Hotab написав:.......... Але офіційно вважається, що це Шаман всіх заганяє в окоп. Он воно як Міхалич.
Проблема с Шаманом совсем не в том, что он "всіх заганяє в окоп" и, думаю. вы это прекрасно понимаете. Если бы было так просто, я бы с ним и не подумал спорить.
... взяли в обіход якусь недолугу фразу: «заганяє в окоп» Як можна того ж Бігора «загнати з Польщі в окоп?» Чи Летусрока вишкрябати з-за хребта? Та і хіба хтось пробує? Чи хоча б запрошує туди?
Не буду показывать пальцем, но "кое кто" несколько месяцев назад настойчиво предлагал вакансии дронщиков
>>> Як можна того ж Бігора «загнати з Польщі в окоп?» Чи Летусрока вишкрябати з-за хребта? Понятно, что никак. Но власти периодически пытаются. Недавние "приколы" с выдачей "загранок". Невнятные переговоры с Евпропой - "а давайте вы нам наших беженцев отдадите"...
А так-то эта фраза - обычное небольшое утрирование и обобщение позиции до пары слов.
Теж мені біг діал.. Всього за 100 дол в місяць я можу вас не згадувати. Хіба для айті то дорого?
А згадую я вас (поки ви не проплатили зворотнє) бо ви брехливий. То я вас «в окоп заганяю», то я на вас «дані збираю», то «вивчаю цитати».
Що означає оце «вивчати цитати» - це знають лише польські невдахи, яким все чогось не вистачає (то член короткий, то сорочка довга) , все чекають акцій і шари. А ви навіщо цікавитесь як Щамана і решту загнати в окоп? Як вам це в Польщі допоможе?
кое кто" несколько месяцев назад настойчиво предлагал вакансии дронщиков
Невже не в якості «аливерди» , коли один німецький бігунець розказував як добре мені, що я захопив собі «тилову посаду», а «решті таких вже не вистачить, лише в штурмовики». То я просто вам допоміг знайти для вас , щоб ви не довго шукали. Знайшов і «другого пілота вертольота» тилову вакантну, і дронщика на західному кордоні і багато інших. Я лише вам допомагав, бо ви ж шукали. А ви кажете «зганяв в окоп»
Но власти периодически пытаются.
Ви зараз почали сперечатись з голосами в своїй голові. До чого тут «власті»? Мова йшла що на форумі тут хтось когось кудись заганяє. А «власті» і зобовʼязані заганяти. Добровольці то в Польщі і в Німеччині «притулок» отримали ))) І 500 євро від Щольца пивною відрижкою повертають .
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 16 кві, 2025 09:17, всього редагувалось 3 разів.
кое кто" несколько месяцев назад настойчиво предлагал вакансии дронщиков
Невже не в якості «аливерди» , коли один німецький бігунець розказував як добре мені, що я захопив собі «тилову посаду», а «решті таких вже не вистачить, лише в штурмовики». То я просто вам допоміг знайти для вас , щоб ви не довго шукали. Знайшов і «другого пілота вертольота» тилову вакантну, і дронщика на західному кордоні і багато інших. Я лише вам допомагав, бо ви ж шукали. А ви кажете «зганяв в окоп»
Даже в качестве «аливерди» - настойчивые предложения - были. Хотя никто о них не просил. Таки говорю «зганяв в окоп» Да и до того попытки "давить на жалость" были - что-то про "февральский водораздел" и тому подобное.
Північна Корея за останні 20 місяців передала Росії щонайменше 4 мільйони артилерійських снарядів, які активно використовуються у війні проти України. Розслідування Reuters підтверджує: постачання відбуваються масово й системно – морськими та залізничними маршрутами, що суттєво зміцнило військові можливості російської армії.
Окрім артилерійських снарядів, Північна Корея також передала Росії реактивні системи залпового вогню, самохідні артилерійські установки та балістичні ракети.
У щоденних звітах російських артилерійських підрозділів, які проаналізувало Reuters, до 100% боєприпасів, що використовувалися в окремі дні, були північнокорейського походження. В інших випадках цей показник сягав 75%.
Дослівно: "Минулого літа підрозділ на південно-східному Запорізькому фронті повідомив, що майже 50% снарядів, випущених його гаубицями Д-20, були північнокорейськими 152-мм снарядами, а 100% його 122-мм ракет були північнокорейськими.
Деталі: За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР), від середини 2023 року Північна Корея поставила Росії понад 4 мільйони артилерійських снарядів, зокрема калібру 122 мм і 152 мм, які є основою для озброєння російських артилерійських підрозділів. https://www.pravda.com.ua/news/2025/04/16/7507776/
комуняка кім поставив більше ніж уся стурбована гейропа укупі із сонним джо
Ви зараз почали сперечатись з голосами в самій голові. До чого тут «власті»? Мова йшла що на форумі тут хтось когось кудись заганяє. А «власті» і зобовʼязані заганяти. Добровольці то в Польщі і в Німеччині «притулок» отримали ))) І 500 євро від Щольца пивною відрижкою повертають .
Я же вам на ваш вопрос ответил прямо в первом предложении: >>> Понятно, что никак.
Вот это:
притулок» отримали
-- ровно такое же недолугое кривляние, как и утрирование про "загоняют в окоп"
Снова забыл о чем разговор был? -- я же наоборот говорил: любой списанный пилот спокойно может оставить продавленное тыловое кресло - и идти на фронт
Ви зараз брешете) Хоча б тому, що «списаний пілот» в цьому діалозі було ні до чого. На цьому форумі нема списаних пілотів. А от те, що мені «добре, бо в тилу, а не штурмовик» і «такі посади не затримуються, їх не захопити на відміну від..» це ви точно заявляли. Чому я вам і запропонував те, чого ви ніяк не можете захопити. Але вам простіше 500 від шольца в німецькому тилу , ніж в тилу Україну захищати))що також «більш ніж необхідно». Одні лише Шахеди щоночі кошмарять тилові міста. А бігунець в Німеччині відригує баварським за 500 евро.,
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 16 кві, 2025 09:32, всього редагувалось 1 раз.