Banderlog написав:Успіх, який може принести жінці дохід протягом життя певну суму тому і за його тушку держава має виплатити таку ж суму. Чи там було не так? А тільки розмова про суму яку Успіх лишить сімї після життя? поправте мене якщо я не прав. Тут значить ринкові механізми нєумєстни? Невидима рука ринку не працює? Треба держрегулювання ціни за тушку?
От прийде з лазні той, кого ти не читаєш)) і порахує своїм калькулятором, скільки коштує умовний Успіх, або Бандерлог за все своє... ой, за частину свого життя? Бо виходить, що по скромним підрахуями тільки на дітей купа бабла йде! А ще на дружину? А на їжу/одяг/комуналь? А ще ж і наскирдовані квартири!
Може і справді тут цифра в 15лямів десь близько стоїть?
Але ж це НЕ ГАРАНТОВАНО 15 лямів для всіх - а швидше: "а ти доведи, що ти там був в бронику і касці, і кричав - ураааа, в атаку!!!" А може ти пропав безвісти/здався в полон/втік в сзч і через Тису чкурнув у Фінляндію)) а не твої рештки розкидало по соснах в Серебрянському лісі і родичі довести нічого не можуть?
Тому я і НЕ засуджую "простих" ухилянтів)) - а лише засуджую ухилянтів-крикунів, які хочуть воювати тільки чужими руками!
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 03 бер, 2025 17:27, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła да не думаю что он собирает обе палаты чтобы про нас чисать...уделит конечно пару минут но там и без нас есть о чём ему говорить.Это мы думаем что про нас все думают и днём и ночью.
Бо спочатку була Мета -- зберегти суверенітет держави. Тобто зберегти Україну. Як визнала сама влада - збережено. То тепер мета (тобто *воювати за що*) інша. І бачення у всіх різні.. Тому такий розколбас. Бо кожен підставляє свою ціль (ви перелічили деякі).
саме цікаве що Україна майже досягла сьогоденної мети взимку 2022-2023 З боку фунціонерів НАТО, світових концептуалів пожвавилася дискуся про Україну в НАТО - але тоді отримали відсіч від подоляцької гопоти, включно з арестовичем ("тільки повний розгром агресора та 91"). Тому є й побоювання шо навіть якщо якимось дивом покращиться становище України і наблизяться до поточних хотєлок , то на банковій знайдуть ще причини...
fox767676 написав:Тому є й побоювання шо навіть якщо якимось чудом покращиться становище України і наблизяться до поточних хотєлок , то в Києві знайдуть ще причини...
люди шукають сенс в тому, що немає сенку-на цій гілці деякі повірили що трамп вирішить питання миру, яким чином? наказати Україні капітулювати? це не працює, бо на путіна хуйло-2 не має важилів впливу (актуаллі має: санкції і зброя Україні), но трумп вірішив що прикончить Україну в прямому етері
ще один приклад, що він довбень, трамп каже що не розуміє англійську афганської журналісткі:Good luck! leave in peace (це як здоровья погибшим) https://www.youtube.com/shorts/KJ6Tneesl6I
Успіх написав:От прийде з лазні той, кого ти не читаєш)) і порахує своїм калькулятором, скільки коштує умовний Успіх, або Бандерлог за все своє... ой, за частину свого життя?
хто дав йому право диктувати ціну ? Ціна визначається згодою обох сторін. Понятно що якщо берем тільки добровольців на контракт то його калькулятором можно скористатись. А якщо ні? Корочє, хай платять більше поки ми не скажем хватить.
ЛАД написав: Оно, вроде, честнее, только при таком аукционе деньги перейдут из рук в руки, а государство не при чём, как и при взятке. А при экономическом бронировании деньги идут государству, и за них, может, купят то же оружие. Если не украдут.
) хай бере податок.) Якшо в нас обох потреба їсти хліб. Но ви хліб печете, а я ні то я приходжу до вас і купляю. А не держава забирає у вас і продає мені а на виручені гроші купляє зброю) Держава краще б не торкалась тієї теми про економічне бронювання. Бо це бідний думає що багатий відкупляється але не в держави а в тцк. От в чім смисл неімущому воювати за багатих? За гроші? Так це не ринкова ціна. Бо наші багаті кращі за російських? Тут допустим. Но якось в попередні періоди це не мало значення... купити що завгодно в Україні міг хто завгодно. Хоть індус, головне гроші. Та і наші багаті не наші, вони в любий момент можуть поїхати разом з грошима куди завгодно. Тут як пише той кого я не читаю - або труси або хрестик...) Він даж пише 15 млн за вбитого забагато, і рахує даже не собівартість а можливий дохід од вбитого родині. Є якийсь раб жінчин Успіх, який може принести жінці дохід протягом життя певну суму тому і за його тушку держава має виплатити таку ж суму. Чи там було не так? А тільки розмова про суму яку Успіх лишить сімї після життя? поправте мене якщо я не прав. Тут значить ринкові механізми нєумєстни? Невидима рука ринку не працює? Треба держрегулювання ціни за тушку?
Вы мне напрасно доказываете. Я с самого начала был против "економічного бронювання" и писал об этом. А такой аукцион, как вы предлагаете... Возможно, не думал о таком варианте. Но, вообще, я как "совок" за ту систему, что в "ту" войну - Если Родина в опасности, значит, всем идти на фронт. Журналисты становятся военкорами (не в том смысле, что сейчас). О "грантовиках" я вообще не понимаю. Бронь только для тех, кто необходим в тылу для обороны. Правда, сейчас отбор для бронирования сложнее. Например, значительно больше, чем тогда потребность в работниках ЖКХ просто потому, что значительно больше людей живёт в городах. То же метро требует квалифицированных работников.
Загинуло до 39 військових, поранено — до 80-90, внаслідок прильоту балістики по полігону на Дніпропетровщині. (https://t.me/c/1431180517/46818) Командування цієї частини навіть не попередили, що над ними розвідувальний дрон, який корегує удари, — журналіст Юрій Бутусов.
«Трагедія на полігоні могла статися через TikTok-блогера, який протягом 2 тижнів звідти викладав майже онлайн-відео розташування, стрільбища та іншого», — полковник ЗСУ Анатолій Штефан.
Главнокомандующий ВСУ Александр Сырский подтвердил (https://t.me/osirskiy/1090) ракетный удар по военному полигону в Днепропетровской области 1 марта. По его словам, на месте работает комиссия, занимающаяся расследованием обстоятельств происшествия. Временно отстранены командир 157-й механизированной бригады и начальник Центра подготовки подразделений.
Минобороны России заявило, что удар нанесен оперативно-тактическим ракетным комплексом «Искандер-М» с кассетным боеприпасом по полигону Новомосковский, где проходили подготовку военнослужащие ВСУ. По данным (https://t.me/mod_russia/49548) российского ведомства, погибли до 150 человек.
Украинская сторона официально не называет количество жертв. Депутат Верховной рады Марьяна Безуглая заявила (https://t.me/marybezuhla/3110), что удар пришелся на момент построения.
Сырский поручил командующим ВСУ проверить исполнение распоряжений о своевременном оповещении ракетной опасности, запрете нахождения личного состава на открытой местности и проведении мероприятий в незащищенных зонах.
Xenon написав:интересно, где дно всего этого п...ца ?
100-долларовая банкнота с Дональдом Трампом вместо Бенджамина Франклина: Конгресс США рассмотрит законопроект, — Fox News
Соответствующее предложение внес член Палаты представителей Брендон Гилл. Таким образом, он хочет «увековечить память президента Дональда Трампа на американской валюте». Если законопроект будет принят, банкноты с Трампом появятся в 2029 году.
На прошлой неделе другой конгрессмен, Джо Уилсон, предложил поместить лицо Трампа на новую банкноту номиналом в 250 долл.