candle645 написав:Так "підстави" спеціально сформульвані так, щоб було 100500 приводів не платити тим самим "Українські військові віком до 25 років, які уклали контракт до запуску «молодіжних контрактів»" - моя дружина, яка будучи 19-річною дурочкою після втрати роботи через "ковід", уклала 3-х річний контракт який закінчився ще в 23, і вже майже 2 роки в ЗСУ не згідно контракту, а "по беспределу" - ще один побратим із моєї першої в/ч - там взагалі "джекпот" - 23-х річного студента ще в травні 22-го шахраї залякали та заставили підписати 3-х річний контракт, який закінчується буквально через тиждень - мабуть єдиний "сержант із мозгами придатними для IT та зв"язку" в дивізіоні і мій безпосередній командир протягом півтори року, 2001 року народження, контракт якого закінчився ще в 22-му (щоправда там є обтяжуючі обставини - пройшов 100500 сержантських курсів і зараз займає капітанську посаду) - ідейний 18-ти річний пацан якому зимою 23-го я особисто допомагав з "підстави і подані документи" для отримання якоїсь смішної суми за "перший контракт"
У перших трьох шанси отримати розрекламований "обіцяний мільйон" взагалі нуль, четвертого який таки проходить за всіма формальними критеріями - відшиває стройова, яка якраз і повинна займатись "підстави і подані документи".
Молодіжний контракт це не про обороноздатність, це про поділ військовослужбовців на сорти та відповідну демотивацію. Люди з IQ вище 50 про це говорили. Але лінія зе парії на підрив з середини виконується чітко.
Ой, да ладно вам - рейтинг бывшего найвплывовишого до 74% вырос. В том числе и благодаря младо-контракту.
fox767676 написав:detroytred ми цієї теми торкалися пару разів
Кущ написав:Дело в том, что все они выступают против засилья брюссельской демократии, то есть против континентального мейнстрима.
Проблема всіх революцій лише в одному - теорії зачастую дуже відрізняються від практики.
Тобто, як на мене, то краще нехай оті лгбт-ки, бюрократи, воуки тощо навкруги бігають (від них хоч палкою можна відбитись) від цих зашкварів глобалістів, а от від нових рЕволюціонерів неоглобалістів - хз. Хто зна до чого вони на практиці прийдуть у своїй боротьби за нове проти "огидного" минулого.
На практиці старих воуків замінять неовоуки... Може статися, що на цьому всі зміни і скінчаться.
Замість усувати недоліки глобалістів (бюрократію, занадто лгбт-шність і т.д.) рЕволюція в минуле? Ну-ну...
В революцій немає ніяких теорій. Революція це зміна старого на нове. А усі лозунги(теорії) це просто спосіб отримати більше прихильників(революціонерів).
супроти яка побила вчителя поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство", проте підозру працівник ТЦК наразі не отримував.
сьогодні те вже ходить і викрадає людей у спортивному костюмчику "Харківського ТЦКшника Воловика Серьожку, який вдарив вчителя в живіт, усунули і тепер він «повідомляє» без форми"
система викохує таких і користується їх послугами, незабаром розганятиме якийсь черговий майдан
andrijk777 написав: Революція це зміна старого на нове.
До реалізації на практиці оте нове існує тільки саме в теорії.
Всі революції які я знаю міняли старе на нове. Власне вони тому і називаються "революціями".
Беззаперечно. Але предметом було, як оте нове реалізоване на практиці. На скільки співпадає з отим теоретичним, яке планувалось. РГ тому свіжайший приклад.
detroytred написав:Виявляється, он воно як. Як для своїх, то все, що поза контрактом "беспредел" попри навіть знаходження в рамках закону, а як комусь іншому, то запросто можна овсі чисто свої хатєлки сунути.
Не в рамках Закону, а в рамках умисних виключень та неоднозначностей в Конституції та Цивільному Кодексі України, які в кращих традиціях совка зараз трактуються на користь держави з міркувань "революционной необходимости".
Да і статус якийсь зі стелі для себе вигадати - цивільний солдат.
Схоже тебе за 20+ років в армії не навчили навіть правильно писати рапорти. "<звання> за призовом під час мобілізації" це офіційне статус який прямо так і вказується в багатьох типах рапортів, коли їх подає саме мобілізований цивільний. Буквально місяць назад подавав рапорт на відпустку + "оздоровчі", все згідно-відповідно затвердженого та спущеного зверху шаблону.