Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1286512866128671286812869 ... 14793>
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:24

Господар Вельзевула написав:
  Wirująświatła написав: Иначе эти вялотекущие потуги еще 5 лет могут продолжаться.

И потуг нет даже. Один носится с теми копалинами,второй несет заезженную дичь по кругу,третий вообще молчит.

так шо в трампа теперь верит только Бетон? ну и ЛАД остается непонятно в кого верит.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:26

Banderlog написав:Ви повинні мало виховати таких ж як ви але і слідкувати щоб вони схрещувались з дітьми схожого на вас який зміг відтворитись в них.

Астанавітєсь: євгєніка заборонене вчення
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:28

budivelnik написав:
  detroytred написав:"От завтра приходить правильний можновладець-приймає правильний закон і в 25% (+8 млн до сьогоднішніх 2 млн) зявляється власний капітал".

Я такої дурні ніколи не стверджував.
Опиши своїми словами що ти зрозумів з прочитаних Лікуаней і Бальцеровичів..
Тобто через скільки часу і якими методами у тих 95% в яких зараз капіталу ноль - зявиться тих 20% в яких капіталу буде достатньо для життя рантьє
В моїй схемі це 3-4 покоління..
Тобто кожних 20-30 років зявляється своїх 5%( ці з нуля так як і я) + залишаються ті хто мав в попередніх поколіннях(отримав від батьків в спадщину) + в тих хто мав в попередніх поколіннях також пройшов ріст...

А тепер ти опиши те що думаєш своїми словами
якщо звичайно в стані зрозуміти прочитане.

Я тобі роками це описував.
Для цього брав і цитував тобі оті конкретні заходи кейнсів...бальцеровичів.

Я не збираюсь по пам'яті переказувати фахівців.

Який нуль капіталу?

Подивись на заощадження в банках...
А в матрасах?
А заморожено в нерухомості і т.д.
А скільки даремно "проїдається", бо нікуди вкластися?

Замість вклався в умовний Боінг, а отой Боінг (точніше його менеджмент та держава) буде рости і проштовхувати свої інтереси росту по всьому світу...
Студентські та страхові різні фонди... Які вкладуються знов таки в умовний Боінг.
Ось і росте капіталець що студента, о пенса в Боінгу... а можновладці США просувають інтереси отого Боінга.

Роботяга Боінга заробив, не як роботяга українського Лайноса, і витратив свої кошти в кафе ... дав заробити відповідну суму американському кафешнику.

І це тільки одна модель розвитку ринку.
Велосипедів багато і різні...
Але в корінця --- умови для ПОДАЛЬШОГО розвитку ринку, капіталу.
А не як ото після 90-х -- оті підприємці вимушені були податися в заробітчани...
Бо регулятори ринку хрєн забили на створення сприятлиаих умов для подальшого розвитку ринку.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:31

Banderlog написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Відповіді на питання "що ж робити?" (коли отак є. Тобто для реальних умов в світі), дають кейнси-бальцеровичі...
Дають
Але кожен алгоритм вирішення задачі підходить тільки для задач з аналогічними первинними умовами.
Тому якщо поляки мали в залишку розуміння що таке приватна власність і добре відносились до власників капіталу- то це один варіант
Ви самі пишете що в поляків трохи інше ставлення до приватної власності і власників. Що буде з вашими магазинами і власністю навіть через 2 роки ви 100 гарантії дати не можете.
Приміром ця війна може спокійно іти і в Львові.
На 100% можна гарантувати тільки одне - нас всіх колись винесуть вперед ногами.
  Banderlog написав:З чого Ви взяли що ми йдем до капіталізму лінійним шляхом і що в оточуючих вас ніщєбродів таке ж трєпєтне відношення до приватної власності як і у вас? Завтра ж тут може запуститись цикл первинного накопичення капіталу з нуля.
Що таке лінійний шлях?
В світ є 200+країн
50% з них йдуть тим самим лінійним шляхом.
З чого ви вирішили що ми йдем не правильно?
  Banderlog написав:На території України 150р тому були магнати не гірші вас чи зуміли вони передати капітал?
Звичайно що були....
Але нюанс
Ви очікуєте чергової революції?
Якщо так - то чим життя люмпенів під час цієї революції буде мати переваги перед тими в кого буде можливість(за рахунгок наявного капіталу) уникнути територій де революції
  Banderlog написав:Тепер наступне Ви думаєте що самовідворюєтесь в потомках. Що внуки будуть теж будівельниками забуваючи, що в них нема вашої мотивації того хто почав з нуля.
Жадність народжується в голоді.
А лінь в ситості. Не завжди діти ідуть стежкою батьків. Навіть на благосовенному заході. Приміром батьки Ілона Маска стали для нього трампліном і може для якихось з своїх дітей і він буде, но старший син його ні з того ні з сього рішив стати жінкою.
Ви повинні мало виховати таких ж як ви але і слідкувати щоб вони схрещувались з дітьми схожого на вас який зміг відтворитись в них.
По порядку
1 Поки що я якось не думаю про тим ким будуть правнуки .
2 Те що сьогодні роблять діти -мені подобається, хоча дещо я б робив по іншому, але це їх життя
3 Відношення дітей до мене-мене повністю влаштовує і якщо чесно я якось не бачу причин по яким це відношення може змінитись в гіршу сторону
4 По внукам - боюсь що на момент коли вони закінчать школу -свої поради я вже буду давати їм виключно телепатично/духовно.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:36

:budivelnik
Проблема була --- які умови потрібно створити регуляторам ринку для того, щоб цей капітал після первинного етапу накопичення 90-х рос далі.
Щоб ринок розвивався далі.

В Польщі це вирішили за рахунок сприятливих умов для заходу німецького та ін. капіталів.

А в нас регулятори забили болт ... і подалися підприємці в заробітчани та наймані або бухати чи на диван.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 23 лют, 2025 21:39, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred
1.4 трл грн на всю Україну - 300 млрд доларів депозитів...
3 Якщо припустити що я правий і вхожу в 2 млн найбагатших( це 1 млн сімей) то мої
300 000 * 1 000 000 =300 млрд доларів....
Тобто ці всі гроші вже мають власників

Тому ще раз питання
Звідки візьмуться ( хто дасть) ще 600-900 млрд доларів для того щоб ще 2 млн осіб змогли мати такий самий капітал який накопичував 30 років я

Цифри-дати-пояснення...
А оце своє - сто разів лив воду - залиш собі..
Поясни
Як в тебе зявиться 300 000 від того що ринок зросте?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:38

thenewepic написав:
  Banderlog написав:розкажіть що таке по Вашому африканський франк

яку африканську країну силою заставляють використовувати африканський франк?
якщо Вам хочеться в то вникати то вперед. Я тільки показав куди копати а сам копати не хотю. і з наскоку навіть не певен що перерахую країни, які використовують африканський франк.
Щодо сили то щось чув що є у франції іноземний легіон) він там в попуасіях занятий гуманітарними місіями, даж чув що буває конфлікт інтересів з вагнерами.) Долар ніби теж ніхто не навязує для міжнародних розрахунків. А може навязує? Но це не точно)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:42

Banderlog написав:Щодо сили то щось чув що є у франції іноземний легіон) він там в попуасіях занятий гуманітарними місіями, даж чув що буває конфлікт інтересів з вагнерами.
от саме так. Стався переворот і нова влада попросила легіон на вихід, вагнери зайняли його місце. І що Франція? А нічого вона не може зробити.Якось не схоже на пряме колоніальне управління, еге ж?
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:45

detroytred написав:Проблема була --- які умови потрібно створити регуляторами ринку для того, щоб цей капітал після первинного етапу накопичення 90-х рос далі.
Щоб дерево ріс - треба щоб його посадили/підливали/доглядали...
При цьому
Жоден дядя не створить умови щоб якийсь воєнпенс претендував на частку дерева ним не вирощену
Тому в черговий раз питаю
Створять умови..
Звідки візьметься капітал?
Як він створиться(виросте) ?

мій алгоритм простий
Береш створюєш на 100 одиниць - споживаєш 80 одиниць створеного -в тебе накопичується 20 одиниць капіталу..
Можна створити умови що замість створення 100 одиниць ти зможеш створити 1000 .. але щоб в тебе залишилось тих самих 20 одиниць капіталу-ти повинен спожити не більше ніж 980 одиниць...

Це у віртуальних одиницях
Тепер в реальних
Є інфляційний ріст - який не збільшує реальний розмір капіталу
Тобто до фонаря скільки коштує квартира в 1990 і в 2010 - якщо це одна і та сама квартира
Додатковий капітал зявляється тільки у випадку якщо ти
а - збудував додаткову
б - витратив на будівництво і споживання власне під час будівництва менше ніж отримав від продажу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 21:46

budivelnik

Звідки ти взяв оце "Звідки візьмуться ( хто дасть) ще 600-900 млрд доларів для того щоб ще 2 млн осіб змогли мати такий самий капітал який накопичував 30 років я"????

Рринок має межі. І якщо ти відхопив собі частину ринку, то апріорі - в когось.

Тому мова йде про загальний рост.
Зза більш сприятливих умов в ринку ти б
сам!!! ще сильніше рос...
Якщо б і притиснули, то це тільки деякі монополії.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1286512866128671286812869 ... 14793>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор