detroytred написав:..... Імхо. Міф про ядрьонку зруйнувано... Як мінімум, в якості парасольки для когось. Максимум, ще тліє вугілля про можливість застосування, коли зажмуть в кут самого.
Парасолька как была, так и осталась. Во-первых, от применения ЯО противником, когда он знает, что может получить в ответ. Во-вторых, ядерка всегда рассматривалась как гарантия защиты от нападения на страну под "парасолькой". Ну и как гарантия того, что агрессор, в случае чего, получит уничтожающую ответку. Украина не была не находится под "парасолькой". Нападение на Польшу более рискованно. Столкновение 2 сторон, обладающих ЯО может развиваться непредсказуемо и, главное, не может привести к полной победе, как во 2МВ - слишком велик риск. А с Украиной РФ может воевать спокойно, прекрасно понимая, что ВСУ по Красной площади с победным парадом не пройдут и даже в случае полного поражения ЯО не применят. В следствие отсутствия такового.
ЛАД написав:У кого из кандидатов, кроме Зеленского, было "не допустить ее начала"? Путём переговоров. У Порошенко явно было: "Мы отвоюем". Или я неверно понял ваш пост.
Щось у мене впевненість, що повномасштабки просто не було б, якби був президентом будь-хто інший. При По були б безкінечні перемовини, але війну він отпетляв би, може і не зовсім приємними перемовинами і втратами (і значно меншими ніж зараз), але отпетляв...
detroytred написав:............ Тому Безкутня - "або розпад, або перемога". Шлях самураїв. Залишається лише дрібничка)) -- переформатовувати по-техеньку (або інтенсивно?) пересічних в самураїв.
Способом? Через фронт... ........
Не заметил, чтобы фронт очень уж успешно "переформатовув... пересічних в самураїв".
_Mykola_ написав:Щось у мене впевненість, що повномасштабки просто не було б, якби був президентом будь-хто інший. При По були б безкінечні перемовини, але війну він отпетляв би, може і не зовсім приємними перемовинами і втратами (і значно меншими ніж зараз), але отпетляв...
Это очевидно,как ясный день. Причем нажарил-проголосовали-то за "перестать стрелять"- а потом клац- и мышеловка захлопнулась. А против Петра голосовали,потому что он задолбал своей вирой мовой армией. Петро,прости. Тебе сейчас плохо,а нам вообще вилы.
ЛАД написав:В каком законе оговорено, что бронируются "журналісти-пропагандисти, силовики, соросята , сушімейкери та масажисти"? В каком государстве было "бронювання... за буржуазними ознаками (гроші, податки)"
Так бронювання купи журналістів телемарафону, по соросятам також була постанова кабміну, силовики також майже всі мають бронювання, деякі навіть свій облік не ТЦК.
3 березня 2025 року, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо розглядає всі можливі варіанти підтримки миру в Україні, навіть із залученням канадських військових.
Серед країн, які офіційно підтримали ідею направлення миротворців, уже є Швейцарія, Італія, Сполучене Королівство, Франція, Канада, а також Литва.
Раніше «Мілітарний» повідомляв, що Італія готова відправити миротворчі війська до України в межах урегулювання конфлікту.
Нещодавно британський уряд повідомив про готовність до розміщення миротворців в Україні для забезпечення виконання будь-якої мирної угоди.
Швейц. й Італ. -- це вже цікаво. А по % ВВП яким нам допомогли -- всі вони у нижній половині наших союзників, під Штатами (згідно інфографіки на “слово і діло”).
Вражає, що людьми готові помогти.
Деелоїзація в дії. 😌
46 Ukraine 32,962,000 0.4%1 Jan 2025IMF estimate[58
20 France 68,615,000 0.8% 1 Jan 2025 Monthly national estimate[24] [h] 21 United Kingdom 68,265,209 0.8% 1 Jul 2023 Official estimate[25 25 Italy 58,966,101 0.7%30 Nov 2024Monthly national estimate[ 37 Canada 41,465,298 0.5% 1 Oct 2024 99 Switzerland 9,027,859 0.1%30 Sep 2024National quarterly estimate[112 136  Lithuania 2,889,536 0.04%1 Feb 2025Monthly national estimate[152]
9  московія146,028,325 1.8%1 Jan 2025Official estimate
Сумарно натовп суттєво більший за московію. А по ВВП -- то й набагато.
Бентежить лише, що бригада, яку тренували в Франції так сумно посипалась на нулі. Так, я читав, що з неї вилучали частину тренованих. Але ж решта, якби вона була навчена впродовж довгого часу, що війна нині вже не у 2D (з поодинокими вкрапленнями “єропланів”, як у першу світову чи навіть у 2022), а суцільно в 3D -- то навчені ж мали би взяти командування недосвідченим поповнення і стабілізувати ситуацію. Чому ж цього не сталось? Невже у Франції у кожну мить на полігоні над головами не висіло кількадесят дронів з лазерними указками і солдатам не повідомляли, що от вони себе вже викрили, от на них пішли скиди, а от і міномети вже навели, а от вже й кінець... 😒
Мало ж бути це все. І брит.лазери, що ті дрони “збивали”... (несмертельним лазер.променем).
Мало бути... Особливо на тлі новин, що московія вже планує навчання СБС десь аж на три сотні тисяч рил...
fox767676 написав:........ Так і міліардерам трампа щоб побороти це доведеться знаходити спільну мову з реднеками та пролетаріатом . Це цікаво, і теоретично є рушійною силою еволюції, головне щоб крові поменше
К сожалению, так не бывает. Эпоха просвещения закончилась Французской революцией. Как там Маркс писал: "Насилие - повивальная бабка истории". (Чтобы не цеплялись, у него было: " Насилие - повивальная бабка каждого старого общества, беременного новым".)
ЛАД написав: Оно, вроде, честнее, только при таком аукционе деньги перейдут из рук в руки, а государство не при чём, как и при взятке. А при экономическом бронировании деньги идут государству, и за них, может, купят то же оружие. Если не украдут.
) хай бере податок.) Якшо в нас обох потреба їсти хліб. Но ви хліб печете, а я ні то я приходжу до вас і купляю. А не держава забирає у вас і продає мені а на виручені гроші купляє зброю) Держава краще б не торкалась тієї теми про економічне бронювання. Бо це бідний думає що багатий відкупляється але не в держави а в тцк. От в чім смисл неімущому воювати за багатих? За гроші? Так це не ринкова ціна. Бо наші багаті кращі за російських? Тут допустим. Но якось в попередні періоди це не мало значення... купити що завгодно в Україні міг хто завгодно. Хоть індус, головне гроші. Та і наші багаті не наші, вони в любий момент можуть поїхати разом з грошима куди завгодно. Тут як пише той кого я не читаю - або труси або хрестик...) Він даж пише 15 млн за вбитого забагато, і рахує даже не собівартість а можливий дохід од вбитого родині. Є якийсь раб жінчин Успіх, який може принести жінці дохід протягом життя певну суму тому і за його тушку держава має виплатити таку ж суму. Чи там було не так? А тільки розмова про суму яку Успіх лишить сімї після життя? поправте мене якщо я не прав. Тут значить ринкові механізми нєумєстни? Невидима рука ринку не працює? Треба держрегулювання ціни за тушку?
Banderlog написав:От в чім смисл неімущому воювати за багатих? За гроші? Так це не ринкова ціна.
а імущому за неімущих распрогандованих незламників є сенс ? Ну покладе він свої роки та здоров'я, а вони йому і далі будуть хунхузів-халамидників у владу обирати , і ніколи цей катаклізм не завершиться. Краще чесно обмежити чисельність резерву відповідно до віку та реальної підготовки, і проводити більш тверезу політику, без шапкозакидання. Хочете залучати середній клас у середньому+ віці - треба було проводити регулярні збори\навчання у мирний час, та проводити більш помірковану, інклюзивну(за арестовичем) політику. а то хтось до 40 печінку проп'є, пам'ятники поскидає , а потім волає що багаті та воєпенси не хочуть за його активістську тушку відвойовувати 91
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 03 бер, 2025 16:56, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:От в чім смисл неімущому воювати за багатих? За гроші? Так це не ринкова ціна.
а імущому за неімущих распрогандованих незламників є сенс ? Ну положить він свої роки та здоров'я, а вони йому і далі будуть хунхузів-халамидників у владу обирати , і ніколи цей катаклізм не завершиться. Краще чесно обмежити чисельність резерву відповідно до віку та реальної підготовки, і проводити більш тверезу політику, без шапкокидання. Хочете залучати середній клас у середньому віці - треба було проводити регулярні навчання у мирний час, та проводити більш помірковану, інклюзивну(за арестовичем) політику
У вас обох в діалозі треба визначитись і відокремити: - воювати за щось, тобто вказати за що саме; - чи воювати замість когось. І вести окремо ці дві напрямки.
Бо якщо мова за "воювати за щось", то яке відношення має будь-який умовний хтось при вашому рішенні воювати за це?
А от якщо мова про "замість", то там правду шукати - марна справа))
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 03 бер, 2025 16:58, всього редагувалось 1 раз.