так шо в трампа теперь верит только Бетон? ну и ЛАД остается непонятно в кого верит.
|
|
![]() так шо в трампа теперь верит только Бетон? ну и ЛАД остается непонятно в кого верит.
![]()
Я тобі роками це описував. Для цього брав і цитував тобі оті конкретні заходи кейнсів...бальцеровичів. Я не збираюсь по пам'яті переказувати фахівців. Який нуль капіталу? Подивись на заощадження в банках... А в матрасах? А заморожено в нерухомості і т.д. А скільки даремно "проїдається", бо нікуди вкластися? Замість вклався в умовний Боінг, а отой Боінг (точніше його менеджмент та держава) буде рости і проштовхувати свої інтереси росту по всьому світу... Студентські та страхові різні фонди... Які вкладуються знов таки в умовний Боінг. Ось і росте капіталець що студента, о пенса в Боінгу... а можновладці США просувають інтереси отого Боінга. Роботяга Боінга заробив, не як роботяга українського Лайноса, і витратив свої кошти в кафе ... дав заробити відповідну суму американському кафешнику. І це тільки одна модель розвитку ринку. Велосипедів багато і різні... Але в корінця --- умови для ПОДАЛЬШОГО розвитку ринку, капіталу. А не як ото після 90-х -- оті підприємці вимушені були податися в заробітчани... Бо регулятори ринку хрєн забили на створення сприятлиаих умов для подальшого розвитку ринку.
![]() На 100% можна гарантувати тільки одне - нас всіх колись винесуть вперед ногами. Що таке лінійний шлях? В світ є 200+країн 50% з них йдуть тим самим лінійним шляхом. З чого ви вирішили що ми йдем не правильно? Звичайно що були.... Але нюанс Ви очікуєте чергової революції? Якщо так - то чим життя люмпенів під час цієї революції буде мати переваги перед тими в кого буде можливість(за рахунгок наявного капіталу) уникнути територій де революції По порядку 1 Поки що я якось не думаю про тим ким будуть правнуки . 2 Те що сьогодні роблять діти -мені подобається, хоча дещо я б робив по іншому, але це їх життя 3 Відношення дітей до мене-мене повністю влаштовує і якщо чесно я якось не бачу причин по яким це відношення може змінитись в гіршу сторону 4 По внукам - боюсь що на момент коли вони закінчать школу -свої поради я вже буду давати їм виключно телепатично/духовно.
![]() :budivelnik
Проблема була --- які умови потрібно створити регуляторам ринку для того, щоб цей капітал після первинного етапу накопичення 90-х рос далі. Щоб ринок розвивався далі. В Польщі це вирішили за рахунок сприятливих умов для заходу німецького та ін. капіталів. А в нас регулятори забили болт ... і подалися підприємці в заробітчани та наймані або бухати чи на диван. Востаннє редагувалось detroytred в Нед 23 лют, 2025 21:39, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуdetroytred
1.4 трл грн на всю Україну - 300 млрд доларів депозитів... 3 Якщо припустити що я правий і вхожу в 2 млн найбагатших( це 1 млн сімей) то мої 300 000 * 1 000 000 =300 млрд доларів.... Тобто ці всі гроші вже мають власників Тому ще раз питання Звідки візьмуться ( хто дасть) ще 600-900 млрд доларів для того щоб ще 2 млн осіб змогли мати такий самий капітал який накопичував 30 років я Цифри-дати-пояснення... А оце своє - сто разів лив воду - залиш собі.. Поясни Як в тебе зявиться 300 000 від того що ринок зросте?
![]() якщо Вам хочеться в то вникати то вперед. Я тільки показав куди копати а сам копати не хотю. і з наскоку навіть не певен що перерахую країни, які використовують африканський франк. Щодо сили то щось чув що є у франції іноземний легіон) він там в попуасіях занятий гуманітарними місіями, даж чув що буває конфлікт інтересів з вагнерами.) Долар ніби теж ніхто не навязує для міжнародних розрахунків. А може навязує? Но це не точно) ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуот саме так. Стався переворот і нова влада попросила легіон на вихід, вагнери зайняли його місце. І що Франція? А нічого вона не може зробити.Якось не схоже на пряме колоніальне управління, еге ж?
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩоб дерево ріс - треба щоб його посадили/підливали/доглядали... При цьому Жоден дядя не створить умови щоб якийсь воєнпенс претендував на частку дерева ним не вирощену Тому в черговий раз питаю Створять умови.. Звідки візьметься капітал? Як він створиться(виросте) ? мій алгоритм простий Береш створюєш на 100 одиниць - споживаєш 80 одиниць створеного -в тебе накопичується 20 одиниць капіталу.. Можна створити умови що замість створення 100 одиниць ти зможеш створити 1000 .. але щоб в тебе залишилось тих самих 20 одиниць капіталу-ти повинен спожити не більше ніж 980 одиниць... Це у віртуальних одиницях Тепер в реальних Є інфляційний ріст - який не збільшує реальний розмір капіталу Тобто до фонаря скільки коштує квартира в 1990 і в 2010 - якщо це одна і та сама квартира Додатковий капітал зявляється тільки у випадку якщо ти а - збудував додаткову б - витратив на будівництво і споживання власне під час будівництва менше ніж отримав від продажу.
![]() budivelnik
Звідки ти взяв оце "Звідки візьмуться ( хто дасть) ще 600-900 млрд доларів для того щоб ще 2 млн осіб змогли мати такий самий капітал який накопичував 30 років я"???? Рринок має межі. І якщо ти відхопив собі частину ринку, то апріорі - в когось. Тому мова йде про загальний рост. Зза більш сприятливих умов в ринку ти б сам!!! ще сильніше рос... Якщо б і притиснули, то це тільки деякі монополії.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|