Не скажите. Даже тут,на форуме есть люди, многократно богаче и успешнее Успиха (пардон за каламбур), которым не дано совершить то,что удалось Успиху.
Хотя я желаю добра и им,и Успиху и вам.Дай бог нам всем добра и мира.
|
|
![]() Не скажите. Даже тут,на форуме есть люди, многократно богаче и успешнее Успиха (пардон за каламбур), которым не дано совершить то,что удалось Успиху. Хотя я желаю добра и им,и Успиху и вам.Дай бог нам всем добра и мира.
![]() Я от ловлю себе на думці, що якщо б я пішов працювати в тцк бусифікатором)) то я б довго там не затримався, так як мене б просто на підсвідомості тягнуло б підійти до крутих джипів з синами депутатів і іншіших "надважливих в тилу" ![]() Коротше, поки тцкашникам ще не видають і не дозволяють застосовувати перцеві балончики і електрошокери - туди нема чого йти працевлаштовуватись ![]() ![]() Востаннє редагувалось Успіх в Сер 19 бер, 2025 00:32, всього редагувалось 1 раз.
![]() Да,вы всегда нормальным были. С удовольствием вас читаю. Но прошу отметить-я единственный человек здесь,который имея законные основания не воевать-называю себя и подобных себе-ухилянтами. Потому что всегда можно пойти добровольцем, а не возьмут- так грошей дать,что бы взяли ![]() Посему давайте,макайте нас в говно, но прошу справедливо- меня по пояс, а лицемеров-прямо целиком.
![]() я за еволюцію, ви ж маєте на увазі наплодить потомства? То було в мене раніше таке хобі з гніздами, правда не заради еволюції. Мені нравився процес. Так от, залізти в чуже гніздо діло нехитре, даж мож сказати техніки, якщо канєшно не корчить з себе донжуана з завоюванням неприступностей а працювати на статистику. ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДуже розчарований переговорами трампа і пуйла , ЗСУ навчилися завдавати російскій інфраструктурі шкоди і ця шкода болючіша ніж удари рф по нашій енергетиці , чомусь російські удари не завдали шкоди і не завдають а Україна знатно жарить їхні нафтопереробні підприємства … тож така домовленість на шкоду нам
![]() Гординя і тяга до справедливості тебе погубить. Хочеш заробить трохи дітям капусти і допомогти рідним близьким ухилятись то іди канєшно) А помста вона як і понти дорого стоїть. А якщо помста з понтами то ващє більше чим баби нормальних пацанів погубило... ![]() ![]() я давно говорил условия завершения войны будут как при Байдене. То есть трамп не выторговал ровно ничего кроме договора с ископаемыми. Другими словами, путин считает себя властелином мира и авторитет президента США для него коричневое мокрое пятно. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 бер, 2025 00:44, всього редагувалось 1 раз.
![]() А так завжди хотілось бути, як Робін Гуд, чи Зорро!)))Та добре, що зажди вистачає розуму "приглушити" своє загострене відчуття справедливості. А то би, напевно, і до цих днів не дожив... ![]() 1. Цікаво - Херсонська і Запорізька облась - по лінії фронту? 2. Та ясна річ - всі три роки ніхто не може поставити бика в стійло, то чому бику не думати, що він могутній? Це якийсь позОр для колективного і світового поліціянта! Тут підходить смайлик, що спльовує🤮(ну, чи ригає)
|
|