Успіх написав:Але ж всім пох на справедливість, чи не так?
К сожалению,справедливость-искусственное понятие. У эволюции нет такого термина, у нее есть способности и выживание. Хотя эволюционно у вас неплохие шансы,надо признать.
) еволюція зараз діло не хитре. Якщо підкидати свої яйця в чужі гнізда)
Banderlog написав:) еволюція зараз діло не хитре. Якщо підкидати свої яйця в чужі гнізда)
Не скажите. Даже тут,на форуме есть люди, многократно богаче и успешнее Успиха (пардон за каламбур), которым не дано совершить то,что удалось Успиху. Хотя я желаю добра и им,и Успиху и вам.Дай бог нам всем добра и мира.
К сожалению,справедливость-искусственное понятие. У эволюции нет такого термина, у нее есть способности и выживание. Хотя эволюционно у вас неплохие шансы,надо признать.
Я от ловлю себе на думці, що якщо б я пішов працювати в тцк бусифікатором)) то я б довго там не затримався, так як мене б просто на підсвідомості тягнуло б підійти до крутих джипів з синами депутатів і іншіших "надважливих в тилу" Коротше, поки тцкашникам ще не видають і не дозволяють застосовувати перцеві балончики і електрошокери - туди нема чого йти працевлаштовуватись
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 19 бер, 2025 00:32, всього редагувалось 1 раз.
Це ж треба спочатку 500 уо витратити, купити дрона, і лише потім пролюбити. Не всі схочуть, не всім дано. Господін вже потроху тренується чухати за вухом, як і обіцяв , ветеранів. Входить в роль 😅
Banderlog написав:Не зважайте, я в нормальнім гуморі то находить часом щось таке як птср, хочеться витягнути співбесідника з теплого ліжка і макнути в го -но. Даж жалів, що інтернет запах не може передавати) діло не особисто в Вас, мене більш поціновувачі конституції дивують)
Да,вы всегда нормальным были. С удовольствием вас читаю. Но прошу отметить-я единственный человек здесь,который имея законные основания не воевать-называю себя и подобных себе-ухилянтами. Потому что всегда можно пойти добровольцем, а не возьмут- так грошей дать,что бы взяли ) Посему давайте,макайте нас в говно, но прошу справедливо- меня по пояс, а лицемеров-прямо целиком.
Banderlog написав:) еволюція зараз діло не хитре. Якщо підкидати свої яйця в чужі гнізда)
Не скажите.
я за еволюцію, ви ж маєте на увазі наплодить потомства? То було в мене раніше таке хобі з гніздами, правда не заради еволюції. Мені нравився процес. Так от, залізти в чуже гніздо діло нехитре, даж мож сказати техніки, якщо канєшно не корчить з себе донжуана з завоюванням неприступностей а працювати на статистику.
Дуже розчарований переговорами трампа і пуйла , ЗСУ навчилися завдавати російскій інфраструктурі шкоди і ця шкода болючіша ніж удари рф по нашій енергетиці , чомусь російські удари не завдали шкоди і не завдають а Україна знатно жарить їхні нафтопереробні підприємства … тож така домовленість на шкоду нам
Я от ловлю себе на думці, що якщо б я пішов працювати в тцк бусифікатором)) то я б довго там не затримався, так як мене б просто на підсвідомості
Гординя і тяга до справедливості тебе погубить. Хочеш заробить трохи дітям капусти і допомогти рідним близьким ухилятись то іди канєшно) А помста вона як і понти дорого стоїть. А якщо помста з понтами то ващє більше чим баби нормальних пацанів погубило...
я давно говорил условия завершения войны будут как при Байдене. То есть трамп не выторговал ровно ничего кроме договора с ископаемыми. Другими словами, путин считает себя властелином мира и авторитет президента США для него коричневое мокрое пятно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 бер, 2025 00:44, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:Гординя і тяга до справедливості тебе погубить. Хочеш заробить трохи дітям капусти і допомогти рідним близьким ухилятись то іди канєшно) А помста вона як і понти дорого стоїть. А якщо помста з понтами то ващє більше чим баби нормальних пацанів погубило...
Та добре, що зажди вистачає розуму "приглушити" своє загострене відчуття справедливості. А то би, напевно, і до цих днів не дожив...