Wirująświatła да не думаю что он собирает обе палаты чтобы про нас чисать...уделит конечно пару минут но там и без нас есть о чём ему говорить.Это мы думаем что про нас все думают и днём и ночью.
Бо спочатку була Мета -- зберегти суверенітет держави. Тобто зберегти Україну. Як визнала сама влада - збережено. То тепер мета (тобто *воювати за що*) інша. І бачення у всіх різні.. Тому такий розколбас. Бо кожен підставляє свою ціль (ви перелічили деякі).
саме цікаве що Україна майже досягла сьогоденної мети взимку 2022-2023 З боку фунціонерів НАТО, світових концептуалів пожвавилася дискуся про Україну в НАТО - але тоді отримали відсіч від подоляцької гопоти, включно з арестовичем ("тільки повний розгром агресора та 91"). Тому є й побоювання шо навіть якщо якимось дивом покращиться становище України і наблизяться до поточних хотєлок , то на банковій знайдуть ще причини...
fox767676 написав:Тому є й побоювання шо навіть якщо якимось чудом покращиться становище України і наблизяться до поточних хотєлок , то в Києві знайдуть ще причини...
люди шукають сенс в тому, що немає сенку-на цій гілці деякі повірили що трамп вирішить питання миру, яким чином? наказати Україні капітулювати? це не працює, бо на путіна х... не має важилів впливу (актуаллі має: санкції і зброя Україні), но трумп вірішив що прикончить Україну в прямому етері
ще один приклад, що він довбень, трамп каже що не розуміє англійську афганської журналісткі:Good luck! leave in peace (це як здоровья погибшим)
хто не знає, ЕТ (инопланетное существо посетившее землю)
Успіх написав:От прийде з лазні той, кого ти не читаєш)) і порахує своїм калькулятором, скільки коштує умовний Успіх, або Бандерлог за все своє... ой, за частину свого життя?
хто дав йому право диктувати ціну ? Ціна визначається згодою обох сторін. Понятно що якщо берем тільки добровольців на контракт то його калькулятором можно скористатись. А якщо ні? Корочє, хай платять більше поки ми не скажем хватить.
ЛАД написав: Оно, вроде, честнее, только при таком аукционе деньги перейдут из рук в руки, а государство не при чём, как и при взятке. А при экономическом бронировании деньги идут государству, и за них, может, купят то же оружие. Если не украдут.
) хай бере податок.) Якшо в нас обох потреба їсти хліб. Но ви хліб печете, а я ні то я приходжу до вас і купляю. А не держава забирає у вас і продає мені а на виручені гроші купляє зброю) Держава краще б не торкалась тієї теми про економічне бронювання. Бо це бідний думає що багатий відкупляється але не в держави а в тцк. От в чім смисл неімущому воювати за багатих? За гроші? Так це не ринкова ціна. Бо наші багаті кращі за російських? Тут допустим. Но якось в попередні періоди це не мало значення... купити що завгодно в Україні міг хто завгодно. Хоть індус, головне гроші. Та і наші багаті не наші, вони в любий момент можуть поїхати разом з грошима куди завгодно. Тут як пише той кого я не читаю - або труси або хрестик...) Він даж пише 15 млн за вбитого забагато, і рахує даже не собівартість а можливий дохід од вбитого родині. Є якийсь раб жінчин Успіх, який може принести жінці дохід протягом життя певну суму тому і за його тушку держава має виплатити таку ж суму. Чи там було не так? А тільки розмова про суму яку Успіх лишить сімї після життя? поправте мене якщо я не прав. Тут значить ринкові механізми нєумєстни? Невидима рука ринку не працює? Треба держрегулювання ціни за тушку?
Вы мне напрасно доказываете. Я с самого начала был против "економічного бронювання" и писал об этом. А такой аукцион, как вы предлагаете... Возможно, не думал о таком варианте. Но, вообще, я как "совок" за ту систему, что в "ту" войну - Если Родина в опасности, значит, всем идти на фронт. Журналисты становятся военкорами (не в том смысле, что сейчас). О "грантовиках" я вообще не понимаю. Бронь только для тех, кто необходим в тылу для обороны. Правда, сейчас отбор для бронирования сложнее. Например, значительно больше, чем тогда потребность в работниках ЖКХ просто потому, что значительно больше людей живёт в городах. То же метро требует квалифицированных работников.
Загинуло до 39 військових, поранено — до 80-90, внаслідок прильоту балістики по полігону на Дніпропетровщині. () Командування цієї частини навіть не попередили, що над ними розвідувальний дрон, який корегує удари, — журналіст Юрій Бутусов.
«Трагедія на полігоні могла статися через TikTok-блогера, який протягом 2 тижнів звідти викладав майже онлайн-відео розташування, стрільбища та іншого», — полковник ЗСУ Анатолій Штефан.
Главнокомандующий ВСУ Александр Сырский подтвердил () ракетный удар по военному полигону в Днепропетровской области 1 марта. По его словам, на месте работает комиссия, занимающаяся расследованием обстоятельств происшествия. Временно отстранены командир 157-й механизированной бригады и начальник Центра подготовки подразделений.
Минобороны России заявило, что удар нанесен оперативно-тактическим ракетным комплексом «Искандер-М» с кассетным боеприпасом по полигону Новомосковский, где проходили подготовку военнослужащие ВСУ. По данным () российского ведомства, погибли до 150 человек.
Украинская сторона официально не называет количество жертв. Депутат Верховной рады Марьяна Безуглая заявила (), что удар пришелся на момент построения.
Сырский поручил командующим ВСУ проверить исполнение распоряжений о своевременном оповещении ракетной опасности, запрете нахождения личного состава на открытой местности и проведении мероприятий в незащищенных зонах.
Xenon написав:интересно, где дно всего этого п...ца ?
100-долларовая банкнота с Дональдом Трампом вместо Бенджамина Франклина: Конгресс США рассмотрит законопроект, — Fox News
Соответствующее предложение внес член Палаты представителей Брендон Гилл. Таким образом, он хочет «увековечить память президента Дональда Трампа на американской валюте». Если законопроект будет принят, банкноты с Трампом появятся в 2029 году.
На прошлой неделе другой конгрессмен, Джо Уилсон, предложил поместить лицо Трампа на новую банкноту номиналом в 250 долл.
konstantin kirovograd написав:Wirująświatła да не думаю что он собирает обе палаты чтобы про нас чисать...уделит конечно пару минут но там и без нас есть о чём ему говорить.Это мы думаем что про нас все думают и днём и ночью.
инфа будет про байдена, даю 99% (как он украл 350 ярдов воен.помощи. например)