Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1355613557135581355913560 ... 14592>
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 22:29

_hunter написав:Какой интересный прогрев пошел...
Служити повинні всі. Це визначено Конституцією України, — заступник керівника Офісу Президента Паліса

всі так всі, але деякі скотиняки рівніші (Орвел, "Колгосп тварин")
Востаннє редагувалось flyman в Суб 12 кві, 2025 22:32, всього редагувалось 3 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 22:30

Федеральный реестр США:

Трамп на один год продлил действие указов Байдена, которые вводили чрезвычайное положение в отношениях с Россией и позволяли вводить санкции против РФ.

"Вредная внешняя деятельность правительства Российской Федерации... продолжают представлять чрезвычайную угрозу национальной безопасности, внешней политике и экономике Соединенных Штатов. По этой причине чрезвычайное положение должно продолжать действовать после 15 апреля 2025 года"...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 22:57

Shaman написав:з останніх досягнень - Німеччина зняла обмеження на фінансування оборони. вермахт починає відроджуватися - путін знову всіх переграв зі своєю денацифікацією :lol:

О-БО-РО-НИ, Карл! Тобто, ВЛАСНОЇ, а НЕ України!

Shaman написав: США поставки ще не припинили. так збройна галузь в США набагато більш розвинена, тому повноцінно замінити Європа ще не може. але протистояти "м'ясним" штурмам на ішках та "буханках" цього вистачить.

ЧИМ? Європа НЕ готувалася до війни, до оборони, розраховуючи на "парасольку" Штатів, яку Трамп склав ТА сховав від Європи!

Shaman написав: можливо просяде ППО - нас чекають певний час терору (а це реальний терор - як араби в Ізраілі). що роблять з терористами? питання риторичне - ЛАД пропонує домовлятися...

Напевне просяде! - нещодавна атака балістикою це продемонструвала. А балістику більш-менш відбивати здатні лише "Петріоти"! Недолуге порівняння примітивних ракет з водогонних труб та балістики раші!

Shaman написав: й так, йдуть рохмови про миротворців. так, поки розмови - але вони йдуть, раніше про це намагалися не згадувати (й нагадую про бюрократію). а коли миротворці з'являться - от тоді подивимось на Рашу...

НЕ з'являться: для цього потрібне рішення РБ ООН, ДЕ у раші є право вєто! Та і інші члени РБ - НЕ факт, що проголосують "за"! А нафік раші війська НАТО "під боком" всупереч їх вимозі перед 22-им до НАТО забиратися геть на рік об'єднання Германії! І з'явитися можуть виключно під гарантії захисту від Штатів цих миротворців (на яку розраховувати марна справа)! Та й розміщення тут військ БУДЬ-якої країни НАТО - це перший крок вступу цієї крраїни у війну з рашею на стороні України, ХТО в Європі до цього готовий, Карл?!

ПІДСУМОК: "дурень - думкою багатіє", менше дивіться телемарафон!
Миша-клиент

Подякував: 32 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 23:07

ЛАД написав:Тут уже ссылались на Друзенко.
"Або "фінляндизація", або мобілізація країни. Ми ж зараз живемо в двох паралельних реальностях. Тобто, є фронт, на якому тисяч 300 – воює, вигоріли, стомлені, покручені. Є до мільйона тих, хто фронту допомагає. І є величезна частина країни, яка просто живе в паралельній реальності – поки їх не впіймає ТЦК. І знову ж, це як було так і лишається – податком на бідність та чесність", – міркує Друзенко.
https://www.unian.ua/war/nas-chekaye-abo-finlyandizaciya-abo-mobilizaciya-kerivnik-dobrovolchogo-shpitalyu-12973275.html
А здесь бойцы диванного фронта против финляндизации.
Но за мобилизацию для других.
А они лично будут писать лозунги и искать врагов на форуме.

цікаво, ЛАД читає те, що цитує? бо там саме те, про що я кажу, а ЛАД в черговий раз не помічає
"Або "фінляндизація", або мобілізація країни. Ми ж зараз живемо в двох паралельних реальностях. Тобто, є фронт, на якому тисяч 300 – воює, вигоріли, стомлені, покручені. Є до мільйона тих, хто фронту допомагає. І є величезна частина країни, яка просто живе в паралельній реальності – поки їх не впіймає ТЦК. І знову ж, це як було так і лишається – податком на бідність та чесність", – міркує Друзенко.

Він переконаний – в України, попри поширену думку, є всі необхідні ресурси.
...
Але сьогодні 9/10 України живе в реаліях мирного часу, обурився він.

чи може ЛАД не зрозумів, що для Друзенко "фінляндизація" - теж синонім капітуляції?.. :oops:
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 23:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

бюрократія працює саме так
В Естонії виявили 40 порушень на затриманому танкері російського тіньового флоту
Департамент транспорту перевірив танкер Kiwala і виявив 40 порушень. У зв'язку із цим судну заборонено продовжувати шлях до усунення всіх недоліків, повідомляє ERR із посиланням на пресслужбу департаменту.
...
Наразі судно знаходиться у Муузі під охороною Військово-морських сил. Після усунення як документальних, так і технічних порушень та повторної перевірки Департамент транспорту видасть танкеру дозвіл на продовження шляху.

Танкер, про затримання якого стало відомо напередодні, прямував до російської порту Усть-Луга, згідно з підозрами, йдеться про судно російського тіньового флоту.

з почином. а заодно подивимось, яка ж буде реакція Раші? :oops:
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 12 кві, 2025 23:17, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 23:15

ЛАД написав:Нам, вообще-то, пока никто ничего не пропонує.
Ни финляндизацию, ни оккупацию
жартуєте? росія пропонує віддати 4 області (окупація) а решті України пропонує роззброїтися (капітуляція з перспективою окупації). Ви щось зовсім "попливли". Раніше ви писали адекватніші речі.
  ЛАД написав:А вы как раз писали, что "фінляндизація" = окупація. Поиск не работает, а тратить время листать страницы не буду
ні, так не піде. Якщо ви щось заявляєте, то потрудіться знайти конкретну цитату. Я писав, що не треба називати капітуляцію іншими термінами. Так. Умови, як були у Фінляндії - не перемога, але й не поразка, тому я не міг назвати їх капітуляцією. Знайдіть мої точні слова, а поки що "поздравляю вас, гражданин, соврамши".
  ЛАД написав:Но прежде, чем говорить об этом, сначала надо самим решиться на такой вариант и попробовать предложить его
так що конкретно запропонувати? Я досі не розумію. Нейтралітет? Так він і так буде, скоріш за все, бо в НАТО нас не беруть. Що ще? Відмову від деокупації окупованих регіонів військовим способом? Про це також вже мовилось, ми на це згодні. Миротворців на лінію зіткнення? Україна згодна.
Що ще конкретно ми можемо запропонувати? Хочу почути від вас, раз ви так агітуєте за цей варіант.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 00:34

ЛАД написав:thenewepic, и вы тоже. Я вам уже и ссылки предложил. Почитайте. Может быть, что-то поймёте
які посилання? Ваші останні посилання стосуються Фінляндії, не України. Може я щось пропустив? Це цілком можливо, враховуючи кількість повідомлень у цій темі. Нагадайте в такому разі ще раз, буду вдячний.
А взагалі, це ваше останнє повідомлення схоже на, рос. мовою, "слив". Якщо сказати по суті нічого, вмикається демагогія.
Ну що ж, якщо ви з дискусії вийшли, почекаю наступного випадку, коли в цьому топіку будуть просувати капітуляцію під красивими іменами, задам свої питання їм.
thenewepic

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 01:01

thenewepic написав:
  ЛАД написав:thenewepic, и вы тоже. Я вам уже и ссылки предложил. Почитайте. Может быть, что-то поймёте
які посилання? Ваші останні посилання стосуються Фінляндії, не України. Може я щось пропустив? Це цілком можливо, враховуючи кількість повідомлень у цій темі. Нагадайте в такому разі ще раз, буду вдячний.
А взагалі, це ваше останнє повідомлення схоже на, рос. мовою, "слив". Якщо сказати по суті нічого, вмикається демагогія.
Ну що ж, якщо ви з дискусії вийшли, почекаю наступного випадку, коли в цьому топіку будуть просувати капітуляцію під красивими іменами, задам свої питання їм.

Вы, вроде, интересовались "финляндизацией". Я и дал вам ссылки на Финляндию, т.к. это единственная страна, которая выбрала такой вариант.
Почитайте, подумайте.
Если вам лень, то можете засчитывать "слив".
А демагогия у вас с шаманом и не вимикалась.

И мне нравятся "патриоты", которые сидят вдали от фронта и, может быть, когда-то, пойдут вместе с сыновьями защищать Львов, если вдруг враг туда дойдёт. А, может, и не пойдут. Зато хорошо умеют искать "врагов" на форуме.
Столько патриотов, а в армии людей не хватает.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 01:27

ЛАД написав:Я и дал вам ссылки на Финляндию
навіщо мені Фінляндія? ми ніби не у Фінляндії живемо:)
Те, що у них були певні домовленості, для нас нічого не значить. У кремля до України трохи інші претензії, вони хочуть у нас заправляти, а не просто нашої нейтральності. Що і було доведено 2014 роком, коли Україна була 23 роки як нейтральна. Ну я вже повторююсь. Набридло одне і те саме писати. Будуть реальні ідеї - будемо їх обговорювати, а зараз це просто переливання з пустого в порожнє.
thenewepic

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 08:33

detroytred написав:Заступник голови центру рекрутингу ... суворий.
Невже не знає оті нещодавні дані по 49 центрам.

За програмою "18-24" поки уклали контракти менше 500 осіб – ОП

На думку заступника керівника Офісу президента Павла Паліси, наразі питання жіночої мобілізації "так гостро не стоїть", і це "більш добровільна справа".

"Що чоловіки, що жінки": в Україні слід впровадити обов'язкову 1-річну службу в армії, як в Ізраїлі, каже заступник керівника ОП Паліса

Новопризначена радниця з гендерних питань ЗСУ Оксана Григор’єва вважає, що кожна українка повинна бути готовою захищати державу, однак, на її думку, в Україні що поки немає підстав для обов’язкової мобілізації жінок.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 1355613557135581355913560 ... 14592>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор