shapo написав: Сын в 2020 уехал в Австралию, уже получил там гражданство и ,уезжая,снялся в Израиле и с налоговой перестав быть налоговым резидентом,и с воинского учёта. В Украину он не вернётся никогда как и я
якщо Ви не хочете повертатись то чому тут? Та ще й в темі про війну?
Именно для того,чтобы убедится что возвращаться незачем и некуда
Ні, тому що у вас є якір, який ви ще не відпустили. Час не нам розповідати, а позбутися якоря )
У ніч проти 11 травня російські окупаційні війська атакували Україну понад сотнею безпілотниками, протиповітряній обороні вдалося збити 60 "шахедів". Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил Збройних Сил України.
За даними військових, росіяни спрямували на Україну 108 дронів-камікадзе типу Shahed та безпілотників-імітаторів з різних напрямків: Брянськ, Шаталово, Міллерово, Приморсько-Ахтарськ – РФ, Приморськ – тимчасово окупована територія Запорізької області, Гвардійське – Крим.
Перемир"е закінчилось не разпочавшись
Ти своїм довгим язиком скільки шахедів сбив?
Що, знов швейцарський шоколад не в те горло пішов ? )
Ні, тому що у вас є якір, який ви ще не відпустили. Час не нам розповідати, а позбутися якоря )
Вообще-то я тут рассказываю то,что узнал о Израиле что можно узнать только живя и работая в стране,а не быть в ней проездом, эдакий ликбез для тех кому он нужен,а не тех кто ничего не знает хотя уверен в обратном. Душевным стриптизом я тут не занимался и не занимаюсь,а отвечаю исключительно на заданные вопросы и даю комментарии по близким мне темам.
Faceless написав:Так це ж той процес заганяння і описують
Справедливості ради... у людей все ж є вибір... не брати курку, виїхати за кордон, приїхати в неньку...
та да в теорії є. без паспорту здається вже нікуди не потрапиш. виїхати за кордон - це якщо є відповідна сума грошей. й так, з усім майном, що залишається, треба розпрощатися...
Shaman написав:в Німеччині технічна робота вимагає В1. та й на будівництві треба розуміти, що тобі виконроб каже.
в польщі теж? B1?) Каже-віра, майна! Бери побільше, кидай подальше) спокійно, достатньо в мене знань мови. Люди якщо вони хотять договоритись домовляться на якій мові б вони не говорили)
збирати полуницю - мова не потрібна. а електрику на виробництво - вже потрібна. й не просто B1, а всілякі перетини та таке інше.
я ж кажу про нормальні роботи, а не близькі до мінімалки.
а про контрабас звісно домовляться. а коли зіткнуться з прикордонниками - то просте обличчя, я не понімай, заблукав в горах
Вообще-то я тут рассказываю то,что узнал о Израиле что можно узнать только живя и работая в стране,а не быть в ней проездом, эдакий ликбез для тех кому он нужен,а не тех кто ничего не знает хотя уверен в обратном. Душевным стриптизом я тут не занимался и не занимаюсь,а отвечаю исключительно на заданные вопросы и даю комментарии по близким мне темам.
Ви не можете порівнювати сьогодення Ізраїлю з підтримкою США з Україною без такої підтримки. Порівняння зі становленням Ізраїлю також Вам недоступне. Нажаль для мене, для виживання України потрібно становлення як в Ізраїлі якого Ви не знаєте. Жорстока правда що в арабських странах діє розвідка Ізраїлю краще ніж США, вони співпрацюють. Чи можливо також організувати в оркостані з розвідкою України, я не знаю. Хочу сподіватися що так. ПС: Мені не подобається порівняння нас з долею становлення євреїв, але багато спільного наразі люди у війську тримають державу і не відступають, тому повагу проявіть. Здоров'я дружині, на скільки це можливо.
shapo написав:Именно для того,чтобы убедится что возвращаться незачем и некуда
Синдром эммигранта ... придти, всех обосрать, получить в ответ и "убедиться", что возвращаться некуда ... всё по-классике
А всё почему ... нелегка жизнь в Израиле ... квартиру снимаешь и денег на съём тебе выдают, для тебя и для твоей жены хорошее медицинское обслуживание, есть приходящая медсестра, которая вас курирует ...
Но ... столько ограничений при этом - то нельзя купить, сё нельзя купить, хотя деньги есть И кругом одни евреи, некому по ушам ездить
Нелегка жизнь в Израиле ...
Так и тянет на украинский форум, излить застоявшееся хамство в душе )
shapo написав:А ты,оказывается,знаешь мою жену,ее историю болезни и диагноз. Ну так озвучь их.
До этого помню, ты рассказывал, что не хочешь уезжать в Израиль, потому что мама у тебя не хочет уезжать Я же не злопамятный, я просто злой и память у меня хорошая )
И вот после 24.02.2022 ... хоба, ты выехал, а до этого так не хотел, так не хотел. Жена больная оказалась, а полномасштабное нападение РФ на Украину не при чём.
Так совпало. Бывает. Но не лохмать бабушку )
shapo написав:Если ты не ухилянт ,значит,слепил какую-то бронь что для такого инетовского пидриота неприлично.
Оп-па, доказательств моего ухилянства у тебя не оказалось. С чего вдруг ? Как дышал, как дышал ) Кто бы мог подумать, что "честнейший" shapo немногожечко натриндюнкав )
То что там с моей бронью ? ) Продолжай, я наблюдаю )
shapo написав:В Украину он не вернётся никогда как и я
Учитывая твой возвраст, то да - ты уже никогда не вернешься в Украину Вот тут ты не соврал )
У тебя память очень плохая,т.к.ты в предыдущем посту рассказывал ,что моя жена была больна до 24.02.2022. Я предложил написать тебе ее историю болезни и диагноз,но ты помалкиваешь - врать нечего? Повторюсь - я уехал из Украины не 24.02.2022, а 08.06.22 ,так что твои рассказы враньё. То,что ты слепил какую-то бронь как десятки или сотни тысяч других вполне боеспособных мужчин Украины в возрасте 18-60 ,не отменяет того,что ты ухилянт, ибо настоящий патриот каким ты тут себя изображает выкинет эту бронь и поедет на фронт. Мой возраст позволяет мне дождаться визу permanent residence permit и уехать в Австралию к сыну и внучкам
shapo написав:Именно для того,чтобы убедится что возвращаться незачем и некуда
Синдром эммигранта ... придти, всех обосрать, получить в ответ и "убедиться", что возвращаться некуда ... всё по-классике
А всё почему ... нелегка жизнь в Израиле ... квартиру снимаешь и денег на съём тебе выдают, для тебя и для твоей жены хорошее медицинское обслуживание, есть приходящая медсестра, которая вас курирует ...
Но ... столько ограничений при этом - то нельзя купить, сё нельзя купить, хотя деньги есть И кругом одни евреи, некому по ушам ездить
Нелегка жизнь в Израиле ...
Так и тянет на украинский форум, излить застоявшееся хамство в душе )
Систему патріот нам передає Ізраїль Є становлення зв'язку український раввін з Дніпра, у якого загинув син на фронті поїхав до США, де в конгресі існує підтримка євреїв. Дуже багато зв'язків