Faceless написав:Та бо ви щоразу як не зʼявитесь то одразу з заявами, хто поперед вас має піти мобілізуватися. До поліції у вас ненависть, водіїв теж чогось записали в чергу поперед себе, теж класова ненависть? І що, ті, хто слідкував за здоровʼям, сидів на дієтах, якимсь спортом займався, обстежувався - в них раптом обовʼязку мобілізуватися стало більше, ніж у вас, що сам собі прописав препаратів і вбиває печінку?
То все ваші здогадки. Всі в рівних умовах мають бути. Якщо силовики, повністю здорові і навчені, логічно, що мали б іти першими. За водіїв мова йшла за те, що у пішоходів перевіряють доки на кожному кроці, а у водіїв, адвокати наперебій кажуть, що не можна перевіряти. Печінка в мене боліла, ще коли я нічого і не приймав. І тиск високий був, навпаки, як приймаю заспокійливі, він нижче. От якби мене в школі не били і до цього комусь було діло, напевно, здоров'я було б більше. І якби взагалі наша медична, судова система працювала, а не вбивала людей і створювала стреси, я вже писав, як батька хворого виписали за 1 день з лікарні на запорожця 26, а потім через 2 дні, як знов викликали швидку, на медмістечку забрали телефона і закрили і не пускали і за тиждень замордували. Як мама після аварії ледь ногу не втратила, коли в бсп замотали в гіпс замість того, щоб робити операцію, скільки потім стоїла операція, і яке зараз знущання з судом, який 5 років судить п'яного довбня, який її збив, коли вона йшла на зелене світло. Так судить, що воно нічого не компенсує і гуляє на свободі і ще й радіє, що його не мобілізують, бо підсудний, все куплено! Як сестра померла, лежала в морзі і нам тиждень ніхто не казав.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Сер 02 кві, 2025 21:58, всього редагувалось 2 разів.
detroytred написав:І ще раз для тебе вже давно всіх їх призивають, не дивлячись на ВОС. Але на відміну від тебе на БЗВП не направляють. От і вся різниця.
Якби так було, ти б уже воював. Просто вони вважають, що не мають воювати. Он на суспільному на тому тижні в ток-шоу полковник запасу, стоїть розказує, хто чого повинен, молодий, здоровий, жодної зморшки. І навіть ніхто не спитав, чого не воюєш і який зараз запас, коли ж його задіювати, як не зараз..
hxbbgaf написав: Всі в рівних умовах мають бути. Якщо силовики, повністю здорові і навчені, логічно, що мали б іти першими.
Ти якось визначася: або всі в рівних умовах, або якісь черги (перша, друга, третя і т.д.) за якимось критеріями.
Звісно критеріями, які тобі схотілося. Ти бох? Чи хто щесь?
В рівних умовах - закон має бути один для всіх. А за одними умовами всіх мобілізувати і здорових, і хворих - то ви занадто мудро хочете, хоча навіть цього немає, он той Пром, якому вже ціпок рекомендували, возять його автобусами кожні кілька тижнів і пропонують по всім частинам, а вас ніхто нікуди не возить...
hxbbgaf написав: Всі в рівних умовах мають бути. Якщо силовики, повністю здорові і навчені, логічно, що мали б іти першими.
Ти якось визначася: або всі в рівних умовах, або якісь черги (перша, друга, третя і т.д.) за якимось критеріями.
Звісно критеріями, які тобі схотілося. Ти бох? Чи хто щесь?
В рівних умовах - закон має бути один для всіх. А за одними умовами всіх мобілізувати і здорових, і хворих - то ви занадто мудро хочете, хоча навіть цього немає, он той Пром, якому вже ціпок рекомендували, возять його автобусами кожні кілька тижнів і пропонують по всім частинам, а вас ніхто нікуди не возить...
Так і тебе, чудо, ніхто нікуди не возить. А Прома возять. Як так? (С)
Чому ж не обурюєшся? Що тебе не возять, а Прома возять.
Я питаю: *Чому ж не обурюєшся? Що тебе не возять, а Прома возять.*
Мені не потрібно збиратися. Я давно зібрався. Зникнуть підстави, призвуть, то взуття купив, розносив. Чи як я в твоїй уяві збиратися повинен? Яка ще й тут в тебе хатєлка до мене? І розкажи, як ти збираєшся. Отак -- когось іншого закликаєш; претензії до інших висуваєш; хатєлки вигадуєш.
Здається, хтось, хто має все вирішувати, казав, що воювати будуть всі. От із того і виходжу. Ну, всі, звичайно, не можуть, окрім непридатних і критичної інфраструктури. Але те, що ми зараз бачимо, ніяк не вписується в цю фразу. Про відсвічування в теплик міг написати тільки покидьок, ніхто не здивується, якщо дізнається, що там за відстрочки і скільки вони коштували. Та ти тут доводиш вже рік точно, що не повинен воювати, яке взуття. Зрозуміло, що там за підстави, що навіть не пишеш.
hxbbgaf написав:Здається, хтось, хто має все вирішувати, казав, що воювати будуть всі. От із того і виходжу. Ну, всі, звичайно, не можуть, окрім непридатних і критичної інфраструктури. Але те, що ми зараз бачимо, ніяк не вписується в цю фразу. Про відсвічування в теплик міг написати тільки покидьок, ніхто не здивується, якщо дізнається, що там за відстрочки і скільки вони коштували.
Чуваче, фраз було і буде багато.
Але повинен діяти саме закон.
Бо саме на підставі фрази тебе запхають в буса і т.д.
З автором *відсвічування в теплик* (війна цинічна річ...) ти сьогодні дебатував)). І він на відміну від тебе, ідейного, вже третій рік отам. Герой.
Спробуй будувати не на брехні -- про "не повинен воювати" -- я навіть приблизно такого ніколи не стверджував. Або пртензії зі стелі, або хатєлки, або брехня -- от і всі твої підстави.
в той день їхав на авто по фонтанській дорозі(перший прильот відчув коли був на пр.Шевченко) мене обігнали дві машини швидкої допомоги, звернув направо на 10й станції і почув потужний вибух (думав що два колеса пробив відразу (а це був другий удар балістикою у те саме місце, коли туди прибули рятувальники), я був за 800м від вибуху (пощастило, що повернув)
Не понял. Били по Даче Ковалевского ? Вы на 10-й БФ ? 800м от попадания ?