Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1330413305133061330713308 ... 14274>
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:32

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наступного понеділка, 24 березня, у Саудівській Аравії відбудеться ще одна зустріч делегацій України та США. Про це глава держави сказав на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Норвегії Йонасом Гаром Стере в Осло.
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:33

GALeon написав:тре міняти Конституцію https://censor.net/ua/n3542307

Секретар Ради безпеки РФ Сергій Шойгу заявив, що Україна має низку складнощів для переговорів щодо закінчення війни.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Интерфакс.

"В Україні є відразу кілька труднощів: Конституція, яка забороняє будь-які територіальні зміни, заборона на переговори з Росією і неясність, з ким говорити, - питання легітимності Зеленського", - сказав Шойгу журналістам.

Ти диви, Україна не хоче конституційно віддавати теріторії Росії
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1256 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:36

АндрейМ

Перше, що я бачу в Конституції, це - рівні права і свободи, а також заборону привілеїв і обмежень за ознакою статі навіть під час воєнного стану. Те, що ми - рівні перед законом, означає наявність рівних обов'язків

Ні, рівність прав і відсутність привілеїв і обмежень не означає «рівні обовʼязки».
І такого не написано в конституції , вірно?? Ви це придумали і продовжуєте брехати, що там написано про рівність обовʼязків.
Воно і зрозуміло, що вони не можуть бути рівними у дітей, похилих , людей з інвалідністю. І у здорового лоба. Але лоб чомусь бреше і десь бачить про рівність обовʼязків у конституції, чого там нема.

Я не обговорює дітей. Я не розумію чому ми з дорослої жінки перейшли на дітей.

У нас діти не входять у «всі», яких ви (зовсім не конституція, як ми вище зʼясували) наділяєте рівними з вами обовʼязками?
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:41

АндрейМ написав:
  pesikot написав:село Ягідне, Чернігівська область ... березень 2022 року

Почитай, а потім кажи про вигадки

Мій брат був в тимчасовій окупації в Чернігівській області з родиною, а деякі його знайомі - ні, бо виїхали. Здавалося б, що є просте рішення, щоб люди не опинились в окупації - дозволити людям виїхати у місце, яке вони вважають безпечним, але нам прості рішення не цікаві...

А кто мешал выехать з оккупированных территорий Черниговской области ?

Украина ?
Или всё-таки Россия ? Га ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:43

Hotab написав:Ні, рівність прав і відсутність привілеїв і обмежень не означає «рівні обовʼязки».
І такого не написано в конституції , вірно??

Як це не означає? Саме це там і написано! Ми - усі рівні. Вам розумієте що це означає чи ні? Як в мене можуть бути якісь додаткові обов'язкові, якщо ми маємо рівні права? Чому Ви брешете? Де в Конституції написано, що в мене є якісь додаткові обов'язки, яких немає в інших? Що саме для Вас означає слово "рівність"?

pesikot написав:А кто мешал выехать з оккупированных территорий Черниговской области ?

Украина ?

Я не про Черниговскую область сейчас, а о том, что если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать, и не будет для них угрозы встретиться с бурятами или попасть в российскую армию.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:52

АндрейМ

Як в мене можуть бути якісь додаткові обов'язкові, якщо ми маємо рівні права?

Буде легко.
Пілот до 60 років зобовʼязаний проходити медичне освідчення раз на рік, а після 60 - щопівроку. Це дискримінація по віковій ознаці, чи просто різні обовʼязки? Ця вимога неконституційна?

Подібних покладів де різні вимоги (обовʼязок щось вдіяти) до різних вікових груп багато. То як тут бути?

Коли дітей , які входять у «всі» і мають рівні з вами обовʼязки, треба на фронт відправити, я дочекаюсь відповідь? Чи до вас нарешті дійде, що нема рівних обовʼязків , про це жодного слова в Конституції, і обовʼязки визначені законами?
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:54

АндрейМ написав:
  АндрейМ написав:Мій брат був в тимчасовій окупації в Чернігівській області з родиною, а деякі його знайомі - ні, бо виїхали. Здавалося б, що є просте рішення, щоб люди не опинились в окупації - дозволити людям виїхати у місце, яке вони вважають безпечним, але нам прості рішення не цікаві...

pesikot написав:А кто мешал выехать з оккупированных территорий Черниговской области ?

Украина ?

Я не про Черниговскую область сейчас, а о том, что если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать, и не будет для них угрозы встретиться с бурятами или попасть в российскую армию.

Ты не крути тухесом своих манипуляций про всю Украину

Ты полез с рассказами про Черниговскую область, так отвечай на простой вопрос
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 19:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать

цікава думка, уявимо що виїхали всі окрім лежачих хворих і пенсіонерів за 80р
перед виїздом цих як у 1941р у Львові пристрелити?

Трамп каже про окупацію Канади, чи треба вже починати виїзжати канадцям і в якому напрямку?
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 19:06

prodigy написав:
Трамп каже про окупацію Канади, чи треба вже починати виїзжати канадцям і в якому напрямку?

Я не маю звички казати іншим що робити. Я приймаю рішення лише за себе.

На дешеві маніпуляції я теж не відповідаю. Усі не виїдуть. Головне - дати людям свободу дій. Все.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 19:13

АндрейМ написав:
  Shaman написав:з позицією все зрозуміло - не треба лише розповідати, що вона дуже правильна.

Чому вона - неправильна? Ви вважаєте, що лицемірити - гарна риса характеру?

лицемірити - погана риса. й оце - якщо жінка не має обов'язків по захисту, то й я немаю - це лицемірство. а чесна позиція - мені лячно й я ховаюсь - питань немає ;)
  АндрейМ написав:...

а от щоб не було загрози зустрічі, то країну й треба боронити. я не сумніваюсь, що якщо дозволять виїзд - яка там рівність - ви будете набагато попереду жінок, дітей та старих - прям як третій клас пасажирів Титаніку 8)
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1330413305133061330713308 ... 14274>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти