Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1390913910139111391213913 ... 14530>
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 18:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Тобто план Трампа, який мав суттєво більші шанси на втілення, відкинуто і заміно на план України-Європи-США
ну я ж про це і кажу - чому план Трампа було відкинуто - бо путін на нього не погодився. Якби не погодився тільки Зе, то Трамп би його придавив перекриттям допомоги і Зе не залишилось би вибору. А без згоди путіна не важливо, що каже Зе, миру це не принесе. Тому і не важливо, який план, бо ні "план Трампа", ні "план України-Європи-США" не можна реалізувати без згоди путіна, яку силою Трамп не хоче добувати, а для добровільної згоди Трамп не може запропонувати того, що той хоче.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 18:36

stm написав:Пропозиція трампа і зе співпадає - безумовне припинення вогню за 24 години, щоб не убивали багато-багато гарних людей і трампу дали найбільшу і найзолотішу медаль миру. Які проблеми? )
У кого? Проблеми в наших солдат в окопах.
В Зеленського, Трампа і путіна ніяких проблем немає. В них все зашибісь.
  stm написав:А давайте ще по Мединському питання. Вже наразі самі передові заводи(ЛАД, зацініть воно ніщо не нагадує?) не виплачують зарплатню 2-3 місяці затримка. Хоча надрукували б і виплатили... Самі воєнка то додана вартість офігеть, ВВП має фігачить що шалений, а корективи - ріст ВВП з 2%(що не є великим показником) до 1,5%. І щось там проблеми з банками і кредитами воєнпрому. А ще й озимих ніфіга прям 40-50% то померзло, то захворіли рослини. Мабуть люди як ЛАД підуть в 5 ранку стояти, ну воно ж у сильній державі з заводами завжди так ))) хоч 21 рік можна стояти. ЛАД, 21 рік ви б стояли о 5 ранку чи щось сталося?

Ну такі аргументи були актуальні в 2022, тоді я дивився Мілова, чекав "краху РФ" :D , коротше був наївний.
Озвучувати ці аргументи на 4 рік війни - це тупо(або сильно наївно). Та фактично їх уже ніхто не обговорює. Так, у них все капець погано, але ще 3-5 років вони точно повоюють. А ми?
А до чого тут ЛАД?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 18:37

thenewepic написав:
  detroytred написав:Тобто план Трампа, який мав суттєво більші шанси на втілення, відкинуто і заміно на план України-Європи-США
ну я ж про це і кажу - чому план Трампа було відкинуто - бо путін на нього не погодився. Якби не погодився тільки Зе, то Трамп би його придавив перекриттям допомоги і Зе не залишилось би вибору. А без згоди путіна не важливо, що каже Зе, миру це не принесе. Тому і не важливо, який план, бо ні "план Трампа", ні "план України-Європи-США" не можна реалізувати без згоди путіна, яку силою Трамп не хоче добувати, а для добровільної згоди Трамп не може запропонувати того, що той хоче.

Вище я пояснив своє бачення, чому Трамп не може тиснути на Зе стосовно прийняття їм плану Трампа.
Саме плану Трампа.
Тиснути, щоб Зе змінив риторику, погодився на перемовини, Трамп може. І зробив це.
А от тиснути на погодження зі своїм планом не може.
*Зараз зі мною будуть сперечатися. Тому я щасливий, що це нарешті сказав ворог, а не я. Бо коли я кажу, що слід готуватися до постійної війни з РФ, зі мною починають ледь не сваритися, "ти хочеш воювати вічно?!". Так, ніби це питання від мене залежить. Так, ніби загалі це питання залежить від українців.

Це не має сенсу, бо це суперечка з реальністю. Це захисна реакція психіки, щоб за суперечкою не дати собі усвідомити стан речей.

Але зі мною все одно зараз почнуть сперечатися.

Нам потрібна перебудова держави під довгу, дуже довгу війну. Те, що є зараз, задумане для тимчасового, а не постійного військового протистояння. Так не має бути.*
https://espreso.tv/poglyad-voyuvati-vichno
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 18:50

andrijk777 написав:
  stm написав:Пропозиція трампа і зе співпадає - безумовне припинення вогню за 24 години, щоб не убивали багато-багато гарних людей і трампу дали найбільшу і найзолотішу медаль миру. Які проблеми? )

У кого? Проблеми в наших солдат в окопах.
В Зеленського, Трампа і путіна ніяких проблем немає. В них все зашибісь.

Ввели нове поняття меморандум.
Підписати меморандум.

*За словами Зеленського, ймовірно, що відповідний меморандум обговорювався між Путіним та Трампом.
"В двосторонньому форматі може бути відповідний меморандум, який може призвести потім вже до мапи, яка веде до закінчення війни. Тобто до договору. Йдеться про меморандум, який буде підтриманий двома країнами, в якому є і припинення вогню", - наголосив Зеленський.
За його словами, наразі невідомо про що саме буде цей меморандум з Росією.

"В будь-якому випадку, якщо російська сторона запропонує деякий меморандум, я думаю, що це не буде секретом. Адже завжди ця інформація якимось чином з'являється в публічному просторі. Я думаю, що з нашого боку після відповідних сигналів, ми, отримавши пропозиції росіян у меморандумі, зможемо сформулювати своє бачення", - заявив Зеленський.
https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... nskij.html

Так вже ж було))
Пу каже умову, що на час припинення вогню Україні необхідно зупинити постачання зброї (і даних?).
Звісно наші - півруки.

Хоча може і впрямь зупинять вогонь і поставки, щоб по биріку Трампа миротворцем оголосити))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 18:58

detroytred написав:А от тиснути на погодження зі своїм планом не може
не дуже переконали, якщо чесно. Моя теорія для мене виглядає більш реальною.
Востаннє редагувалось thenewepic в Вів 20 тра, 2025 19:00, всього редагувалось 1 раз.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 19:00

andrijk777 написав:Ну такі аргументи були актуальні в 2022, тоді я дивився Мілова, чекав "краху РФ" :D , коротше був наївний.
Озвучувати ці аргументи на 4 рік війни - це тупо(або сильно наївно). Та фактично їх уже ніхто не обговорює. Так, у них все капець погано, але ще 3-5 років вони точно повоюють. А ми?
А до чого тут ЛАД?

Ну тоді у 2022 у оркостану був ФНБ і інвестиції. А наразі це лише офіційні заяви голови монетарної політики держави. Мілов тут ні до чого. Це Наибуліна каже цікаві речі.
Ви ж розумієте, що вас я теж слухаю, чому невиплата зарплат коли лише надрукувати? В чому проблема. Андрій 2024 року казав що гімном питання, це ж фублів, надрукують. Андрій 2025 чомусь не вважає за потрібне роз'яснити нам убогім чому не надрукувати фублі.
Там бюджети федеративні теж у мінусах по надходженнях, друкуй і все...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 19:47

Schmit написав:
  thenewepic написав:бляха-муха, ти вже задовбав з цим. На угоду Трампа не погодився путін. АЛО, ПУЙЛО НЕ ПОГОДИВСЯ!!

А ви звідки знаєте, на що тоді погоджувався путін?
Я от не знаю, але точно знаю, що не погодився Зе.

Ти, окрім методички, дійсно нічого не знаешь

Раніше, ти і тобі подібні, писали - ми не знаемо, що хоче Путін.
Потрібні перемовини, перемовини

Коли я писав, що Путін хоче 4 області+Крим+нейтральний статус
Ти і тобі подібні писали - звідки ти знаешь, чого хоче Путін ?

Вийшли на перемовини.
І що ?
Делегація РФ висунула вимоги 4 області+Крим+нейтральний статус і тільки потім будемо розмовляти

Ти і тобі подібні, одразу завалили свої хліборізки і почали співати - Україна не хоче миру

Путін не хоче миру - цього ти і тобі подібні не хочуть помічати
Путін не хоче перемовин - цього ти і тобі подібні не хочуть помічати

Трамп зглотнув у Путіна, нічим йому не загрожував, ні до чого не спонукав, забув про припинення вогню - цього ти і тобі подібні не хочуть помічати

Але несеться спів хору хом"ячків-зрадунців (тебе і тобі подібних) - Україна винувата
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 20:22

Трамп и Израиль ...

США пригрозили лишить Израиль помощи из-за войны в секторе Газа, - WP
"Люди Трампа дают Израилю понять: "Мы покинем вас, если вы не прекратите эту войну". Политически, как и в прошлом, у Нетаньяху (премьер-министр Израиля, – ред.) есть способ сделать это, имея большинство в Кнессете и в Израиле, но у него нет политической воли", – заявил собеседник издания.

Израиль вызывает десятки тысяч резервистов, усиливает бомбардировки Газы и приближается к новой точке невозврата в войне. В то же время давление со стороны администрации Трампа в последние дни только растет.

Как не облизывал Нетаньяху Трампа в Овальном кабинете, как не грозился сам Трамп устроить Хамас ад, если они не освободят заложников ...

Остальные арабы подогнали рыжему клоуну самолёт и призрачную сделку (мастер сделки же) на 1.4 триллиона и ...

Трамп кинул Израиль с поддержкой

PS. Наши местные "противники" коррупции, про самолёт Трампу от арабов молчат, одобряют.
Ведь "это же другое"
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 20:30

pesikot написав:Трамп и Израиль ...

США пригрозили лишить Израиль помощи из-за войны в секторе Газа, - WP
"Люди Трампа дают Израилю понять: "Мы покинем вас, если вы не прекратите эту войну". Политически, как и в прошлом, у Нетаньяху (премьер-министр Израиля, – ред.) есть способ сделать это, имея большинство в Кнессете и в Израиле, но у него нет политической воли", – заявил собеседник издания.

Израиль вызывает десятки тысяч резервистов, усиливает бомбардировки Газы и приближается к новой точке невозврата в войне. В то же время давление со стороны администрации Трампа в последние дни только растет.

Как не облизывал Нетаньяху Трампа в Овальном кабинете, как не грозился сам Трамп устроить Хамас ад, если они не освободят заложников ...

Остальные арабы подогнали рыжему клоуну самолёт и призрачную сделку (мастер сделки же) на 1.4 триллиона и ...

Трамп кинул Израиль с поддержкой

PS. Наши местные "противники" коррупции, про самолёт Трампу от арабов молчат, одобряют.
Ведь "это же другое"

самое смешное что трамп опять ..., никто ему самолет ДАРИТЬ не собирался)

"Катар збирався продати США "літаючий палац", а не дарувати його Трампу – CNN"
https://epravda.com.ua/biznes/katar-zbi ... VF5YzB1RXc.

дедушка-нарцисс со своим другом Альцгеймером утром не помнят какую дичь несли вчера...

грустно ...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 20:39

pesikot написав:
  Schmit написав:
  thenewepic написав:бляха-муха, ти вже задовбав з цим. На угоду Трампа не погодився путін. АЛО, ПУЙЛО НЕ ПОГОДИВСЯ!!

А ви звідки знаєте, на що тоді погоджувався путін?
Я от не знаю, але точно знаю, що не погодився Зе.

Ти, окрім методички, дійсно нічого не знаешь

Раніше, ти і тобі подібні, писали - ми не знаемо, що хоче Путін.

Коли я писав, що Путін хоче 4 області+Крим+нейтральний статус
Ти і тобі подібні писали - звідки ти знаешь, чого хоче Путін ?

Вийшли на перемовини.
І що ?
Делегація РФ висунула вимоги 4 області+Крим+нейтральний статус і тільки потім будемо розмовляти

По пунктах.
1. Пуйло висуває Україні нереальні вимоги, Зе звісно ж не погоджується - ну ок.
2. Трамп відправляє Віткоффа, той домовляються про досить прийнятні умови - чіткі 7 пунктів, де від України нічого страшного не вимагається, потрібно тільки погодитись.
3. Зе нові умови також чомусь не підходять, певно Україна вже ось-ось переможе, а агент кремля Краснофф хоче врятувати путіна від страшної поразки.
4. Віткоффа мішають з лайном - всьо агенти кремля.
5. Ну нє, то нє, домовляйтесь самі - прямі перемовини.
6. Ой, як неочікувано, викотили знову старі неприйнятні умови.
7. А кращих вже не буде.

А тепер песікоти та інші розповідають, що пункти були не узгоджені, що Трамп сам їх придумав...
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<1 ... 1390913910139111391213913 ... 14530>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор