Letusrock написав:стосовно обстрілу в Сумах прочитав одним оком вашу дискусію, незрозумів бажання ігнорити тупість самого рішення проводити там нагородження. Тим більше це не перші граблі і не 10-ті. Хіба наявність по сусідству країни-терориста дає привід влаштовувати якісь зібрання з нагородженнями в самому центрі прикордонного міста? Я думав що навпаки - це мало б спонукати до подвійної пильності.. Це мироприємство взагалі небуло обовязковим, можна було б поштою розіслати нагороди. Якщо вибирати між: а) кожен на форумі напише по 100 разів "це путін винен", "клята русня" б) нарешті покарати винних і припинити всі зайві збори, урочистості, нагородження, сімпозіуми за участю всл, особливо в місцях скупчення цивільних. Цікаво який з варіантів буде дієвіший?
1) Ти так і не засудив Путіна і русню. Для тебе, важливіше, засудити Україну
2) Для тебе, Україна в усьому винувата, що захищається, що громадяни платять податки, що донатять А русня ні в чому не винувата для тебе
3) Для тебе, не потрібно засуджувати русню. І тоді ... русня побачить, що їхні дії тут не засуджують, то їм можно продовжувати обстріли мирних жителів
4) В Чернігові, 15 березня, не було ніяких зборів, а шахеди були. Будинки пошкоджені В Кривому Розі, не було ніяких зборів, а загиблі мирні громадяни були
5) Рашисти застосували касетну балістику, це зброя для ураження на відкритого простору, не для ураження всередині будівель. І навмисно це зробили, щоб гинули мирні громадяни
Попалось видео с паном Ю.Костенко, депутатом ВРУ, ставшим невольным свидетелем государственной измены Леонида Кравчука в контексте вопроса тотальной передачи ядерного оружия из Украины в росию в 90-х.
Он озвучил то, что я подозревал еще в 90-х. Л.Кравчук - предатель украинского народа. И в дальнейшем Л.Кучма с его Будапештским меморандумом активно и можно сказать патриотично пытался хоть как-то сгладить последствия сдачи ядерного арсенала.
Надеюсь, теперь станет ясным тот важный момент, что каждый украинский президент должен иметь юридическое образование чтобы не допустить предательства Украины под влиянием кремля или прочей мафиозной структуры.
Нагадаємо, це вже друга атака безпілотників на цю інфраструктуру за останній час. Так, вранці 14 квітня росіяни дроном атакували пасажирський вагон поїзда у Семенівці
Немає понад дві сотні вікон, пошкоджені дах та стіни. Семенівську лікарню, що на прикордонні Чернігівщини, росіяни регулярно обстрілюють артилерією, дронами, мінами та КАБами. Під час останнього обстрілу 13 квітня пошкодило реанімаційне та стоматологічне відділення
Мабуть там, також, були "збори" військових А Путін і русня ні до чого ...
buratinyo написав:каждый украинский президент должен иметь юридическое образование
по перше, треба мати голову, а не макітру
по друге, Володимир Зеленський мріяв швидко закінчити війну(яку розпочав Порошенко)
він думав, що для цього треба зустрітись з Путіним і лагідно подивитись в очі один одному...нічого з цього не вийшло (і розведення в Золотому було тільки нам на шкоду)
після трьох років війни ми чуємо від Трампа: не починай війну з тим, у кого потужності в 20 раз більше (тобто, з логіки Трампа -це саме Зеленський почав війну під керівництвом Байдена), от така гримаса від гольфіста
- Порошенко. Так, за словами парламентаря, влада вже 15-й раз пропонує продовжити дію воєнного стау.
"Ми точно знаємо, що це треба робити, але чому за місяць до закінчення?
А вот и ответ подоспел:
Letusrock написав:
Завтра я буду голосувати ПРОТИ продовження мобілізації та воєнного стану. На це є дві ключові причини", - сказав Гончаренко. "Перша. Демобілізації та термінів служби досі немає. Схоже і не буде. Місяцями обіцяли - ні**ра не зробили. Зараз наші військові, які захищають свою країну від окупантів — найменш захищені цією ж країною. Фактично знаходяться в рабстві. Навіть в тюрмі є кінцевий термін – тут немає. І нашу владу це влаштовує. руга. ТЦК. Воно досі існує. Досі продовжує бусифікацію. Людей досі пакують на вулицях і мобілізують. Про адекватний рекрутинг ніхто не хоче чути. До людей ставляться, як до тварин. Ефективність відʼємна. Кількість СЗЧ – максимальна. Але це продовжується. Нашу владу і це влаштовує. Мене це не влаштовує. Тому по мобілізації та продовженню воєнного стану – я буду голосувати ПРОТИ"
Вважаю, що всі оці вимоги - ексклюзив для Зе, як і кабальна трампівська угода по мінералам. Як там хтось у москалів заявляв: "єсть путін - есть расія, нєт путіна - нет расії". Так от, у нас все з точністю до навпаки.