Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1381313814138151381613817 ... 14482>
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:
  Faceless написав:

Навіть не дивлячись, одразу виникло питання. Згідно описів тут кого там заганяти-то? Їх давно всіх повинні були загнати в оту армію. Точніше вже давно загнали.
Так це ж той процес заганяння і описують
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:43

shapo написав:
  flyman написав:для шапо, що західніше Дніпра - "западенци"
Читайте внимательнее - я написал "в т.ч.западенцы", а не только западенцы.
А географию Украины знаю точно не хуже вас,т к. за 33 года поработал во всех регионах Украины - от Харькова и Крыма до Карпат
Навіщо виставляти себе
а - брехуном
б - тим хто думає що в форумчан куряча память?
це хто писав?
  shapo написав:А вас не удивляет количество этнических украинцев,причем и западенцев ,не только в высших эшелонах власти России,но и в ее армии уничтожающей Украину?
1 Де тут не только або в том числе?
2 Де прізвище ЗАПАДЕНЦЯ а не СОВКОВОГО громадянина який мешкав до розвалу совка на Заході України?
3 Якщо вже так кортіло
То міг назвати Явлінського чи Фрідмана... і той і той-львівяни...
от тільки нюанс
а - львівянами вони були до 1990 року
б - до збройних сил РФ ні перший ні другий відношення не мають....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:44

fox767676 написав:detroytred

Погодьтеся шо команда Трампа зробила колосальну роботу по виявленню справжнього стану справ і реальних позицій сторін. Бо самоусунення байдена від перемовин створило величезне поле для інформаційних спекуляцій Штопаних Гордонів та йому подібних ("ми перемагаємо , " по інсайдам" Путін вже згодний віддати все крім Криму "). У 2022-23 навіть членство а НАТО відкидали в обмін на ордло та Крим, бо вважали що питання тільки в репараціях з боку росії

у фотосправі це називалося "проявітєль", так що групове хфото проявлено і зафіксіровано
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:48

Shaman написав:
а з приводу заздрощів - в мене є набагато успішніші приклади є. заздрість - це стан душі, це не про мене :D
мову треба знати триндюкам) мені спокійно вистачить наявного рівня, щоб втюхати їм контрабандні дзигарі :lol: та і технічна робота не потребує уміння говорити з англійцями про погоду без акценту і про те що лондон то столиця великої британії)))
Нащот еміграції ти розкатав губу) я від українського громадянства не відмовлявся.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:49

Сибарит написав:
  Banderlog написав:Нам треба своє робити, для України вигідно щоб почалась справжня війна ізраелю і ірану а не ця бутафорія.

Не выгодно.
Тогда о сколь-нибудь серьезных поставках вооружений из США придется окончательно забыть. На две серьезные войны их банально не хватит. Да и на одну нашу не хватает.
Проблема в том, что технологически развитые страны сделали ставку на очень технологичное, но невероятно дорогое оружие. Его не получается покупать (производить) в достаточных количествах.

у вас логіка не б"ється, з одного боку "дуже дороге оружіє, яким не може забезпечити", а з другого боку "на одну вашу нє хватаєт". А у вісі зла, виходить, хватаєт і буде хватать, особливо коли почнеться глобальна рецесія і комодіс "хрусть і пополам"?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:53

budivelnik написав:То міг назвати Явлінського чи Фрідмана... і той і той-львівяни...

а якшо добре відмити в бані, то там не тільки загублена тєльняшка як на Чапаєві знайдеться
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 12:59

budivelnik написав:
  shapo написав:
  flyman написав:для шапо, що західніше Дніпра - "западенци"
Читайте внимательнее - я написал "в т.ч.западенцы", а не только западенцы.
А географию Украины знаю точно не хуже вас,т к. за 33 года поработал во всех регионах Украины - от Харькова и Крыма до Карпат
Навіщо виставляти себе
а - брехуном
б - тим хто думає що в форумчан куряча память?
це хто писав?
  shapo написав:А вас не удивляет количество этнических украинцев,причем и западенцев ,не только в высших эшелонах власти России,но и в ее армии уничтожающей Украину?
1 Де тут не только або в том числе?
2 Де прізвище ЗАПАДЕНЦЯ а не СОВКОВОГО громадянина який мешкав до розвалу совка на Заході України?
3 Якщо вже так кортіло
То міг назвати Явлінського чи Фрідмана... і той і той-львівяни...
от тільки нюанс
а - львівянами вони були до 1990 року
б - до збройних сил РФ ні перший ні другий відношення не мають....

А что ж ты из статьи вытащил только Явлинского и Фридмана,а забыл главнокомандующего ВМФ россии Высоцкого и замглавнокомандующего сухопутных войск Студеникина?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:04

Shaman написав:можете щось сказати - то кажіть. а не оці натяки.

я лише хотів сказати що читайте історію трохи глибше. чим дата створення держави.
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:08

tester3373 написав:
  Shaman написав:можете щось сказати - то кажіть. а не оці натяки.

я лише хотів сказати що читайте історію трохи глибше. чим дата створення держави.

читати історію всіх країн всього світу - цікаве заняття - коли є купа часу й нема чого робити. тому якщо є якась думка, то її можна сформулювати. а коли хочеться просто заперечити - то таке...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:08

Сибарит написав:
  Banderlog написав:Нам треба своє робити, для України вигідно щоб почалась справжня війна ізраелю і ірану а не ця бутафорія.

Не выгодно.
Тогда о сколь-нибудь серьезных поставках вооружений из США придется окончательно забыть. На две серьезные войны их банально не хватит. Да и на одну нашу не хватает.
Проблема в том, что технологически развитые страны сделали ставку на очень технологичное, но невероятно дорогое оружие. Его не получается покупать (производить) в достаточных количествах.

Та вони вже і не дуже технологічні прості стрільна 155 досі не здатні масово виготовляти, бо ж постіндустріальне суспільство... бла-бла-бла. Попереносили чи не усі виробництва в Китай і зібрались з ним воювати.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<1 ... 1381313814138151381613817 ... 14482>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор