|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:32
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наступного понеділка, 24 березня, у Саудівській Аравії відбудеться ще одна зустріч делегацій України та США. Про це глава держави сказав на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Норвегії Йонасом Гаром Стере в Осло.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3308 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:33
Секретар Ради безпеки РФ Сергій Шойгу заявив, що Україна має низку складнощів для переговорів щодо закінчення війни.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Интерфакс.
"В Україні є відразу кілька труднощів: Конституція, яка забороняє будь-які територіальні зміни, заборона на переговори з Росією і неясність, з ким говорити, - питання легітимності Зеленського", - сказав Шойгу журналістам.
Ти диви, Україна не хоче конституційно віддавати теріторії Росії
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:36
АндрейМ Перше, що я бачу в Конституції, це - рівні права і свободи, а також заборону привілеїв і обмежень за ознакою статі навіть під час воєнного стану. Те, що ми - рівні перед законом, означає наявність рівних обов'язків
Ні, рівність прав і відсутність привілеїв і обмежень не означає «рівні обовʼязки». І такого не написано в конституції , вірно?? Ви це придумали і продовжуєте брехати, що там написано про рівність обовʼязків. Воно і зрозуміло, що вони не можуть бути рівними у дітей, похилих , людей з інвалідністю. І у здорового лоба. Але лоб чомусь бреше і десь бачить про рівність обовʼязків у конституції, чого там нема. Я не обговорює дітей. Я не розумію чому ми з дорослої жінки перейшли на дітей.
У нас діти не входять у «всі», яких ви (зовсім не конституція, як ми вище зʼясували) наділяєте рівними з вами обовʼязками?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:41
АндрейМ написав: pesikot написав:село Ягідне, Чернігівська область ... березень 2022 року Почитай, а потім кажи про вигадки
Мій брат був в тимчасовій окупації в Чернігівській області з родиною, а деякі його знайомі - ні, бо виїхали. Здавалося б, що є просте рішення, щоб люди не опинились в окупації - дозволити людям виїхати у місце, яке вони вважають безпечним, але нам прості рішення не цікаві...
А кто мешал выехать з оккупированных территорий Черниговской области ? Украина ? Или всё-таки Россия ? Га ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:43
Hotab написав:Ні, рівність прав і відсутність привілеїв і обмежень не означає «рівні обовʼязки». І такого не написано в конституції , вірно??
Як це не означає? Саме це там і написано! Ми - усі рівні. Вам розумієте що це означає чи ні? Як в мене можуть бути якісь додаткові обов'язкові, якщо ми маємо рівні права? Чому Ви брешете? Де в Конституції написано, що в мене є якісь додаткові обов'язки, яких немає в інших? Що саме для Вас означає слово "рівність"? pesikot написав:А кто мешал выехать з оккупированных территорий Черниговской области ? Украина ? Или всё-таки Россия ? Га ?
Я не про Черниговскую область сейчас, а о том, что если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать, и не будет для них угрозы встретиться с бурятами или попасть в российскую армию.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:52
АндрейМ Як в мене можуть бути якісь додаткові обов'язкові, якщо ми маємо рівні права?
Буде легко. Пілот до 60 років зобовʼязаний проходити медичне освідчення раз на рік, а після 60 - щопівроку. Це дискримінація по віковій ознаці, чи просто різні обовʼязки? Ця вимога неконституційна? Подібних покладів де різні вимоги (обовʼязок щось вдіяти) до різних вікових груп багато. То як тут бути? Коли дітей , які входять у «всі» і мають рівні з вами обовʼязки, треба на фронт відправити, я дочекаюсь відповідь? Чи до вас нарешті дійде, що нема рівних обовʼязків , про це жодного слова в Конституції, і обовʼязки визначені законами?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 18:54
АндрейМ написав: АндрейМ написав:Мій брат був в тимчасовій окупації в Чернігівській області з родиною, а деякі його знайомі - ні, бо виїхали. Здавалося б, що є просте рішення, щоб люди не опинились в окупації - дозволити людям виїхати у місце, яке вони вважають безпечним, але нам прості рішення не цікаві...
pesikot написав:А кто мешал выехать з оккупированных территорий Черниговской области ? Украина ? Или всё-таки Россия ? Га ?
Я не про Черниговскую область сейчас, а о том, что если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать, и не будет для них угрозы встретиться с бурятами или попасть в российскую армию.
Ты не крути тухесом своих манипуляций про всю Украину Ты полез с рассказами про Черниговскую область, так отвечай на простой вопрос
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:01
АндрейМ написав:если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать
цікава думка, уявимо що виїхали всі окрім лежачих хворих і пенсіонерів за 80р перед виїздом цих як у 1941р у Львові пристрелити? Трамп каже про окупацію Канади, чи треба вже починати виїзжати канадцям і в якому напрямку?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3308 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:06
prodigy написав:Трамп каже про окупацію Канади, чи треба вже починати виїзжати канадцям і в якому напрямку?
Я не маю звички казати іншим що робити. Я приймаю рішення лише за себе. На дешеві маніпуляції я теж не відповідаю. Усі не виїдуть. Головне - дати людям свободу дій. Все.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:13
АндрейМ написав: Shaman написав:з позицією все зрозуміло - не треба лише розповідати, що вона дуже правильна.
Чому вона - неправильна? Ви вважаєте, що лицемірити - гарна риса характеру?
лицемірити - погана риса. й оце - якщо жінка не має обов'язків по захисту, то й я немаю - це лицемірство. а чесна позиція - мені лячно й я ховаюсь - питань немає  АндрейМ написав:... Я не про Черниговскую область сейчас, а о том, что если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать, и не будет для них угрозы встретиться с бурятами или попасть в российскую армию.
а от щоб не було загрози зустрічі, то країну й треба боронити. я не сумніваюсь, що якщо дозволять виїзд - яка там рівність - ви будете набагато попереду жінок, дітей та старих - прям як третій клас пасажирів Титаніку 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1