|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:41
detroytred написав: Faceless написав:
Навіть не дивлячись, одразу виникло питання. Згідно описів тут кого там заганяти-то? Їх давно всіх повинні були загнати в оту армію. Точніше вже давно загнали.
Так це ж той процес заганяння і описують
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:43
shapo написав: flyman написав:для шапо, що західніше Дніпра - "западенци"
Читайте внимательнее - я написал "в т.ч.западенцы", а не только западенцы. А географию Украины знаю точно не хуже вас,т к. за 33 года поработал во всех регионах Украины - от Харькова и Крыма до Карпат
Навіщо виставляти себе а - брехуном б - тим хто думає що в форумчан куряча память? це хто писав? shapo написав:А вас не удивляет количество этнических украинцев,причем и западенцев ,не только в высших эшелонах власти России,но и в ее армии уничтожающей Украину?
1 Де тут не только або в том числе? 2 Де прізвище ЗАПАДЕНЦЯ а не СОВКОВОГО громадянина який мешкав до розвалу совка на Заході України? 3 Якщо вже так кортіло То міг назвати Явлінського чи Фрідмана... і той і той-львівяни... от тільки нюанс а - львівянами вони були до 1990 року б - до збройних сил РФ ні перший ні другий відношення не мають....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:44
fox767676 написав:detroytred Погодьтеся шо команда Трампа зробила колосальну роботу по виявленню справжнього стану справ і реальних позицій сторін. Бо самоусунення байдена від перемовин створило величезне поле для інформаційних спекуляцій Штопаних Гордонів та йому подібних ("ми перемагаємо , " по інсайдам" Путін вже згодний віддати все крім Криму "). У 2022-23 навіть членство а НАТО відкидали в обмін на ордло та Крим, бо вважали що питання тільки в репараціях з боку росії
у фотосправі це називалося "проявітєль", так що групове хфото проявлено і зафіксіровано
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:48
Shaman написав:а з приводу заздрощів - в мене є набагато успішніші приклади є. заздрість - це стан душі, це не про мене 
мову треба знати триндюкам) мені спокійно вистачить наявного рівня, щоб втюхати їм контрабандні дзигарі  та і технічна робота не потребує уміння говорити з англійцями про погоду без акценту і про те що лондон то столиця великої британії))) Нащот еміграції ти розкатав губу) я від українського громадянства не відмовлявся.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:49
Сибарит написав: Banderlog написав:Нам треба своє робити, для України вигідно щоб почалась справжня війна ізраелю і ірану а не ця бутафорія.
Не выгодно. Тогда о сколь-нибудь серьезных поставках вооружений из США придется окончательно забыть. На две серьезные войны их банально не хватит. Да и на одну нашу не хватает. Проблема в том, что технологически развитые страны сделали ставку на очень технологичное, но невероятно дорогое оружие. Его не получается покупать (производить) в достаточных количествах.
у вас логіка не б"ється, з одного боку "дуже дороге оружіє, яким не може забезпечити", а з другого боку "на одну вашу нє хватаєт". А у вісі зла, виходить, хватаєт і буде хватать, особливо коли почнеться глобальна рецесія і комодіс "хрусть і пополам"?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:53
budivelnik написав:То міг назвати Явлінського чи Фрідмана... і той і той-львівяни...
а якшо добре відмити в бані, то там не тільки загублена тєльняшка як на Чапаєві знайдеться
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:59
budivelnik написав: shapo написав: flyman написав:для шапо, що західніше Дніпра - "западенци"
Читайте внимательнее - я написал "в т.ч.западенцы", а не только западенцы. А географию Украины знаю точно не хуже вас,т к. за 33 года поработал во всех регионах Украины - от Харькова и Крыма до Карпат
Навіщо виставляти себе а - брехуном б - тим хто думає що в форумчан куряча память? це хто писав? shapo написав:А вас не удивляет количество этнических украинцев,причем и западенцев ,не только в высших эшелонах власти России,но и в ее армии уничтожающей Украину?
1 Де тут не только або в том числе? 2 Де прізвище ЗАПАДЕНЦЯ а не СОВКОВОГО громадянина який мешкав до розвалу совка на Заході України? 3 Якщо вже так кортіло То міг назвати Явлінського чи Фрідмана... і той і той-львівяни... от тільки нюанс а - львівянами вони були до 1990 року б - до збройних сил РФ ні перший ні другий відношення не мають....
А что ж ты из статьи вытащил только Явлинского и Фридмана,а забыл главнокомандующего ВМФ россии Высоцкого и замглавнокомандующего сухопутных войск Студеникина?
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 13:04
Shaman написав:можете щось сказати - то кажіть. а не оці натяки.
я лише хотів сказати що читайте історію трохи глибше. чим дата створення держави.
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 13:08
tester3373 написав: Shaman написав:можете щось сказати - то кажіть. а не оці натяки.
я лише хотів сказати що читайте історію трохи глибше. чим дата створення держави.
читати історію всіх країн всього світу - цікаве заняття - коли є купа часу й нема чого робити. тому якщо є якась думка, то її можна сформулювати. а коли хочеться просто заперечити - то таке...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 11 тра, 2025 13:08
Сибарит написав: Banderlog написав:Нам треба своє робити, для України вигідно щоб почалась справжня війна ізраелю і ірану а не ця бутафорія.
Не выгодно. Тогда о сколь-нибудь серьезных поставках вооружений из США придется окончательно забыть. На две серьезные войны их банально не хватит. Да и на одну нашу не хватает. Проблема в том, что технологически развитые страны сделали ставку на очень технологичное, но невероятно дорогое оружие. Его не получается покупать (производить) в достаточных количествах.
Та вони вже і не дуже технологічні прості стрільна 155 досі не здатні масово виготовляти, бо ж постіндустріальне суспільство... бла-бла-бла. Попереносили чи не усі виробництва в Китай і зібрались з ним воювати.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
|