Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1358413585135861358713588 ... 14521>
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 22:53

Letusrock написав:
Завтра я буду голосувати ПРОТИ продовження мобілізації та воєнного стану. На це є дві ключові причини", - сказав Гончаренко.
"Перша. Демобілізації та термінів служби досі немає. Схоже і не буде. Місяцями обіцяли - ні**ра не зробили. Зараз наші військові, які захищають свою країну від окупантів — найменш захищені цією ж країною. Фактично знаходяться в рабстві. Навіть в тюрмі є кінцевий термін – тут немає. І нашу владу це влаштовує.
руга. ТЦК. Воно досі існує. Досі продовжує бусифікацію. Людей досі пакують на вулицях і мобілізують. Про адекватний рекрутинг ніхто не хоче чути. До людей ставляться, як до тварин. Ефективність відʼємна. Кількість СЗЧ – максимальна. Але це продовжується. Нашу владу і це влаштовує. Мене це не влаштовує. Тому по мобілізації та продовженню воєнного стану – я буду голосувати ПРОТИ"

Стефанчук на це відповів, що під час голосування у Раді пройде "кастинг Путіна".

Пряма мова Стефанчука: "Фінальні результати кастингу Путіна в Раді вже завтра можна буде побачити – серед тих, хто проголосує проти продовження воєнного стану".
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 22:58

unicdima
Стефаколыванчука и его выбл..дка с аппартами в 2.2млн уе в Виршаве когда увидим в окопе под Торецком?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 23:09

барабашов написав:unicdima
Стефаколыванчука и его выбл..дка с аппартами в 2.2млн уе в Виршаве когда увидим в окопе под Торецком?

Вы уверены, что хотите его там увидеть?
Для того, чтобы кого-то увидеть в окопе, нужно самому быть в этом окопе.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6461 раз.
Подякували: 21603 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 23:31

unicdima написав:
  Letusrock написав:
Завтра я буду голосувати ПРОТИ продовження мобілізації та воєнного стану. На це є дві ключові причини", - сказав Гончаренко.
"Перша. Демобілізації та термінів служби досі немає. Схоже і не буде. Місяцями обіцяли - ні**ра не зробили. Зараз наші військові, які захищають свою країну від окупантів — найменш захищені цією ж країною. Фактично знаходяться в рабстві. Навіть в тюрмі є кінцевий термін – тут немає. І нашу владу це влаштовує.
руга. ТЦК. Воно досі існує. Досі продовжує бусифікацію. Людей досі пакують на вулицях і мобілізують. Про адекватний рекрутинг ніхто не хоче чути. До людей ставляться, як до тварин. Ефективність відʼємна. Кількість СЗЧ – максимальна. Але це продовжується. Нашу владу і це влаштовує. Мене це не влаштовує. Тому по мобілізації та продовженню воєнного стану – я буду голосувати ПРОТИ"

Стефанчук на це відповів, що під час голосування у Раді пройде "кастинг Путіна".

Пряма мова Стефанчука: "Фінальні результати кастингу Путіна в Раді вже завтра можна буде побачити – серед тих, хто проголосує проти продовження воєнного стану".

А чому майже за місяць до завершення попереднього періоду ВС, а шослучілось?
Щоб Трамп часом не домовився про перемир'я, бо ж доведеться вибори оголошувати, а далі втрата влади, санкції, відповідальність за здані без бою 20% території України...
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 23:32

Сибарит написав:
  барабашов написав:unicdima

Вы уверены, что хотите его там увидеть?
Для того, чтобы кого-то увидеть в окопе, нужно самому быть в этом окопе.

«это другое» 😅

Але офіційно вважається, що це Шаман всіх заганяє в окоп. Он воно як Міхалич.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 23:52

Schmit написав:
  unicdima написав:
  Letusrock написав:Завтра я буду голосувати ПРОТИ продовження мобілізації та воєнного стану. На це є дві ключові причини", - сказав Гончаренко.

А чому майже за місяць до завершення попереднього періоду ВС, а шослучілось?
Щоб Трамп часом не домовився про перемир'я, бо ж доведеться вибори оголошувати, а далі втрата влади, санкції, відповідальність за здані без бою 20% території України...

бо "тримайте мене семеро"
Востаннє редагувалось flyman в Вів 15 кві, 2025 23:56, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 23:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Так я надеялся, что мне на этой ветке растолкуют - как тренды рождаемости/эмиграции знаки поменяют, но увы..
Важко пояснити щось людині коли вона принципово проти того щоб навіть уявити що в Україні буде все нормально.
1 Про тренди
З 1990 по 2000 - населення впало бо росіяни виїхали в росію , євреї в Ізраїль , + трошки впала народжуваність
2 Таблицю по якій порівнювати народжуваність в популяції
50 млн осіб__________600 000 народилось________12 на тисячу
45 млн осіб__________500 000 народилось________11 на тисячі
40 млн осіб__________400 000 народилось _______10 на тисячу
потім окупація Криму мінус 2 млн , Ордло - 5 млн , війна і еміграція мінус 5млн
30 млн осіб__________250 000 народилось________8,3 на тисячу

І це при тому , що навіть коли цей тренд буде продовжуватись ще 20-30 років.. то кількість населення в Україні буде більше 25 млн тосіб , навіть якщо таке велике цабе в еміграції залишиться

Це тобі зрозуміло?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2025 23:57

budivelnik написав:
  _hunter написав:Так я надеялся, что мне на этой ветке растолкуют - как тренды рождаемости/эмиграции знаки поменяют, но увы..
Важко пояснити щось людині коли вона принципово проти того щоб навіть уявити що в Україні буде все нормально.
1 Про тренди
З 1990 по 2000 - населення впало бо росіяни виїхали в росію , євреї в Ізраїль , + трошки впала народжуваність
2 Таблицю по якій порівнювати народжуваність в популяції
50 млн осіб__________600 000 народилось________12 на тисячу
45 млн осіб__________500 000 народилось________11 на тисячі
40 млн осіб__________400 000 народилось _______10 на тисячу
потім окупація Криму мінус 2 млн , Ордло - 5 млн , війна і еміграція мінус 5млн
30 млн осіб__________250 000 народилось________8,3 на тисячу

І це при тому , що навіть коли цей тренд буде продовжуватись ще 20-30 років.. то кількість населення в Україні буде більше 25 млн тосіб , навіть якщо таке велике цабе в еміграції залишиться

Це тобі зрозуміло?

довідник Стеля (с)(тм)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 01:23

_hunter написав:........
Порошенко же не говорит "не нужно" - он спрашивает "зачем настолько заранее?". Ведь раньше хватало недели.
Удивительно, почему надо объяснять элементарную логику.
1. Если всем понятно, что ВП продлевать точно придётся и сомнений в этом ни у кого нет, то какая разница, сделать это сегодня, через неделю или через месяц?
2. На днях пасха, потом 1 Мая, потом 8 Мая. Как в это время будет работать ВР, не знаю. Возможно, будут какие-то каникулы.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2025 02:05

flyman написав:
  ЛАД написав:Тут пару дней назад flyman выкладывал: https://www.youtube.com/watch?v=Euruu4-6WjU.
Я всё ждал, когда хоть кто-то из "патриотов" обратит внимание на это и в очередной раз "разоблачит" меня.
Не дождался.
А это имеет в 1000 раз большее значение, чем все лозунги и крики "ура-ура".
Если Савромат прав, то это, действительно, революционное изменение способов ведения военных действий и коренным образом меняет ситуацию.
И реальное усиление переговорных позиций Украины.
..........
Это видео "хорошего русского" с его "на Украине" в 1000 раз полезнее и интереснее криков ура-патриотов на ветке.

дякую за підтримку, бо тут одні всепропальщики і путіннападісти
Не за что.
Всегжа раж увидеть интересный и умный материал.
Это вам спасибо за то, что нашли и выложили.
Посмотрел ещё одно его короткое видео: .
Интересный момент с 8-й по 10-ю минуту. О том как прибалты попросили у ЕС грант на создание стены дронов и об ответе ЕС. Очень полезно послушать тем, кто сильно надеется на ЕС.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1358413585135861358713588 ... 14521>
Форум:
+ Додати
    тему