всі так всі, але деякі скотиняки рівніші (Орвел, "Колгосп тварин")
|
|
![]() всі так всі, але деякі скотиняки рівніші (Орвел, "Колгосп тварин") Востаннє редагувалось flyman в Суб 12 кві, 2025 22:32, всього редагувалось 3 разів.
![]() Федеральный реестр США:
Трамп на один год продлил действие указов Байдена, которые вводили чрезвычайное положение в отношениях с Россией и позволяли вводить санкции против РФ. "Вредная внешняя деятельность правительства Российской Федерации... продолжают представлять чрезвычайную угрозу национальной безопасности, внешней политике и экономике Соединенных Штатов. По этой причине чрезвычайное положение должно продолжать действовать после 15 апреля 2025 года"...
![]() О-БО-РО-НИ, Карл! Тобто, ВЛАСНОЇ, а НЕ України! ЧИМ? Європа НЕ готувалася до війни, до оборони, розраховуючи на "парасольку" Штатів, яку Трамп склав ТА сховав від Європи! Напевне просяде! - нещодавна атака балістикою це продемонструвала. А балістику більш-менш відбивати здатні лише "Петріоти"! Недолуге порівняння примітивних ракет з водогонних труб та балістики раші! НЕ з'являться: для цього потрібне рішення РБ ООН, ДЕ у раші є право вєто! Та і інші члени РБ - НЕ факт, що проголосують "за"! А нафік раші війська НАТО "під боком" всупереч їх вимозі перед 22-им до НАТО забиратися геть на рік об'єднання Германії! І з'явитися можуть виключно під гарантії захисту від Штатів цих миротворців (на яку розраховувати марна справа)! Та й розміщення тут військ БУДЬ-якої країни НАТО - це перший крок вступу цієї крраїни у війну з рашею на стороні України, ХТО в Європі до цього готовий, Карл?! ПІДСУМОК: "дурень - думкою багатіє", менше дивіться телемарафон!
![]()
цікаво, ЛАД читає те, що цитує? бо там саме те, про що я кажу, а ЛАД в черговий раз не помічає
чи може ЛАД не зрозумів, що для Друзенко "фінляндизація" - теж синонім капітуляції?.. ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українубюрократія працює саме так
з почином. а заодно подивимось, яка ж буде реакція Раші? ![]() Востаннє редагувалось Shaman в Суб 12 кві, 2025 23:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українужартуєте? росія пропонує віддати 4 області (окупація) а решті України пропонує роззброїтися (капітуляція з перспективою окупації). Ви щось зовсім "попливли". Раніше ви писали адекватніші речі. ні, так не піде. Якщо ви щось заявляєте, то потрудіться знайти конкретну цитату. Я писав, що не треба називати капітуляцію іншими термінами. Так. Умови, як були у Фінляндії - не перемога, але й не поразка, тому я не міг назвати їх капітуляцією. Знайдіть мої точні слова, а поки що "поздравляю вас, гражданин, соврамши". так що конкретно запропонувати? Я досі не розумію. Нейтралітет? Так він і так буде, скоріш за все, бо в НАТО нас не беруть. Що ще? Відмову від деокупації окупованих регіонів військовим способом? Про це також вже мовилось, ми на це згодні. Миротворців на лінію зіткнення? Україна згодна. Що ще конкретно ми можемо запропонувати? Хочу почути від вас, раз ви так агітуєте за цей варіант.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуякі посилання? Ваші останні посилання стосуються Фінляндії, не України. Може я щось пропустив? Це цілком можливо, враховуючи кількість повідомлень у цій темі. Нагадайте в такому разі ще раз, буду вдячний. А взагалі, це ваше останнє повідомлення схоже на, рос. мовою, "слив". Якщо сказати по суті нічого, вмикається демагогія. Ну що ж, якщо ви з дискусії вийшли, почекаю наступного випадку, коли в цьому топіку будуть просувати капітуляцію під красивими іменами, задам свої питання їм.
![]()
Вы, вроде, интересовались "финляндизацией". Я и дал вам ссылки на Финляндию, т.к. это единственная страна, которая выбрала такой вариант. Почитайте, подумайте. Если вам лень, то можете засчитывать "слив". А демагогия у вас с шаманом и не вимикалась. И мне нравятся "патриоты", которые сидят вдали от фронта и, может быть, когда-то, пойдут вместе с сыновьями защищать Львов, если вдруг враг туда дойдёт. А, может, и не пойдут. Зато хорошо умеют искать "врагов" на форуме. Столько патриотов, а в армии людей не хватает. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українунавіщо мені Фінляндія? ми ніби не у Фінляндії живемо:) Те, що у них були певні домовленості, для нас нічого не значить. У кремля до України трохи інші претензії, вони хочуть у нас заправляти, а не просто нашої нейтральності. Що і було доведено 2014 роком, коли Україна була 23 роки як нейтральна. Ну я вже повторююсь. Набридло одне і те саме писати. Будуть реальні ідеї - будемо їх обговорювати, а зараз це просто переливання з пустого в порожнє.
![]() За програмою "18-24" поки уклали контракти менше 500 осіб – ОП На думку заступника керівника Офісу президента Павла Паліси, наразі питання жіночої мобілізації "так гостро не стоїть", і це "більш добровільна справа". "Що чоловіки, що жінки": в Україні слід впровадити обов'язкову 1-річну службу в армії, як в Ізраїлі, каже заступник керівника ОП Паліса Новопризначена радниця з гендерних питань ЗСУ Оксана Григор’єва вважає, що кожна українка повинна бути готовою захищати державу, однак, на її думку, в Україні що поки немає підстав для обов’язкової мобілізації жінок.
|
|