Успіх написав:Це якийсь позОр для колективного і світового поліціянта!
демократии заигрались с комфортом из которого не хотят вылазить. образно крутой ролс ройс попал в большое дтп и дальше не едет, но хозяину комфортно на заднем диване он требует шампанского, заменить девушек и про дтп слышать не хочет. Да нам шлют деньги и оружие в количестве "сколько не жалко" лишь бы война не вышла за пределы Украины. Запад нас похоронил как государство, мы в его глазах сомали где конституция - человек с ак47 как Флаг Мозамбика — единственный в мире флаг, на котором есть изображение современного оружия — автомата Калашникова. может и нам нарисовать?
Успіх написав:Херсонська і Запорізька облась - по лінії фронту?
имхо по админграницам, но думаю можно поторговаться хотя кнута для путина у запада нет. ну кроме вечной войны. Такое наверное даже путину неинтересно...
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 бер, 2025 01:07, всього редагувалось 1 раз.
Та погоди. Мало что там кто пишет. Подывымось что будет на деле. Я вот понаблюдаю как "энергетическое перемирие" будет происходить. Вечером дроны мимо хаты, как обычно, пролетели. Ну даю им сутки на устаткование и доведение приказов до рядового состава. Ежели и завтра вечером дроны мимо хаты пролетят-я начну подозревать, что тут что-то нечисто
Чому ти не пішов в піхоту? не той ВОС? Тобі давали кращий ВОС, ти не осилив, пролюбив. А інші тягнуть . І дронщиками стають, і ССО, і пілоти літаків /вертольотів. Значить ні на що нездатне днище, якому тільки лопату змогли дати після пролюбленого дрона, хоче щоб всі хто здатні більше ніж він , стали як він , дном з лопатою, все так?
путін хоче піти в наступ на Харківщину, Сумщину, на Запорізькому напрямку та на Сході. Я би дуже бажав, аби Трамп це побачив, — Зеленський.
«Допомога Україні триватиме й наші партнери не покинуть нас. Я впевнений», — додав Президент.
Україна погоджується на припинення ударів по енергетичній інфраструктурі росії, — Володимир Зеленський
Інші головні заяви Президента України: 🔵путін готує наступи на кількох напрямках для посилення тиску й висування ультиматумів. 🟡росія не готова зробити навіть перший крок до завершення війни. 🔵Я знав про обмін 175 на 175. Від СБУ та від ГУР я отримав цю інформацію. Це заздалегідь продуманий наш обмін. 🔵У мене буде розмова з Трампом, і я буду знати деталі. 🔵Українські військові залишаються на Курщині і будуть там доти, поки ця операція нам потрібна. 🔵Впевнений, що підтримка України триватиме, і партнери нас не зрадять, незалежно від того, що говорять росіяни. 🔵В Україні наразі немає серйозного дефіциту в озброєнні. 🔵Сподіваюсь, що Трамп натиснув на путіна. 🔵Ми не салат і не компот, щоб бути в меню у путіна, незважаючи на його апетити.
Wirująświatła написав:Banderlog ваш фотохостинг не работает. заливайте сюда https://uk.imgbb.com/ потом копируйте эту строку на форум
якщо не работає тим краще)
Всё работает, всё видно. Очевидно, что людям побывавшим в зоне реальных боевых действий, достаточно странны стенания ухилянтов, что кому-то там зеркало разбили, или при попытке убежать от патруля в ухо дали. Это на самом деле очень нежное обращение в сравнении с реалиями боевых действий. Особенно тоже забавляют видео ухилянтов из сухих, теплых застенков ТЦК, посмотрите тут кровати, матрас и нет ремонта, по сравнению с зимней жизнью в блиндаже.
freeze написав:Особенно тоже забавляют видео ухилянтов из сухих, теплых застенков ТЦК, посмотрите тут кровати, матрас и нет ремонта, по сравнению с зимней жизнью в блиндаже.
интересно что из написанного вы считаете за норму? не хотите из одесской квартиры переехать куда нибудь в блиндаж? а ухылянт должен хотеть. вас забавляет что не хочет. а сами вы конечно хотите....
Да я хотел и переехал из квартиры с видом на море в подвалы разрушенных зданий и в блиндажи аж почти на три года. Если бы не проблемы со здоровьем, точно хотя бы на годик еще остался. Уже сколько месяцев прошло, мне и сейчас хлопцы оттуда по возможности 1-2 раза в неделю звонят, как ты, как дела, как здоровье.
freeze написав:Особенно тоже забавляют видео ухилянтов из сухих, теплых застенков ТЦК, посмотрите тут кровати, матрас и нет ремонта, по сравнению с зимней жизнью в блиндаже.
интересно что из написанного вы считаете за норму? не хотите из одесской квартиры переехать куда нибудь в блиндаж? а ухылянт должен хотеть. вас забавляет что не хочет. а сами вы конечно хотите....
іншими словами: 73% зробили, роблять і будуть робити всіх разом так, щоб всім було зле і щоб за це дякували, бо, тіпо, можуть зробити ще гірше
Прикинь! Війна в спільній хаті! Це не особисті проблеми дальнобоя , який обрав для себе професію, як йому заробляти гроші. Війна - це проблема кожного в країні, проблема яку не обирав ніхто. Вона просто прийшла для всіх. І вирішувати її всім. Але ти чомусь вирішив, що якщо у тебе прогорав десь колись бізнес, чи ти ховав батьків , то тобі її можна не вирішувати)) (Л.логіка ) Причому не вирішувати взагалі ніяк: «на доходы до 3 куе я налоги не плачу , а то иначе нет смысла вообще заниматься бизнесом» , захищати особисто я не буду, бо у мене інша спеціальність. Відмити карму «по-ямовому», віддаючи десятину від всіх доходів, бо їх сховав від податків, на донати - знов ні! А це називається «на чужому кую в рай». Ти був , як рано ставший дорослим по твоїй легенді, компаніями в походах? З палатками. Ночівлі поза домом? Там спільна справа всюди: ти несеш картоплю, а я несу воду, а ти несеш топор один на всіх. Ти чистиш картоплю, а я розбиваю табір . Нема такого, що маленький Віталій лише їсть, йому забезпечують безпеку , і хвалять що він гарно співає цілий день пісні (на форумі). А коли йому кажуть «віталя, а чому ти лише співаєш, і більше нікуя?» , він каже «а я зате батьків ховав, а не всі ж ховали ».
Я не перестаю дивуватись логіці інфантильних людей. Їх недолугим відмазкам. На кого розрахована оця маячня про дальнобоя??
Найогидніше те, що більшість, виходячи з їх постійної риторики тут, навіть не вважають, що військові воюють для них. У них паралель «дальнобой, який терпить лішенія для самого себе, а я тут при чому?»