|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:37
thenewepic написав: Schmit написав:Ви згодні? "Нє", бо Конституція, кордони 95, репарації..." і приїхали
тобто Конституція це ... собачий? На неї можна плювати спокійно? Тільки що буде з президентом, який забʼє на Конституцію? Опозиція його просто пошматує за таке. І даю гарантію, що ти будеш в перших рядах кричати "ганьба, президент порушив Конституцію, здав Україну!!". Ненавиджу лицемірів.
Та що ж ви все перекручуєте і собі фантазуєте? Та ж не вимагалося там порушувати Конституцію. Зе сам собі придумав, що це нам потрібно було Крим визнавати і на цій підсаві відхилив умови.
Востаннє редагувалось Schmit в Суб 17 тра, 2025 20:38, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:38
flyman написав: budivelnik написав: yama написав:Загалом у суспільстві відбувся розкол на тих хто служить на передовій тих хто не служить бо відмазався Тих хто не служить і не відмазався тих хто відслужив і постраждав сильно Тих хто відслужив і не постраждав Тих хто служить в теплих місцях Тих хто встиг зміг виїхати
Всього чоловіків _____________________________________________-21 000 000+/- З них залишилось в Криму і Ордло_____________________________ - 2 000 000 Пенсіонери___________________________________________________ - 6 000 000 До 18 років -________________________________________________ - 5 000 000 18-25 років__________________________________________________ - 1 000 000 Заброньовані_________________________________________________ - 1 000 000 Виїхало в Європу(призовного віку)______________________________ - 800 000 Вища освіта(після 25 років)+аспіратни+викладачі________________ - 800 000 Служить на передовій ротаційно_________________________________ - 600 000 Служить в тилу в ЗСУ____________________________________________- 400 000 ДФТГ(без броні, без зарплати за службу)_________________________- 200 000 Зафіксовані в резерв+( без врахування вже описаних категорій)___-2000 000 Фіг знає де________________________________________________-2000 000
Поіменно списку не надам Алгоритмом не поділюсь Для тих хто захоче заперечити -нехай заперечує але без використання конструкції Твій довідник стеля гірший від мого , бо по моєму довіднику все не так....
з 10 лише 4 в Р+, не б"ється математика будівельника з довідника "стеля"
Яка оцінка в тебе була з математики? Вся Україна(з ОРДЛО і Кримом) налічувала 10 млн мобпридатного віку... Тепер по пунктах Було 10 млн - 2 млн чоловіки які залишились в Криму і Ордло=8млн 8 млн - 1 млн ЗСУ = 7 млн 7 млн -4 млн резерв(2 млн+0,8млн освіта+1млн заброньовані+0,2млн ДФТГ)=3 млн 3 млн - 0,8 млн втекло за кордон= 2,2 млн 2,2 млн - 2 млн (остання категорія фіг знає де)=0,2 млн.. От цих 0,2 млн можеш приписати в будь-яку групу... Але як бачиш з математикою в мене на відміну від тебе-все нормально.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 17 тра, 2025 20:42, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:41
detroytred написав:Є план Трампа. Про зупинку війни, оновлення України. Є реакція Зе.
Є план мінуси для нас 1 США відповідальності за безпеку - не несе 2 Крим -російський 3 Санкції зняти.... 4 Якщо педераційники порушать -хай віддувається Європа плюси для нас 5 Запоріжську АЕС Україні віддадуть( повністю виведенну з ладу, але в плані що віддадуть робочу-ні слова) Ти особисто б це вважав -ПЛАНОМ чи все таки вважав би себе ЛОХОМ щоб таке підписати?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:45
budivelnik написав: detroytred написав:Є план Трампа. Про зупинку війни, оновлення України. Є реакція Зе.
Є план мінуси для нас 1 США відповідальності за безпеку - не несе 2 Крим -російський 3 Санкції зняти.... 4 Якщо педераційники порушать -хай віддувається Європа плюси для нас 5 Запоріжську АЕС Україні віддадуть( повністю виведенну з ладу, але в плані що віддадуть робочу-ні слова) Ти особисто б це вважав -ПЛАНОМ чи все таки вважав би себе ЛОХОМ щоб таке підписати?
Лохом я вважаю тебе. Якщо тебе так цікавить це питання. Бо більшої дурні, ніж перелічити тільки мінуси і на цій підставі дати загальну оцінку, я не уявляю. І ти знов вносиш інший предмет. Предметом не було підходить чи не підходить Україні отой план Трампа. Згадай про який предмет мова))
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 17 тра, 2025 20:46, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:46
Schmit написав: budivelnik написав: detroytred написав:де в плані Трампа вивести війська з 4 областей?
ДЛе в педерації тоді узгодження з планом трампа якщо в плані трампа нема вивести війська а в педерації є вивести війська То це узгоджений план - чи хто в ліс хто по дрова... А якщо план не узгоджений - то що таке порушення плану? якщо виконати фантазій трампа і не виводити війська - то це порушує вимоги педерації а якщо погодитись з вимогами педерації - то це не є планом трампа..
Та яка нам різниця, узгоджений був план Трампа з москалями чи ні. Наша справа була погоджуватись і нехай потім би у чиновників Трампа голова боліла, як викручуватись. Нам викотили чіткі умови, прозорі, публічні і досить прийнятні. Ви згодні? "Нє", бо Конституція, кордони 95, репарації..." і приїхали.
Ми вже підписали Будапештський меморандум... Щось в Заходу і Росії голова не болить як виконати те що вони обіцяли... Там і про територіальну цілісність і про взаємодопомогу у випадку нападу НАПИСАНО.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:47
thenewepic написав: Schmit написав:Ви згодні? "Нє", бо Конституція, кордони 95, репарації..." і приїхали
тобто Конституція це ... собачий? На неї можна плювати спокійно? Тільки що буде з президентом, який забʼє на Конституцію? Опозиція його просто пошматує за таке. І даю гарантію, що ти будеш в перших рядах кричати "ганьба, президент порушив Конституцію, здав Україну!!". Ненавиджу лицемірів.
Конституція на паузі. Яка така опозиція? Парламентська? Там 75 відсотків зелених)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:49
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:Є план Трампа. Про зупинку війни, оновлення України. Є реакція Зе.
Є план мінуси для нас1 США відповідальності за безпеку - не несе 2 Крим -російський 3 Санкції зняти.... 4 Якщо педераційники порушать -хай віддувається Європа плюси для нас5 Запоріжську АЕС Україні віддадуть( повністю виведенну з ладу, але в плані що віддадуть робочу-ні слова) Ти особисто б це вважав -ПЛАНОМ чи все таки вважав би себе ЛОХОМ щоб таке підписати?
Лохом я вважаю тебе. Якщо тебе так цікавить це питання. Бо більшої дурні, ніж перелічити тільки мінуси і на цій підставі дати загальну оцінку, я не уявляю. І ти знов вносиш інший предмет.
1 Навіщо брешеш? Плюси я також перечислив 2 Тим практик від фантазера і відрізняється що може плюси з мінусами зважити( при чому як плюси так і мінуси -бере ті що більш менш реальні). Може тому що ти не вмієш побачити де з тебе лоха ліплять - виявився ще й лузером по житті? detroytred написав:Предметом не було підходить чи не підходить Україні отой план Трампа. Згадай про який предмет мова))
мене на відміну від лузерів - теоретичні питання не цікавлять все що стосується України і мене як громадянина України я розглядаю виключно крізь призму доцільності для України( що автоматично покращує для мене доцільність як громадянина України)
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 17 тра, 2025 20:51, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:49
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:де в плані Трампа вивести війська з 4 областей?
ДЛе в педерації тоді узгодження з планом трампа якщо в плані трампа нема вивести війська а в педерації є вивести війська То це узгоджений план - чи хто в ліс хто по дрова...
Спробуй дописувати плану (Трампа, України, рфії), а не просто плану. Мова йде про план ТРАМПА. Який узгоджується з Зе та пу. Якщо з Зе виник затик (про що Трамп сам заголосив), то що там далі буде по узгодженням з пу не має вже ніякого значення. Спробуй. І про підстави, що путло міг відмовитися від вимог про 4 області, я посилання надав. Є план Трампа...Є. Від тебе про 4 області отам досі нема. То в кого забористий?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:51
... зна где наш успишный успих водочнотабачного бизнесу учил математику, но в последних 4млн тех, кто реально работает, и бронь ... оформит - и он, и я, и писекот(снять бронь и нехай дохнет за родину), и Вадик, и многие другие бывшие комсомольцы. Пидкажыть - у какой войне вояки за 50 и НЕ в штабных лампасах котировались та аж бегом? И где корректировка расчётов на правильное ВЛК с выявлением возрастных и хронических болячек, а не на то ..., что за 15мин проходят щас все бусифицированные?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 тра, 2025 20:55
барабашов написав:... зна где наш успишный успих водочнотабачного бизнесу учил математику, но в последних 4млн тех, кто реально работает, и бронь ... оформит,аса и он, и я.
Я ж не винуватий що ти ... думаєш замість голови.. Хоча й голова для тебе це те чим ти їсиш... Ще раз прочитай розяснення для мухи 4 млн резерв(2 млн+0,8млн освіта+1млн заброньовані+0,2млн ДФТГ)
як бачиш 1 млн заброньованих економічно 0,8 млн відстрочка по освіті 2 млн тих хто зареєструвався і в когось з них є вістрочка по здоровью, в когось немає - просто по якимось причинах їх не призивають(наприклад той самий воєнпенс...) ПС наприклад я як такий що мав відстрочку по здоровью до 5 червня повинен був пройти повторно ВЛК і отримати або годний або не годний... Коли дав запит на проходження ВЛК отримав відповідь Ви не військовозобовязані , тому проходити ВЛК не повинні. Хоча до 60 мені ще пів року...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1