Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1303913040130411304213043 ... 14776>
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 14:13

Зміни.
Було: в нас основні зусилля на курськ, рфяни - на Покровськ-Торецьк-Селідове.
Тепер: ми сконцентрували на Покровськ-Торецьк і тиснемо (рфяни навіть стогнуть, що на торецькому напрямку в нас навіть чисельна перевага); рфяни тиснуть на курському.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 14:25

detroytred написав:Зміни.
Було: в нас основні зусилля на курськ, рфяни - на Покровськ-Торецьк-Селідове.
Тепер: ми сконцентрували на Покровськ-Торецьк і тиснемо (рфяни навіть стогнуть, що на торецькому напрямку в нас навіть чисельна перевага); рфяни тиснуть на курському.

Да,тоже такое читал.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 14:34

НАЗК викрило заступника начальника відділу мобільних скануючих систем управління технічних засобів митного контролю Закарпатської митниці Сергія Дурана у внесенні до декларації недостовірних відомостей на 307 млн гривень.

Про це стало відомо з результатів повної перевірки НАЗК декларації посадовця за 2022 та 2023 роки.

Посадовець занизив вартість декількох об’єктів нерухомості, які належать членам його сім’ї.
----------
пздц конечно-заместитель какой-то 8 миллионов долларов за два года войны :twisted:
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 14:40

ЛАД написав:
  Banderlog написав:
  ЛАД написав:Но я и не утверждал, что из того, что я не вижу, следует, что никто не видит и что таких людей не существует. Я высказал своё личное мнение и не выдавал его за абсолютную истину.
Как видите, Banderlog"у тоже "щось толкових не бачиться". Думаю, и ещё многим.

я тут скоріш б за шоколадного, хоть відношення в мене до нього ні чуть не краще, давно від одного віду карієс болить)) но він хоть досвідчений.
И толку с досвідченості? У него было 5 лет. Да, армию он укрепил. Недостаточно, но всё же. Но при этом записал НАТО в конституцию. Оно надо было? С Путиным вопрос не решил. И не собирался. Так что война и при нём бы началась.

ви спитали, хто ще може - вам відповіли - Порошенко. теж вважаю, що за потреби потягне. й не тільки я так вважаю. чверть країни так точно - до того ж активна чверть ;) питання - воно йому потрібно? щоб потім умовни ЛАДи ходили та бубнили - все погано. людина скільки грошей своїх витратила на фронт? а хтось там пише пасквілі - щось тут не так...

умовний Притула, Залужний - взагалі багато людей є. проблема в процедурі передачі влади - з цим закавика. тому схоже поки що підставляти плече поточному президенту. який замість того, щоб створити загальнонаціональну коаліцію, покладається на 5-6 менеджерів, а опозицію намагається викорінити. треба йому визначитися - якщо хоче бодатися з США, то треба спиратися на всю країни, а не на Квартал...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 14:42

fox767676 написав:
  d44 написав:Чекаємо нову громадянську війну - мігрантни проти старого американського світу. Нові "батьки-засновники" будуть латіноси та карибські чорношкірі

нема в них шансів
а ось розкол Заходу перед посиленням Китаю , Півдня та активізації ерефії то страшне
Подивимось. Хочеться побачити що буде, коли прості американці зрозуміють що для того щоб знов "зробити америку великою" їм доведеться меньше їсти та більше працювати. Якщо Трамп та хто за ним, дійсно вирішили це зробити.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 14:50

Banderlog написав:
  fox767676 написав:Разумков "отметился" в дискуссии об экономическом бронировании
понимаю что пиплу нравится показное хлопоманство
тут з ним погоджусь економічне бронювання це однозначний повний зрив мобілізації. Народ і так не хоче воювати за "мажорів" і одна справа, що вони за хабарі відкупляться інше якщо це проголошуть державною політикою.
Модель з мобілізаційною лотереєю і аукціоном виглядав б більш справедливим. Щодо холопоманства то шось не замітив наоборот панский гонор чутка зашкалює, но то вже звиняйте, нова еліта, явно не ляшко :lol:

але насправді елементи економічного бронювання потроху запровадили - оця норма про мін зп 20 т грн. але оскільки про це в інтернеті не писали, то й істерики немає. цікаво, на скільки збільшилися надходження 8)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 14:50

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
  Banderlog написав:...........
Сидіти з Вами в фсб наміру не маю , єслі шо встрєтімся в парижі,на вуглу бульвара Сен Мішель і рю Расін :lol:

Да, там место встречи значительно лучше.
Но надеюсь, что это будет не обязательно. У вас в селе встретиться будет не хуже. Или у freeze"а в Одессе. Если пригласите, приеду. Будете в Харькове, заезжайте. :)

нащот чи краще місце, петлюра б поспорив :wink:
Надумаєтесь, отходите з харкова то пишіть, схорониться з онуками, найдем де.)
.......
Ну да, Петлюре там не повезло.
За приглашение спасибо. Но, думаю, досижу в Харькове до конца. Если только не придётся убегать от оккупации.
виставляю свій білет в в вальгаллу на аукціон і проводим торги, хто тут за скільки погодиться піти замість мене, ви допустим готові за мільйон, а Успіх за 955. Я уплочую йому 955 і він дранг на остен рити окопи безпілотником. Вродь те саме економічне бронювання, но правда так виглядає чесніше?
Оно, вроде, честнее, только при таком аукционе деньги перейдут из рук в руки, а государство не при чём, как и при взятке. А при экономическом бронировании деньги идут государству, и за них, может, купят то же оружие. Если не украдут.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 15:17

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:У меня не было восторга по поводу Зеленского, но были хоть надежды. На Порошенко и надежд не было. А других проходных вариантов и не было. Да и сейчас не вижу, кто справился бы с войной лучше.

Основной навык и чутье любого кандидата было не в следствии "справился с войной...", а "не допустить ее начала...".
И почему то первое впечатление не поменялось с 2019 года. :roll:

У кого из кандидатов, кроме Зеленского, было "не допустить ее начала"? Путём переговоров.
У Порошенко явно было: "Мы отвоюем".
Или я неверно понял ваш пост.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 15:26

fox767676 написав:..........
Я пояснював що зробили разумкови у 2014 - вони прибрали вікову межу (40-45 років) яка була природнім відокремлювачем економічного та бойового фронту, і замість цього ввели сортність( бронювання) , і навіть не за буржуазними ознаками (гроші, податки) а кастовими - які прошарки більш корисні не для економіки а для пануючого істеблішменту ( журналісти-пропагандисти, силовики, соросята , сушімейкери та масажисти)
Не надо передёргивать.
В каком законе оговорено, что бронируются "журналісти-пропагандисти, силовики, соросята , сушімейкери та масажисти"?
В каком государстве было "бронювання... за буржуазними ознаками (гроші, податки)"
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 15:33

ЛАД написав:
  fox767676 написав:..........
Я пояснював що зробили разумкови у 2014 - вони прибрали вікову межу (40-45 років) яка була природнім відокремлювачем економічного та бойового фронту, і замість цього ввели сортність( бронювання) , і навіть не за буржуазними ознаками (гроші, податки) а кастовими - які прошарки більш корисні не для економіки а для пануючого істеблішменту ( журналісти-пропагандисти, силовики, соросята , сушімейкери та масажисти)
Не надо передёргивать.
В каком законе оговорено, что бронируются "журналісти-пропагандисти, силовики, соросята , сушімейкери та масажисти"?
В каком государстве было "бронювання... за буржуазними ознаками (гроші, податки)"

вам вже не однарозово казали , з цього та інших дискусійниї питаннь , що плюнь в глаза - скаже божа роса
наводилися і постанови з 100% бронювання агентів грантових організацій, і журналістів, і перелік "критично важливих" професій,і що ніде інженери не йшли до окопів попереду розовощоких кухарів та перукарів. Але вам як об стінку, лише б захищати пануючий суспільно-політичний устрій.
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 03 бер, 2025 15:41, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

#<1 ... 1303913040130411304213043 ... 14776>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор