Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1381813819138201382113822 ... 14502>
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 16:57

shapo написав:
  Banderlog написав:
  shapo написав: Сын в 2020 уехал в Австралию, уже получил там гражданство и ,уезжая,снялся в Израиле и с налоговой перестав быть налоговым резидентом,и с воинского учёта.
В Украину он не вернётся никогда как и я
якщо Ви не хочете повертатись то чому тут? Та ще й в темі про війну?

Именно для того,чтобы убедится что возвращаться незачем и некуда

Ні, тому що у вас є якір, який ви ще не відпустили. Час не нам розповідати, а позбутися якоря )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:03

pesikot написав:
  UA написав:
  pesikot написав:Після триденного "перемир'я" Росія атакувала Україну понад сотнею дронів: збили 60

У ніч проти 11 травня російські окупаційні війська атакували Україну понад сотнею безпілотниками, протиповітряній обороні вдалося збити 60 "шахедів". Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил Збройних Сил України.

За даними військових, росіяни спрямували на Україну 108 дронів-камікадзе типу Shahed та безпілотників-імітаторів з різних напрямків: Брянськ, Шаталово, Міллерово, Приморсько-Ахтарськ – РФ, Приморськ – тимчасово окупована територія Запорізької області, Гвардійське – Крим.

Перемир"е закінчилось не разпочавшись

Ти своїм довгим язиком скільки шахедів сбив?

Що, знов швейцарський шоколад не в те горло пішов ? )

може дубайський?.. :lol:
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:16

prodigy написав:
  Shaman написав:для євроінтеграції - треба вчити мову

...
Бандерлог колись казав що він за техніку безпеки у ДТЕК відповідав, як він румунам буде про ТБ втирати без румунської

в нас про ТБ більше втирають перевіряючим, бо зараз це перетворилося на профанацію. як з цим ситуація у Східній Європі, не знаю...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:18

stm написав:
  shapo написав:

Ні, тому що у вас є якір, який ви ще не відпустили. Час не нам розповідати, а позбутися якоря )

Вообще-то я тут рассказываю то,что узнал о Израиле что можно узнать только живя и работая в стране,а не быть в ней проездом, эдакий ликбез для тех кому он нужен,а не тех кто ничего не знает хотя уверен в обратном.
Душевным стриптизом я тут не занимался и не занимаюсь,а отвечаю исключительно на заданные вопросы и даю комментарии по близким мне темам.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:19

_Mykola_ написав:
  Faceless написав:Так це ж той процес заганяння і описують

Справедливості ради... у людей все ж є вибір... не брати курку, виїхати за кордон, приїхати в неньку... :roll:

та да в теорії є. без паспорту здається вже нікуди не потрапиш. виїхати за кордон - це якщо є відповідна сума грошей. й так, з усім майном, що залишається, треба розпрощатися...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:27

Banderlog написав:
  Shaman написав:в Німеччині технічна робота вимагає В1. та й на будівництві треба розуміти, що тобі виконроб каже.
в польщі теж? B1?)
Каже-віра, майна! Бери побільше, кидай подальше)
спокійно, достатньо в мене знань мови. Люди якщо вони хотять договоритись домовляться на якій мові б вони не говорили)

збирати полуницю - мова не потрібна. а електрику на виробництво - вже потрібна. й не просто B1, а всілякі перетини та таке інше.

я ж кажу про нормальні роботи, а не близькі до мінімалки.

а про контрабас звісно домовляться. а коли зіткнуться з прикордонниками - то просте обличчя, я не понімай, заблукав в горах :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:28

shapo написав:
  stm написав:
  shapo написав:

Вообще-то я тут рассказываю то,что узнал о Израиле что можно узнать только живя и работая в стране,а не быть в ней проездом, эдакий ликбез для тех кому он нужен,а не тех кто ничего не знает хотя уверен в обратном.
Душевным стриптизом я тут не занимался и не занимаюсь,а отвечаю исключительно на заданные вопросы и даю комментарии по близким мне темам.

Ви не можете порівнювати сьогодення Ізраїлю з підтримкою США з Україною без такої підтримки. Порівняння зі становленням Ізраїлю також Вам недоступне. Нажаль для мене, для виживання України потрібно становлення як в Ізраїлі якого Ви не знаєте. Жорстока правда що в арабських странах діє розвідка Ізраїлю краще ніж США, вони співпрацюють. Чи можливо також організувати в оркостані з розвідкою України, я не знаю. Хочу сподіватися що так.
ПС: Мені не подобається порівняння нас з долею становлення євреїв, але багато спільного :) наразі люди у війську тримають державу і не відступають, тому повагу проявіть. Здоров'я дружині, на скільки це можливо.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:33

shapo написав:Именно для того,чтобы убедится что возвращаться незачем и некуда

Синдром эммигранта ... придти, всех обосрать, получить в ответ и "убедиться", что возвращаться некуда ... всё по-классике

А всё почему ... нелегка жизнь в Израиле ... квартиру снимаешь и денег на съём тебе выдают, для тебя и для твоей жены хорошее медицинское обслуживание, есть приходящая медсестра, которая вас курирует ...

Но ... столько ограничений при этом - то нельзя купить, сё нельзя купить, хотя деньги есть
И кругом одни евреи, некому по ушам ездить

Нелегка жизнь в Израиле ...

Так и тянет на украинский форум, излить застоявшееся хамство в душе )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:42

pesikot написав:
  shapo написав:А ты,оказывается,знаешь мою жену,ее историю болезни и диагноз.
Ну так озвучь их.

До этого помню, ты рассказывал, что не хочешь уезжать в Израиль, потому что мама у тебя не хочет уезжать
Я же не злопамятный, я просто злой и память у меня хорошая )

И вот после 24.02.2022 ... хоба, ты выехал, а до этого так не хотел, так не хотел.
Жена больная оказалась, а полномасштабное нападение РФ на Украину не при чём.

Так совпало. Бывает.
Но не лохмать бабушку )

shapo написав:Если ты не ухилянт ,значит,слепил какую-то бронь что для такого инетовского пидриота неприлично.

Оп-па, доказательств моего ухилянства у тебя не оказалось.
С чего вдруг ? Как дышал, как дышал )
Кто бы мог подумать, что "честнейший" shapo немногожечко натриндюнкав )

То что там с моей бронью ? )
Продолжай, я наблюдаю )

shapo написав:В Украину он не вернётся никогда как и я

Учитывая твой возвраст, то да - ты уже никогда не вернешься в Украину
Вот тут ты не соврал )

У тебя память очень плохая,т.к.ты в предыдущем посту рассказывал ,что моя жена была больна до 24.02.2022.
Я предложил написать тебе ее историю болезни и диагноз,но ты помалкиваешь - врать нечего?
Повторюсь - я уехал из Украины не 24.02.2022, а 08.06.22 ,так что твои рассказы враньё.
То,что ты слепил какую-то бронь как десятки или сотни тысяч других вполне боеспособных мужчин Украины в возрасте 18-60 ,не отменяет того,что ты ухилянт, ибо настоящий патриот каким ты тут себя изображает выкинет эту бронь и поедет на фронт.
Мой возраст позволяет мне дождаться визу permanent residence permit и уехать в Австралию к сыну и внучкам
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 17:45

pesikot написав:
  shapo написав:Именно для того,чтобы убедится что возвращаться незачем и некуда

Синдром эммигранта ... придти, всех обосрать, получить в ответ и "убедиться", что возвращаться некуда ... всё по-классике

А всё почему ... нелегка жизнь в Израиле ... квартиру снимаешь и денег на съём тебе выдают, для тебя и для твоей жены хорошее медицинское обслуживание, есть приходящая медсестра, которая вас курирует ...

Но ... столько ограничений при этом - то нельзя купить, сё нельзя купить, хотя деньги есть
И кругом одни евреи, некому по ушам ездить

Нелегка жизнь в Израиле ...

Так и тянет на украинский форум, излить застоявшееся хамство в душе )

Систему патріот нам передає Ізраїль :) Є становлення зв'язку український раввін з Дніпра, у якого загинув син на фронті поїхав до США, де в конгресі існує підтримка євреїв. Дуже багато зв'язків :)
stm

Профіль

#<1 ... 1381813819138201382113822 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор