detroytred написав:Тобто замість одного плюса шість.
В рази більше вказаного тобою одного.
Лох -це призвання...
А давай згрупуємо, щоб не тільки лузер а-ля ти зміг побачити як вас дурять
США де-юре визнають російський контроль над Кримом.
США де-факто визнають російський контроль над Луганською областю.
США де-факто визнають, що Росія контролює частини Запорізької, Донецької та Херсонської областей.Україна повертає собі території в Харківській області.Отже
Віддаємо Крим , всю Донецьку, всю Луганську, пів Запоріжської і 70% Херсонської
Отримуємо лісний масив на Харківщині..
Якби по лоховському то все вірно ?
Але виявляється що
Чотири мінуса по розміру у 8 разів більше від одного плюса?
І чого це мене не дивує що ти дійсно був розумним- а став тим ким став...
Економічне співробітництво США та Росії в енергетиці та в інших сферах відновлюєтьсяУкраїна відновлює контроль над Запорізькою атомною електростанцією. Станцією управляють США. Електроенергія йде обом сторонам.Тут якби також
Виграш педерації - бачу
Виграш США два рази-бачу
Ми програли ПІВ СТАНЦІЇ...
Ніби по рахунку один - один
по факту 3-1 не в нашу користь
З Росії знімають всі санкції, запроваджені з 2014 року.США та Україна реалізовують економічне співробітництво у сфері корисних копалин.
Україна буде повністю відновлена та отримає фінансову компенсацію.Тут знову
виграш педерації - бачу
виграш США - бачу
Гарантій Україні - не бачу...
Тому ще раз для таких як ти...
1 Спочатку визнач ВАГОВИЙ коефіцієнт пропозиції
2 Не залежно від кількості пропозицій- врахування вагового коефіцієнта може привести до висновку що
десять плюсів мають меншу вагу ніж один мінус.
ПС
для тих хто заточений на кінцевий результат, визначення цього коефіцієнту -смертельно важливе і заточене до інстинктів...
Для тебе
я програв 70% того що робив, але 30% того що ЗРОБИВ переважило програші як мінімум на порядок.
Це стандартна стратегія
1 Визначаєш ідею
2 Розраховуєш загальну вартість реалізації і можливий прибуток
3 Ставиш реперні точки і вкладаєш 5-10% від загальної суми
4 Робиш корекцію по реально досягнутому і приймаєш рішення
продовжувати чи списати вкладене на збитки...
ППС
памятаєш я недавно дискутував з Бандерлогом по питанню СЕС і надавав розрахунок...
Так от
Та ідея, загальною вартістю проекту в 5 млн грн, після безповоротних вкладень в розмірі 50 000 грн - була признана важкореалізованою....
Бо просте сільське дівчисько задало всього одне питання
Так трактор потрібен тільки весною і осінню( а весь розрахунок базувався на тому що буде переобладнаний трактор за мій кошт і він буде працювати на полі 9 місяців... в які найбільше сонця, а виявилось що 4 і то не в найсонячніші...) , а в інші періоди треба іншу техніку яку на базі трактора не зробиш....
От і вийшло
всі технічні деталі робочі
фінанси заакамульовані... а реалізацію прийшлось заморозити , бо віддача( термін самоокупності) зростала в 2 рази( з трьох до шести років).