життя
3 Відношення дітей до мене-мене повністю влаштовує і якщо чесно я якось не бачу причин по яким це відношення може змінитись в гіршу сторону
4 По внукам - боюсь що на момент коли вони закінчать школу -свої поради я вже буду давати їм виключно телепатично/духовно.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:36

:budivelnik
Проблема була --- які умови потрібно створити регуляторам ринку для того, щоб цей капітал після первинного етапу накопичення 90-х рос далі.
Щоб ринок розвивався далі.

В Польщі це вирішили за рахунок сприятливих умов для заходу німецького та ін. капіталів.

А в нас регулятори забили болт ... і подалися підприємці в заробітчани та наймані або бухати чи на диван.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 23 лют, 2025 20:39, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred
1.4 трл грн на всю Україну - 300 млрд доларів депозитів...
3 Якщо припустити що я правий і вхожу в 2 млн найбагатших( це 1 млн сімей) то мої
300 000 * 1 000 000 =300 млрд доларів....
Тобто ці всі гроші вже мають власників

Тому ще раз питання
Звідки візьмуться ( хто дасть) ще 600-900 млрд доларів для того щоб ще 2 млн осіб змогли мати такий самий капітал який накопичував 30 років я

Цифри-дати-пояснення...
А оце своє - сто разів лив воду - залиш собі..
Поясни
Як в тебе зявиться 300 000 від того що ринок зросте?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:38

thenewepic написав:
  Banderlog написав:розкажіть що таке по Вашому африканський франк

яку африканську країну силою заставляють використовувати африканський франк?
якщо Вам хочеться в то вникати то вперед. Я тільки показав куди копати а сам копати не хотю. і з наскоку навіть не певен що перерахую країни, які використовують африканський франк.
Щодо сили то щось чув що є у франції іноземний легіон) він там в попуасіях занятий гуманітарними місіями, даж чув що буває конфлікт інтересів з вагнерами.) Долар ніби теж ніхто не навязує для міжнародних розрахунків. А може навязує? Но це не точно)
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:42

Banderlog написав:Щодо сили то щось чув що є у франції іноземний легіон) він там в попуасіях занятий гуманітарними місіями, даж чув що буває конфлікт інтересів з вагнерами.
от саме так. Стався переворот і нова влада попросила легіон на вихід, вагнери зайняли його місце. І що Франція? А нічого вона не може зробити.Якось не схоже на пряме колоніальне управління, еге ж?
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:45

detroytred написав:Проблема була --- які умови потрібно створити регуляторами ринку для того, щоб цей капітал після первинного етапу накопичення 90-х рос далі.
Щоб дерево ріс - треба щоб його посадили/підливали/доглядали...
При цьому
Жоден дядя не створить умови щоб якийсь воєнпенс претендував на частку дерева ним не вирощену
Тому в черговий раз питаю
Створять умови..
Звідки візьметься капітал?
Як він створиться(виросте) ?

мій алгоритм простий
Береш створюєш на 100 одиниць - споживаєш 80 одиниць створеного -в тебе накопичується 20 одиниць капіталу..
Можна створити умови що замість створення 100 одиниць ти зможеш створити 1000 .. але щоб в тебе залишилось тих самих 20 одиниць капіталу-ти повинен спожити не більше ніж 980 одиниць...

Це у віртуальних одиницях
Тепер в реальних
Є інфляційний ріст - який не збільшує реальний розмір капіталу
Тобто до фонаря скільки коштує квартира в 1990 і в 2010 - якщо це одна і та сама квартира
Додатковий капітал зявляється тільки у випадку якщо ти
а - збудував додаткову
б - витратив на будівництво і споживання власне під час будівництва менше ніж отримав від продажу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:46

budivelnik

Звідки ти взяв оце "Звідки візьмуться ( хто дасть) ще 600-900 млрд доларів для того щоб ще 2 млн осіб змогли мати такий самий капітал який накопичував 30 років я"????

Рринок має межі. І якщо ти відхопив собі частину ринку, то апріорі - в когось.

Тому мова йде про загальний рост.
Зза більш сприятливих умов в ринку ти б
сам!!! ще сильніше рос...
Якщо б і притиснули, то це тільки деякі монополії.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 20:51

budivelnik написав:
  detroytred написав:Проблема була --- які умови потрібно створити регуляторами ринку для того, щоб цей капітал після первинного етапу накопичення 90-х рос далі.
Щоб дерево ріс - треба щоб його посадили/підливали/доглядали...
При цьому
Жоден дядя не створить умови щоб якийсь воєнпенс претендував на частку дерева ним не вирощену
Тому в черговий раз питаю
Створять умови..
Звідки візьметься капітал?
Як він створиться(виросте) ?

мій алгоритм простий
Береш створюєш на 100 одиниць - споживаєш 80 одиниць створеного -в тебе накопичується 20 одиниць капіталу..
Можна створити умови що замість створення 100 одиниць ти зможеш створити 1000 .. але щоб в тебе залишилось тих самих 20 одиниць капіталу-ти повинен спожити не більше ніж 980 одиниць...

Це у віртуальних одиницях
Тепер в реальних
Є інфляційний ріст - який не збільшує реальний розмір капіталу
Тобто до фонаря скільки коштує квартира в 1990 і в 2010 - якщо це одна і та сама квартира
Додатковий капітал зявляється тільки у випадку якщо ти
а - збудував додаткову
б - витратив на будівництво і споживання власне під час будівництва менше ніж отримав від продажу.

Капець...

Да на фіга мені ростити оте дерево, створювати, якщо ти або умовний Боінг це зробить краще?
Моя справа лише інвестувати через фінустанови тобі і тому Боінгу свої кошти (свій капітал. Замість хомячити чи проїдати-прогулювати тощо).
detroytred

Профіль

#<1 ... 1286512866128671286812869 ... 15740>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор