Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1286712868128691287012871 ... 14793>
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 22:22

Є факт -- наявність отого "надлишкового" (тобто для приросту!) капіталу в Україні.
Від матраців, крипти і до ОВГЗ.

1. Розберись спочатку, що таке етап первинного накопичення капіталу.
2. Мови про відношення люмпена до розміру ринку не було.

мова про розвиток ринку. України. Чому обмежені в розвитку хоч великі бізнеси, хоч малі. Малі --- чому оті підприємці 90-х подалися в наймані, заробітчани, на дивани і т.д.

З.и. зроби умови в ринку .... отоді оті власники квартир ще з совдепу будуть інвестувати. Для приросту свого капіталу.
Нема умов. Нема і інвестувань від отих власників 20 тис. долл.

Тут оті підприємці 90-х покинули свої бізнеси, а ти лепочиш про те, щоб оті власники хрущоб в підприємці подались, як рішення.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 22:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred
не треба мене жаліти бо вартість мого магазину у Львові це і є складова ринку.
Тому якщо він коштує у Львові зараз 50000 доларів і займає 0,01% ринку Львова... то цей самий магазин на Манхетені буде коштувати 50 млн...
Розумієш? Сам по собі розмір ринку-це віртуальне поняття і тому в світ через акції вкладають капітал щоб уникнути інфляції грошей.
4 Тому ріст розміру ринку у Львові тягне за собою збільшення вартості мого магазину.. з автоматичним ростом вартості проживання у Львові.
Таким чином
Якщо в 1990 я жив за 5 доларів /місяць , то після того як ринок України зріс в 50 разів я за 250 доларів/місяць живу так само як колись за 5.

5 Чим швидше ти отримав первинний капітал- тим легше тобі в майбутньому без привязки до розміру ринку.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 22:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred
1 Наявність в них КАПІТАЛУ не зобовязує їх займатись бізнесом
2 Капітал можна вкласти в працюючий бізнес що в Україні що за кордоном і він буде ГЕНЕРУВАТИ додатковий дохід
3 Генерація ДОДАТКОВОГО доходу на існуючий капітал ставить тих в кого він є у виграшне становище в порівнянні з тими в кого їх нема.
4 Акції для того й придумали , щоб власники КАПІТАЛУ не заморочувались що з ним робити.
5 Приклад того що є 10 млн сімей в яких є 1 млн грн у вигляді квартири -я приводив для того щоб люди ЗРОЗУМІЛИ що вони не бідні - вони дурні.
І рівень їх дурості залежить від того який рівень свого життя вони мають володіючи квартирою і який рівень можуть мати запустивши квартиру в оборот( одночасно усвідомлюючи ризики)
Але люди цього не роблять не того що нема чим-а того що нема знань
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 22:49

Стамбульська угода є можливим орієнтиром для завершення війни в Україні, — спецпосланець Трампа Віткофф (https://www.holosameryky.com/a/uhoda-mi ... 85096.html)

Росіяни у 2022 році запропонували угоду, яка зокрема передбачала скорочення української армії, повний нейтралітет, російську, як другу державну, а також рф — в якості одного з гарантів безпеки, ще й з правом кінцевого вето.
Радіо Свобода отримало проєкт договору, який Москва запропонувала Україні у перші дні повномасштабного вторгнення у 2022 році. Що пропонував Кремль і до чого це могло призвести? І як цей документ проливає на справжню мету Путіна щодо України. У цьому розібрався проєкт "Система", підрозділ розслідувань Радіо Свобода.
https://www.holosameryky.com/a/peremovy ... 50782.html
У документі за березень 2022 року – шість сторінок основного договору та чотири сторінки додатків. Вісімнадцять статей охоплюють різні сфери: параметри нейтралітету України (військові та міжнародні зобов'язання), питання кордонів, гуманітарні питання (мова, релігія, історія), а також зняття санкцій з Росії.

Проєкт передбачав, щоб Україна скоротила свою армію до 50 000 осіб, включаючи півтори тисячі офіцерського складу (це вп'ятеро менше, ніж Україна мала до 2022 року). Якби це бажання виповнилося, в України залишилося б лише чотири кораблі, 55 вертольотів та 300 танків. Станом на 2022 рік це було менше за армію сусідньої Білорусі (у якій на той час проживало майже вп'ятеро менше осіб, ніж в Україні).
Україні пропонували "не розробляти, не виробляти, не купувати та не розміщувати на своїй території ракетні озброєння будь-яких видів базування з дальністю стрілянини понад 250 км". Саме таку відстань, наприклад, відокремлює Кримський міст від контрольованого Україною Гуляйполя, розташованого неподалік лінії фронту. Більше того, Росія залишала за собою право в майбутньому забороняти Україні "будь-які інші види озброєння, які можуть бути розроблені в результаті наукових досліджень".
У планах Росії Україна мала "визнати незалежність так званих Донецької та Луганської "республік" – причому в межах адміністративних областей України (станом на 24 лютого 2022 року Росія контролювала лише частину цих областей і не завоювала їх повністю і тепер, наприкінці 2024 року).
Автори російського документа вважали, що саме Україна має взяти на себе витрати на відновлення інфраструктури Донбасу, зруйнованої з 2014 року.
Росія також вимагала скасування всіх санкцій – як українських, так і міжнародних – та відкликання всіх міжнародних позовів, поданих з 2014 року.
На додаток до цього Росія наполягала на надання російській мові статусу державної та відновлення всіх майнових прав Української православної церкви (Московського патріархату).
Нарешті, автори проєкту вимагали "скасувати і більше не вводити будь-які заборони символіки, що асоціюється у державах із перемогою над нацизмом", тобто фактично знову легалізувати в Україні радянські та комуністичні символи. До документа додано перелік українських законів, які автори назвали прикладами "нацифікації та героїзації нацизму". Примітно, що під цю категорію потрапили закони "Про увічнення перемоги над нацизмом" та "Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму".
Згідно з останньою версією договору, українська та російська делегації все ще розходилися у думках щодо чисельності української армії. Україна наполягала на 250 тисячах військовослужбовців (приблизно стільки було до повномасштабного вторгнення), тоді як Росія пропонувала обмежитися 85 тисячами.

Під час переговорів іноді виникали свідомо нездійсненні умови. Одного разу росіяни намагалися включити до проєкту договору вимогу, щоб Україна відновила постачання води до Криму (українська влада перекрила Північно-Кримський водоканал ще у 2014 році), розповідає знайоме з перебігом переговорів джерело "Системи".

Від цієї ідеї відмовилися самі російські переговорники: адже в такому разі Росія, яка контролювала територію навколо каналу, мала б покинути її, щоб Україна могла "повернути воду до Криму".

Росія вимагала, щоб українські війська склали зброю та повернулися до казарм. У відповідь українська сторона висунула симетричну вимогу: російські війська мають скласти зброю та повернутися до пунктів постійної дислокації.

Помічник очільник Росії Володимир Мединський, який прочитав цю пропозицію, був неабияк здивований, розповідає один із учасників переговорів:

"Він сказав - таке відчуття, нібито це українські війська стоять на Красній площі, а російські повинні викинути білий прапор із Кремля. - Йому відповіли: "Ми просто просимо від вас те саме, що просите від нас ви".
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 23 лют, 2025 22:59, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 23:00

Hotab написав:detroytred
Вічно не вічно, але Зе фактично прямо всім повідомив --- поки не буде гарантій, доти мови про перемир'я тощо не буде.

Мені здається торгуватись і вимагати під час перемовин кращі умови, а не приймати все що пропонують - це правильно, хіба ні? То чому перелякані господарі тут розказують про «він хоче вічної війни»? Страх паралізував , пора відрізати руку по саме коліно?

Відповідь дуже проста - зараз з'явився шанс закінчити війну.
Боюсь що якщо цей шанс не реалізувати то наступний шанс буде через 4 роки, якщо доживемо.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 23:03

Угода про українські корисні копалини, яку США пропонують Україні, є частиною ширшої мирної стратегії президента США Дональда Трампа, що дасть йому важіль у перемовинах з Росією, вважає міністр фінансів США Скотт Бессент. Він заявив, що хоча домовленість не містить військових гарантій безпеки, вона передбачатиме так звані "економічні гарантії". Бессент також виключив пряму військову присутність США в Україні, але припустив, що наступного тижня на зустрічах з прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Страмером та президентом Франції Еммануелем Макроном, Трамп говоритиме про можливість зміцнити східний кордон НАТО, включно з проєктами "форт Балтія" та "форт Польща".

Заяви Бессента прозвучали в інтерв'ю журналістці FoxNews Марії Бартіромо в ефірі в неділю.

"Ця угода є частиною загальної переговорної стратегії президента Дональда Трампа щодо миру між Україною та Росією і щоб українці повернулись до мирного існування. Перша частина цього - партнерство між Україною та США, що включає стратегічні мінерали, енергоресурси та державні стратегічні підприємства, де ми створюємо партнерство", - заявив Бессент в неділю про домовленість щодо природних ресурсів, яку США запропонували Україні.

Очільник фінансового відомства США додав, що ідея домовленості була власна ідея президента США Дональда Трампа і наполіг - від неї виграють обидві сторони.

"Вона взаємовигідна - ми заробляємо гроші, якщо народ України заробляє гроші і я переконаний, що із нашим ноу-хау Сполучених Штатів, із нашим бізнесом, який хоче увійти і надати капітал, ми зможемо прискорити траєкторію зростання України, взяти істотні кошти для американських платників податків і поставити українську економіку на траєкторію зростання", - заявив посадовець.

Президент України Володимир Зеленський в неділю прокоментував угоду, сказавши, що хотів би обговорити її з Дональдом Трампом. Він виступив проти пропозиції США створити фонд, в який перераховуватиме кошти Україна. ""Якщо ці гроші йдуть у фонд, і нічого з-за кордону не приходить у цей фонд, а все всередині країни, це означає, що ми віддаємо борг", - заявив Зеленський. Він не побачив в пропонованій домовленості гарантій безпеки.

"Я хочу діалогу. Я не підписую те, що будуть виплачувати 10 поколінь українців", - сказав Зеленський пресі.

Бессент в ефірі FoxNews визнав, що угода "не включає військові гарантії", однак зазначив, що угода "містить непрямі (implicit) гарантії, що якщо Сполучені Штати інвестуватимуть суттєво в економічне майбутнє, я називаю це "економічні безпекові гарантії". Чим більше активів американські компанії матимуть на місці, тим більшу зацікавленість США матимуть у майбутньому добробуті української економіки, тим більше безпеки це створює для народу України і тим більша віддача для американського платника податків".

Бессент висловив переконання, що "угоду буде підписано в короткостроковій перспективі і це дасть президенту Трампу важіль і надішле потужний сигнал російському керівництву, що США має серйозне партнерство з українським народом".

У коментарях для преси в неділю Зеленський заявив, що насправді не йдеться про спільну інвестицію, а йдеться про борг. "Стало зрозуміло всі меседжі до цього, які йшли в США, що ми говоримо про борг. Що Україна повинна визнати таким чином борг. Тому що якщо фонд, а куди йдуть гроші від видобутку, а вони йдуть у фонд, і якщо він, згідно другого варіанта угоди, на 100% належить США, це говорить про те, що це не інвестиція 500 мільярдів", – сказав український президент.

https://www.holosameryky.com/a/nadra-uhoda/7985139.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3

fler написав:
  andrijk777 написав:Тепер я поставлю себе на місце Трампа і відповім Зеленському:
"Ось тобі Зеля і давали гроші 3 роки щоб у тебе була сильна позиція!!!
Ці 3 роки ти і мав сильну позицію - чому ти не "виходив на переговори"?
Я впевнений що якщо б тобі ще 4 роки давали бабки - ти б воював ще 4 роки. І на ніякі переговори ти б не виходив, тобі і так добре. Тому бабок більше не буде. Виходимо тепер з цієї позиції."

Тоді я теж поставлю себе на місце Зе і відповім на цей закид))
Ви як бізнесмен робили підрахуй витрат пуйла на цю війну? Всім відомо, що для сильної позиції потрібно мати втричі більше зброї та людей. Ви нам дали втричі більше зброї, ніж у пуйла? Ні. Тоді шо ви од нас хочете?

А чому ми(США) повинні вам(Україні) взагалі давати якусь зброю, а тим більше "більше ніж в пуйла"? Ми хочемо від вас бабки(за поставлену зброю), хіба це не зрозуміло з першого разу?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Fox76-му переглядати щодня;))

У мережі згадали слова Камали Харіс на дебатах з Трампом. Тоді вона сказала, що його слова про "закінчити війну за 24 години" означають готовність кинути Україну, а скоріший мир означає капітуляцію України. Також вона зазначила "як швидко ви здалися б заради послуги тому, хто з'їв би вас на сніданок".
Коротке її відео з перекладом тут: https://t.me/Crimeanwind/75353
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 23:06

andrijk777 написав:
Вічно не вічно, але Зе фактично прямо всім повідомив --- поки не буде гарантій, доти мови про перемир'я тощо не буде.

Мені здається торгуватись і вимагати під час перемовин кращі умови, а не приймати все що пропонують - це правильно, хіба ні? То чому перелякані господарі тут розказують про «він хоче вічної війни»? Страх паралізував , пора відрізати руку по саме коліно?

Боюсь що якщо цей шанс не реалізувати то наступний шанс буде через 4 роки, якщо доживемо.

Закінчити війну в будь який спосіб можна було всі ці 3 роки: надати наказ скласти зброю . І ця опція не зникає і надалі. Вас влаштовує таке закінчення війни?
Чи може все ж є ще деякі умови, які необхідні Україні??

Тоді я теж поставлю себе на місце Зе і відповім на цей закид))

Цікаві у вас рольові ігри

«Тоді я знімаю з тебе блузку»
«А я одягаю шубу»
«Тоді я відкручує батарею і змушую тебе скинути шубу»
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 лют, 2025 23:12, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 23 лют, 2025 23:09

andrijk777 написав:

А что будет через 4 года?
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 1286712868128691287012871 ... 14793>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: d44, flyman, Google Adsense [Bot] і 2 гостей