Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1355213553135541355513556 ... 14521>
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 16:51

Сибарит написав:
  budivelnik написав:Чи ти здурі як голодний люмпен думаєш що людина яка заощадила в 5 разів більше ніж зможе витратити до смерті - буде працювати щоб створити в 6 разів більше?
Тоді ти просто дурень.
Я, наверно, полный дурень, но я почти ничего не понимаю.
Не понимаю, а что тогда заставляет активно заниматься бизнесом миллиардеров? Им то уж точно на пару тысяч лет хватит, даже с учётом возможного обесценивания активов.

Тому що Трамп мільярдер -керуючи США і своїм бізнесом - на площадці для гольфу провів на порядок більше часу ніж розглядаючи Державні чи корпоративні папери..
А так дійсно - ми вважаємо що він спить і бачить щоб покерувати...
  Сибарит написав:Не понимаю, почему, создав успешный бизнес, Вы говорите об экономии, а не о доходах? Честь и хвала, что не промотали всю прибыль, но основа капитала не в экономии. Даже с учётом первоначального накопления капитала, роль бизнеса все равно больше.
Поясню
Все що описував - це описання того як створював з нуля з 1990....
Тобто
Маючи нуль + навколо розруха - іншого варіанту як заробити все що можеш -а жити по мінімуму - НЕ БУЛО.
Ще раз розгляньте те що писав
Перших 10 років - працюєш споживаючи на 20% менше ніж створюєш(перша стадія накопичення капіталу) -за 10 років -накопичено 2 річних капітали
Наступних 10 років - споживаєш стільки ж скільки й створюєш ( друга стадія накопичення капіталу, де збільшення капіталу йде виключно не за рахунок праці а за рахунок вже наявного капіталу), так як капітал був 2 річних*10% в рік*10років=4 річних
Третіх 10 років - споживаєш на 20% більше ніж створюєш( скомпенсовуєш те що зекономив по споживанню в перших 10 років, за рахунок відсотків по накопиченому капіталу( в тебе є4 річних*10%=0,4 рісних з яких 0,2 річних(+20%) споживаєш а 0,2 річних-запускаєш в накопичення=6річних накопичив..

Тепер можна виходити на пенсію маючи 6 річних капіталів з яких 10% =0,6 річного доходу коли працював...можна жити на відсотки.
ПС
маючи еквівалент 70річних доходів по Державі - в мене відсутнє як бажання працювати так і бажання керувати накопиченим, тому пів-року=60 років=виїзний= наздожену те чого недоотримав за перших 60 років життя.( а точніше 40 років бізнесу, хоча й цих 40 років (особливо останніх 15-20) жив точно не гірше ніж оточуючі середньостатистичні)
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 12 кві, 2025 16:54, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 16:52

budivelnik написав:Ти просто додав до перших 100 чиновників ще наступних 100 000...
І все-нічого більшого
Тому ще раз
Чиновники(те що ти називаєш регулятори) РЕГУЛЮЮТЬ вже створена, а не СТВОРЮЮТЬ щось для регулювання.
Тому

В мене так і вказано, що чиновники (а точніше вони і всі інші РЕГУЛЯТОРИ ринку) створюють УМОВИ для розвитку (або стагнації) ВЖЕ СТВОРЕНОГО (капіталу) в РИНКУ.

В те, що печерний капіталізм давно минув, тебе макав ще Лепей та Пуенте.
Тобто часи, коли для розвитку капіталу в ринку, було достатньо лише умов недоторканності капіталу.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 16:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:В мене так і вказано, що чиновники (а точніше вони і всі інші РЕГУЛЯТОРИ ринку) створюють УМОВИ для розвитку (або стагнації) ВЖЕ СТВОРЕНОГО (капіталу) в РИНКУ.
Тоді я не розумію проти чого ти виступаєш
Адже все що я показував-це як не маючи нічого , не очікуючи допомоги від Держави -створити первинний капітал.

А те що капітал потребує захисту в Україні - показали два Президенти
Підприємець Порошенко в 2014-2019 роках , довів Президенту Порошенко 2014-2019 років-що навіть Бізнес Президента України існувати без офшорів-не може.
Так само і
дискохлопчик Зеленський в 2019-2025 роках , довів Президенту Зеленському в 2019-2025 роках - що бізнес Президента в Україні може існувати тільки в тому випадку коли він знаходиться в офшорах...

Тобто те що там якийсь штимп заявив - так і ти заявляй
а от як поясниш чому Президенти ( і ОЛІГАРХИ) свої бізнеси повиводили в офшори ?
я розумію почнеш лепетати про оподаткування... але ж умови для ринку це і оподаткування.
Тому йди читай наступного гуру економіки...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 17:05

budivelnik написав:
  detroytred написав:В мене так і вказано, що чиновники (а точніше вони і всі інші РЕГУЛЯТОРИ ринку) створюють УМОВИ для розвитку (або стагнації) ВЖЕ СТВОРЕНОГО (капіталу) в РИНКУ.
Тоді я не розумію проти чого ти виступаєш
Адже все що я показував-це як не маючи нічого , не очікуючи допомоги від Держави -створити первинний капітал.

То й не зрозумієш...
Чому оті бувші підприємці подались в заробітчани, наймані і т.д.

Чому власники капіталу пижаться на гілках нерухомості та ін. над отриманням прибутку на капітал.

Тобто чому капітал є, але отак важко дається його оборот з прибутком.

Про важко працювати та економити (тобто менше споживати, ніж заробив), як єдине рішення проблеми розвитку ринку.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 17:08

ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:...........
+Флеш, у себе в каналі та перевіреному чаті, викладає багато вдалих, або небезпечних для нас кацапських рішень які взяті з ворожих каналів чи захоплених трофеїв, і вони доволі добре та професійно зроблені...

Если не сложно, дайте, пожалуйста, ссылку.

загальний, https://t.me/serhii_flash, у перевірений так просто не попадете. :|
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 17:14

Тут уже ссылались на Друзенко.
"Або "фінляндизація", або мобілізація країни. Ми ж зараз живемо в двох паралельних реальностях. Тобто, є фронт, на якому тисяч 300 – воює, вигоріли, стомлені, покручені. Є до мільйона тих, хто фронту допомагає. І є величезна частина країни, яка просто живе в паралельній реальності – поки їх не впіймає ТЦК. І знову ж, це як було так і лишається – податком на бідність та чесність", – міркує Друзенко.
https://www.unian.ua/war/nas-chekaye-abo-finlyandizaciya-abo-mobilizaciya-kerivnik-dobrovolchogo-shpitalyu-12973275.html
А здесь бойцы диванного фронта против финляндизации.
Но за мобилизацию для других.
А они лично будут писать лозунги и искать врагов на форуме.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 17:15

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:...........
+Флеш, у себе в каналі та перевіреному чаті, викладає багато вдалих, або небезпечних для нас кацапських рішень які взяті з ворожих каналів чи захоплених трофеїв, і вони доволі добре та професійно зроблені...

Если не сложно, дайте, пожалуйста, ссылку.

загальний, https://t.me/serhii_flash, у перевірений так просто не попадете. :|

Спасибо!
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 17:32

ЛАД написав:Розглядати маєш право любые варианты. Но если выбираешь продолжение войны
мені дуже не хочеться продовження війни. Але, на відміну від вас, я розумію, що інший варіант, який є на даний момент не кращий. Він означає окупацію України. А я не хочу окупації. У вашу голову не вкладається, що хтось не хоче бути окупованим русскім міром?
  ЛАД написав:Кто? Кто-то другой, а не вы?
зараз це не я. Що буде у майбутньому, я не знаю. Я не жінка і не пенсіонер, тому гарантій, що колись не потраплю на фронт, нема.
Але так само знаю, що у разі капітуляції України мені доведеться виїхати за кордон, бо нормального життя тут не буде. Тому я не хочу здійснення цього варіанту, на відміну від вас.
  ЛАД написав:Но при таком вашем подходе никакой мир с РФ в принципе невозможен
раніше мені здавалось, що ви мисляча людина, хоч і з своїми приколами. Тепер я не розумію - ви працюєте на ворога чи просто відключили мисленнєвий процес? Перефразую написане вами:
"при підході, коли Україна не погоджується на капітуляцію, мир з рф неможливий". Ну, блін, ТАК І Є! Якщо рф вимагає виключно капітуляції і безумовного виконання всіх своїх вимог, який є вибір в України? Напишіть прямо - "сопротивление бесполезно, нужно сдаваться". До вас буде менше питань. Але ви вдаєте із себе проукраїнського громадянина і при цьому пропонуєте здатися. Трохи дивно, чи не так?
  _Mykola_ написав:Якби збулось оте його дві-три тижні, і все-таки було узгоджено перемир'я та мирний договір весною 2022 (навіть пуйло у інтервєю цвизнавав що залишався один пункт щодо чисельності військ)
не тільки. Як мінімум, залишалися не вирішені питання територій і гарантій. І по цих питаннях не схоже, що кремль у 22 році був готовий на поступки. Відтак питання - як можна було підписати компроміс тоді, якщо компромісу не було? Навіщо пуйло вимагав урізання української армії і рф як гаранта? Ніяк не складете 2+2? Очевидно, що це має сенс лише при одному варіанті - коли рф збирається з силами і завершує почате. У варіант, коли українська армія, не маючи обмежень, йде війною на росію, повірити може лише дурень.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 17:37

detroytred написав:Чому оті бувші підприємці подались в заробітчани, наймані і т.д.
Чому власники капіталу пижаться на гілках нерухомості та ін. над отриманням прибутку на капітал.
Тобто чому капітал є, але отак важко дається його оборот з прибутком.
1 Є різні люди , які отримали(або не отримали) різні капітали
2 Є різне розуміння правильності (доцільності/розміру) відсотка на капітал.
Те що питав Сибарит - чому я описую тільки алгоритм економії...
Все просто
Припустимо що розміщення капіталу дає від 0 до 10% (реальних а не інфляційних доходів)
А тепер прикиньте дві цифри
а - яким повинен бути накопиченим капітал щоб задовільнити захцянки його власника
б - в яких межах захцянки власника можна назвати адекватними...
І відразу отримаєте відповідь на запитання
1 чому частина підприємців пішла працювати ?
Значить в цієї частини прибуток на капітал МЕНШИЙ ніж їм ПОТРІБНО.
2 Чому власники капіталу шукають куди його приткнути...
так може вони хочуть +30% .. а їм дають +5%.. а вони навіть маючи наприклад 10 млн грн - жити за 5% (500 000грн/рік=1000 доларів/місяць) - не можуть , того й бігають.
До речі - 10 млн грн- це 50 середньорічних доходів - такої сумою володіє не більше 2,5 млн осіб
З одного боку сума дико велика
З другого -мала ( якщо пробувати жити на відсотки і за кордоном)
При цьому розміщення цих 10 млн за кордоном(якихось 250 000) під стандартних тамешніх 2-8%.. це взагалі ні про що..
Тепер розумієш чому я писав
ВЛАСНОГО капіталу в Україні-мало.
І суми в розмірі 2-10 млн грн - це первинне накопичення, і це первинне накопичення повинні зробити як мінімум 10-15 млн осіб(при населенні в 40 млн) , тільки тоді можна буде ОБЕРЕЖНО заявляти про наявність НЕОБХІДНОЇ(по мінімальній оцінці) Капіталу ...

Що в цьому не зрозумілого?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 12 кві, 2025 17:49, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 кві, 2025 17:39

thenewepic написав:.......
Перефразую написане вами:
"при підході, коли Україна не погоджується на капітуляцію, мир з рф неможливий". Ну, блін, ТАК І Є! Якщо рф вимагає виключно капітуляції і безумовного виконання всіх своїх вимог, який є вибір в України? Напишіть прямо - "сопротивление бесполезно, нужно сдаваться". До вас буде менше питань. Але ви вдаєте із себе проукраїнського громадянина і при цьому пропонуєте здатися.
Не надо "перефразировать".
Почитайте, что такое финляндизация и как жила Финляндия после 1944. Об оккупации речь не идёт.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1355213553135541355513556 ... 14521>
Форум:
+ Додати
    тему