Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1358513586135871358813589 ... 14672>
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 02:26

Hotab написав:..........
Але офіційно вважається, що це Шаман всіх заганяє в окоп. Он воно як Міхалич.

Проблема с Шаманом совсем не в том, что он "всіх заганяє в окоп" и, думаю. вы это прекрасно понимаете.
Если бы было так просто, я бы с ним и не подумал спорить.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 02:35

Щодня Росія може виробляти 85-90 ударних дронів типу "Шахед". Збільшення обсягів виробництва до 500 одиниць на день може стати занадто важким завданням для окупантів. Таку думку висловив авіаційний експерт, аналітик Костянтин Криволап в ефірі YouTube-каналу Telеgraf UA.
......
"Що стосується можливості збільшення кількості виробництва "Шахедів" - там починаються проблеми. Росіяни заявили про свій план довести виробництво до 500 "Шахедів" на добу. Але можливості зростання я не бачу. Я не бачу ні з точки зору комплектації, ні з точки зору самого фізичного виробництва, включно з фюзеляжами", - розповів Криволап.
https://www.unian.ua/weapons/shahedi-droni-chi-mozhut-rosiyani-vipuskati-po-500-bpla-na-den-12978120.html
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 02:44

« Эпоха наивной глобализации заканчивается. Если мы хотим добиться экономического успеха, построить безопасное государство, мы должны четко сказать себе и другим, что Польша не будет наивным партнером в этой все более беспощадной конкуренции эгоистов на мировых рынках и фронтах войны. Польские компании не окажутся в невыгодном положении в конкуренции с международными гигантами», — подчеркнул Туск. «Пришло время восстановить национальную экономику, реполонизировать польскую экономику, рынок и капитал », - заявил он (Туск).
..........
... В этих отчетах также должно быть указано, «как реализуется политика предпочтения польского капитала и польских предпринимателей ». Как заверил Туск, он осознает, что его просьба вызовет «шум» среди его коллег и руководителей госкомпаний.

Он подчеркнул, что современный мир безусловно учит нас, и мы должны сделать из этого выводы , что капитал имеет национальность, экономика имеет национальность и менеджер компании, совместно управляемой государством, имеет национальность.
https://www.pap.pl/aktualnosci/europejskie-forum-nowych-idei-tusk-polska-nie-bedzie-naiwnym-partnerem
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 03:22

У роботі територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки не потрібно нічого змінювати, натомість зміни необхідні у суміжних сферах, вважає політик, громадський активіст, а тепер військовослужбовець та аеророзвідник Ігор Луценко. Про це він сказав в інтерв’ю Главкому.

"Мусить бути така державна політика, яка забезпечить більший притік людей до ТЦК, аби давати нам більше бійців. А самі ТЦК нічого не зроблять, хоч би що ви там не міняли. По-перше, нам потрібно зробити пряник, по-друге - батіг. У нас відсутнє і те, і інше", - пояснив він.
.....
На його думку, якщо зберегти той рівень виплат, який у нас є, "якщо звільнити з армії величезну кількість алкоголіків, наркоманів, фізично непридатних", то в Україні "точно з'явиться ресурс, аби найняти людей, котрі набагато кращі й набагато адекватніші щодо війни".
https://www.unian.ua/society/tck-lucenko-poyasniv-de-ukrajini-brati-biyciv-12977727.html
Там и о привлечении иностранцев из Африки и Лат. Америки.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 04:14

ЛАД написав:Там и о привлечении иностранцев из Африки и Лат. Америки.

Похоже, предвыборная гонка началась.
Идея очень заманчива, если не вникать в детали. Многим зайдет.
Несмотря на то, что я не буду сильно возражать, если меня попрут из армии как малополезного, должен заметить, что в этом плане не все сходится.
1. ТЦК хронически очень серьезно недовыполняют план. Деньги, зарезервированные для выплат ухилянтам можно и сейчас направить иностранным наемникам. Без чистки армии можно говорить даже не о тысячах, а о десятках тысяч в месяц.
2. Даже обещание контроля над перемещением наемников в Украину Европу не успокоит. В обещание проконтролировать их возвращение назад никто не поверит, а именно на обратном пути, заработав немного денег, люди будут пытаться остаться в Европе.
3. Физически непригодных из армии хоть и не быстро, но увольняют. Вопрос только в признании непригодными. На ужесточение требований ВЛК никто не пойдет, ибо будет проще отмазаться незаконно. Да и дело не столько в требованиях к здоровью, сколь в боязни ВЛК быть обвиненными в коррупции. Им проще признавать пригодными всех.
4. Если начать выгонять алкоголиков, алкоголиками станут многие, кто до этого не пил.
5. Языковой барьер в боевых условиях сильно мешает.
6. Среди наемников тоже может оказаться достаточно алкоголиков.

Ну и главная проблема.
Насколько я знаю, контракты для иностранцев предусматривают возможность досрочного расторжения. Поняв куда попали, многие, хоть и не все, пользуются такой возможностью. Это достаточно сильно затрудняет и замедляет замену иностранцами значительной части армии.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6468 раз.
Подякували: 21610 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 07:35

ЛАД написав:
  _hunter написав:........
Порошенко же не говорит "не нужно" - он спрашивает "зачем настолько заранее?". Ведь раньше хватало недели.
Удивительно, почему надо объяснять элементарную логику.
1. Если всем понятно, что ВП продлевать точно придётся и сомнений в этом ни у кого нет, то какая разница, сделать это сегодня, через неделю или через месяц?
2. На днях пасха, потом 1 Мая, потом 8 Мая. Как в это время будет работать ВР, не знаю. Возможно, будут какие-то каникулы.

Або у влади є інформація про згоду пуйла на безумовне перемир'я в перших числах травня.
Або ж підкилимна умова цього перемир'я - вибори..., а завчасне продовження ВС зірве процес.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 08:26

flyman написав:
  budivelnik написав:
  _hunter написав:Так я надеялся, что мне на этой ветке растолкуют - как тренды рождаемости/эмиграции знаки поменяют, но увы..
Важко пояснити щось людині коли вона принципово проти того щоб навіть уявити що в Україні буде все нормально.
1 Про тренди
З 1990 по 2000 - населення впало бо росіяни виїхали в росію , євреї в Ізраїль , + трошки впала народжуваність
2 Таблицю по якій порівнювати народжуваність в популяції
50 млн осіб__________600 000 народилось________12 на тисячу
45 млн осіб__________500 000 народилось________11 на тисячі
40 млн осіб__________400 000 народилось _______10 на тисячу
потім окупація Криму мінус 2 млн , Ордло - 5 млн , війна і еміграція мінус 5млн
30 млн осіб__________250 000 народилось________8,3 на тисячу

І це при тому , що навіть коли цей тренд буде продовжуватись ще 20-30 років.. то кількість населення в Україні буде більше 25 млн тосіб , навіть якщо таке велике цабе в еміграції залишиться

Це тобі зрозуміло?
довідник Стеля (с)(тм)
Перш ніж надути щоки і пустити гази в калюжу - треба надати СВОЇ більш точні данні і на підставі цих супер точних починати стверджувати що хтось не правий...
А так - повітря зіпсував... в своїй закупореній кімнаті, очі вилазять - але щасливий....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 08:34

ЛАД написав:
  Hotab написав:..........
Але офіційно вважається, що це Шаман всіх заганяє в окоп. Он воно як Міхалич.

Проблема с Шаманом совсем не в том, что он "всіх заганяє в окоп" и, думаю. вы это прекрасно понимаете.
Если бы было так просто, я бы с ним и не подумал спорить.

Останнім часом читаю може 10% того що тут пишуть, але думаю нічого не пропустив.
Так от: мені вас обох позиція зрозуміла і близька. І протиріч в ній не так і багато насправді.
У вас крен в бік зробити більші поступки (на переговорах) заради миру, він схильний взагалі не говорити з кацапами поки вони не будуть готові до переговорів (а вони дійсно не готові і не хочуть їх) щоб початкова точка переговорів не була близька до капітуляції, бо тоді фінальна точно буде саме капітуляцією.
Більше особливих протиріч я не бачу. За «совок і кацап» шпиняють просто щоб обідніше будо, ваша позиція не прокацапська, я думаю це і опоненти бачать. (Я ж вам казав, тут 90% грязі ллють один на одного не тому що дійсно так вважають, а «бо так треба»)

Але я взагалі-то згадав іншу проблему: чомусь місцеві невменяхи взяли в обіход якусь недолугу фразу: «заганяє в окоп» Як можна того ж Бігора «загнати з Польщі в окоп?» Чи Летусрока вишкрябати з-за хребта? Та і хіба хтось пробує? Чи хоча б запрошує туди?
Взагалі розмови «час для переговорів чи ще не час» - це хіба аналог «заганяє в окоп», якщо опонент не згоден , що переговори треба вже зараз?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2446 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 08:42

Hotab Хотаб, бачу закохались в мене, постійно згадуєте. Я вже від деяких форумчан чув, що вони збирають на мене всю інформацію, вивчають все що я пишу, збирають і аналізують всі мої пости. Коли здоровий розовощокий дядько Хотаб 40-ка років витрачає купу свого вільного часу щоб зібрати і вивчити всі цитати якогось Бігора - стає цікаво, діагнози не буду розставляти, не лікар. А тепер питання: як можна Шамана, Песикота чи Прохожего загнати в окоп? Є якісь дієві методи?
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 08:47

ЛАД написав:
  _hunter написав:........
Порошенко же не говорит "не нужно" - он спрашивает "зачем настолько заранее?". Ведь раньше хватало недели.
Удивительно, почему надо объяснять элементарную логику.
1. Если всем понятно, что ВП продлевать точно придётся и сомнений в этом ни у кого нет, то какая разница, сделать это сегодня, через неделю или через месяц?
2. На днях пасха, потом 1 Мая, потом 8 Мая. Как в это время будет работать ВР, не знаю. Возможно, будут какие-то каникулы.

1. Все три года это делалось по-одному. Сейчас почему-то решили делать по-другому. Именно это "почему-то" вызывает вопросы.
Да и "небольшие" сомнения есть, что "продлевать точно придётся" - Трамп может таки подписать Мир.

2. Каникулы во время ВП? - в то время, когда по всей сране выходные/праздники отменили?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1358513586135871358813589 ... 14672>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 0 гостей