"иди и жалуйся в Конституционный суд на неконституционность Закона"
"Этим(противоречиями) занимается Конституционный суд по подаче группы депутатов Верховной рады."
Бачите тут на форумі (чи на фронті) "группу депутатов Верховной рады"?
|
|
![]() "иди и жалуйся в Конституционный суд на неконституционность Закона"
"Этим(противоречиями) занимается Конституционный суд по подаче группы депутатов Верховной рады." Бачите тут на форумі (чи на фронті) "группу депутатов Верховной рады"? Востаннє редагувалось alibob в Чет 20 бер, 2025 16:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() я за свою країну воюю а не за "ліберальні цінності" А головне щоб ця війна зупинилась подалі від буковини. Но бачачи таких ліберально настроєних громадян, пошановувачів конституції... вже хочеться самому зробити гулаг і по зганяти на окопні роботи од всячєського духівництва, протестантських віруючих до різних геїв і борців за права животних. Не дозволяє совість стріляти? Нє рождєни для війни? хай ранених виносять, а особо віруючі хай трупи таскають. Он в мене зара на позиції 3 сутку дядько сидить , на лєпєсток наступив коли раненого йшов витаскувати. Той ранений вже помер, а цей точно буде ампутантом, іще хз як за високо турнікет наклав. З мертвим сидить 3й день в бліндажі, ще раненого може вночі витягнуть а мертвий ? З трупарями дуже напряжно зараз... по степу тіла таскати. в москалів вже є команда тільки голови виносити ![]() ![]() У дитини на позиціях 200-ті хлопці лишаються лежати бо немає можливості виносити. До того ж орки жмуть і просунуються... ![]() Головне що не повторилась ситуація з мангалами на танках, коли ми з них шуткували а потім скопіювали... ![]() Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Чет 20 бер, 2025 16:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Спробуйте ще раз прочитати текст -- стосовно якого саме предмету моє зауваження. Що вчора, що сьогодні.
Відносно ж вказаних вами оцих трьох інших предметів з мого боку ні слова. Обговорюйте. Цікаво. Всі там по своєму праві. В кожного своя правда. І у вас, і Бандерлога, і у Андрія і т.д. І хто вам подобається мені пофіг. Так само, як і інші ваші почуття (пріятно і т.д.), про які ви постійно чомусь інформуєте мене.
![]() Конституція(папірчик) не допоможе. Якщо на США нападе Китай і США буде діяти "по Конституції" то вони 100% програють війну. В першу чергу до війни потрібно було ГОТУВАТИСЬ! І в принципі ГОЛОВНЕ завдання вищої влади в любій країні це не знімати відосики, а запобігти війні. Що наша влада успішно провалила.
![]()
Так Партія Зеленського має більшість в ВР, чи ми в різних країнах живемо?
![]() У каждого на округе есть свой выбранный депутат. Почему бы не обратиться к нему. Если один человек недоволен законом это одно, если ко всем депутатам придет по десятку тысяч обращений граждан каждому это другое. Значит подавляющее большинство граждан не считает полезным обсуждать конституционность военного положения, закона о мобилизации и тд. ![]()
Это прекрасно, именно пофигизм уже второй день заставляет вас выходить в свет форума. Ведь Лучики добра вас просили нежно и ласково, а рефлексия на злую stm и её нападки на бедных и обездоленных с мотивацией идите в суд, если вас обижают или бегите. Эволюция это коротко: бей или беги. Сиди и жди в опасной ситуации приводит к плохому. Тупиковой ветви. Вы не первый и не последний кто мне тоже безразличен, но рефлексии очень забавная вещь. Украв мой аватар и даже попытавшись использовать фразы "пью вино и ем сыр" о Лучикахдобра даже Николай не скучает. А по мне и скучают, и выходят в свет унылые пенсионеры ))) По Конституционному, да подают депутаты Рады, избранные народом и имеющие приемные комиссии для работы с населением. Сколько раз вы были хотя бы в районной администрации? Там голосования по клубам хотя бы или новой площадке детской/спортивной. У депутата на своем округе? В жизни хоть раз наберётся? ![]()
Это, всего лишь, значит, что подавляющее большинство граждан понятия не имеет, как Система (хотя бы на бумаге) работает. Почему видео, где "причина остановки" в ступор вгоняет так популярны? - потому, что дает намёки на права обычных граждан. ![]()
Ви, як завжди, будуєте на брехні-вигадках. Я вказав, що на ваші почуття мені все рівно. А от на вашу комедію - ні. Моя реакція саме на вашу комедію про "страждання" та "виправити" - після того, як вам прямо у лоба заліпили отим посиланням на Байло. Ви банально або вигадуєте, або спробуєте підміняти предмети. Читайте текст.. весела Трініті з Альтовим та томіками Даля в облєгающєй кожі. Востаннє редагувалось detroytred в Чет 20 бер, 2025 16:45, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Це все не працює і не може працювати. Причина - в Україні дуже централізована влада(ми в цьому питанні ще совок). Все вирішує тільки президент і ВР. Місцева влада ніяких повноважень не має. А йти на прийом до депутата ВР - брєд. Він вас пошле. Він просто не має часу говорити з бидлом(простим народом).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|