|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:28
stm написав: UA написав:На тренувальну базу ЗСУ Стрітенко теж не збирається
Та і ви вже парасолю відкриваєте у особисті повідомлення барабашову. Кожен робить те, що вміє краще )
Каку таку парасолю? Кстати если вам Яна Соколова из Запора нравыцця - давайте своё фото, сравним. Но то что она начала после химии нести бред - факт. АП сделалa предложение от которого хрен откажешься(голод не тётка, а Рошен - не Ламборджини, оно же VW) ???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:29
Hotab написав:detroytred Один з них точно розповідає інакше.
Один інакше, третій по третьому. Де хоч раз на яких перемовинах кацапи сказали «ми залишимо захоплене»?? Лише під Києвом/Черніговом вже пост фактум , коли почали тікати, бо вже все йшло до котлів там, з перебитим постачанням і засадами по всім лісам. І явним розумінням, що БТГР під Києвом і Черніговом зточуються, а результату нуль. А ви все в вологих мріях, що вони б АЕС залишили.. Ніхто нічого не збирався залишати. Навпаки, завжди озвучували хотєлку більше, ніж мали під собою на момент.
Дик, я надав посилання де -- на Стамбульських 2022. Це не мої вологі мрії, а твердження комбата 3 ОШБ Сліпа. Публічне. Соколовій. Відео разів п'ять надавав. Чому я повинен сприйняти саме ваші бачення? Без жодного посилання. Текст. І чому, якщо я дослухався до учасника отих подій під Києвом чистого піхотинця комбата 3ОШБ Сліпа, то одразу від вас про якісь вологі мрії в мене? Ну це дійсно треш... Всі, кому не ліньки, не просто надають своє бачення, а лізуть оцінювати думки інших в самих яскравих формах. Да майте свою думку, розкривайте її, спростовуйте аргументами думки інших, а навіщо-то свої оцінки в отаких формах тулити? Наче не тільки джерела істини в останній інстанції, а ще судді-оцінщики тощо.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:35
flyman написав: budivelnik написав: detroytred написав:Так нема сенсу взагалі шукати різницю між цима двома угодами, якщо продовження війни ви не вважаєте проблемою для України.
1 Будь-яка війна - це проблема 2 Капітуляція, не віришила жодної проблеми в жодній з воєн. Наприклад капітуляція Німеччини в 1918 привела до 2-ї світової.....
а капітуляція 1945 до 3-ї?
Так Називається Холодна Війна... А від ГАРЯЧОЇ між Францією і Німеччиною-врятувало тільки те що їх економічно обєднали.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:39
detroytred написав:лізуть оцінювати думки інших в самих яскравих формах.
Твоя проблема в тому-що в тебе своїх думок немає Ти постійно висмикуєш ЧИЇСЬ думки і ними прикриваєш відсутність своїх. От я наприклад хочу від ТЕБЕ почути Чим пропозиції педерації в Стамбулі 2022 року відрізнялись від пропозицій трампа 2025 року... Мене цікавлять ТВОЇ думки по цьому питанню Але ж в тебе їх немає А от твої фантазії про всесвітню змову і оповідання що мав на увазі трамп чи пуйло... мене якось слабо цікавлять Тому якщо ти хочеш щось обговорювати- то ПРОПОНУЙ СВІЙ висновок і обгрунтування цього висновку А не ПЕРЕКАЗ чиїхось слів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:46
detroytred дослухався до учасника отих подій під Києвом чистого піхотинця комбата 3ОШБ Сліпа
З вашого життєвого і військового досвіду «комбат» це саме та посада , яку інформують про хід перемовин і варіанти мирного договору у Стамбулі? Я думаю навіть комбриг буде «ніхто» для давання оцінок про перемовини. Я розумію що журналістам треба контент. Вони будуть створювати його на легендарних комбатах. Але кожному свій мікрофон. Про варіанти тактичних дій, які швидкоплинно міняються. Про якість призовного і мобілізованого ресурсу. Але навіщо питати у комбатів про політику? Навіщо хайпувати думкою комбатів, чи виграла щось політично Україна від операцій на Курщині. Навіть чи виграла вона стратегічно від цього комбат не знає і не може знати. Він може дати оцінку, чи співставні втрати наші до втрат противника на ділянці його бата і можливо бригади. Чи надмірні і виправдані зусилля бату для оборони ввіреної ділянки. Але не оте все, про що питають комбатів. І все те, що потім несуть як істину.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 21 тра, 2025 20:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:47
Bobua написав:Для прикладу: заеонодавство в Чехії налаштоване так, що після оголошення мобілізації, ви собі навіть хліба не купите без документів від органів мобілізації. Там ніхто нікого ловити не буде. Людина, якій було надіслано повістку (в Чехії діє фікція отримання «відправили, значить отримав») з голоду помре, якщо не піде служити.
Чому у нас не так? 😳🙀😱
Ви до мобілізаційних заходів-часто ходили за хлібом? Чи жінку/дітей відправляли? Тому все просто-що аж смішно А як проконтролювати для кого працює наприклад доставка Глово? Чи курьєр Нової Пошти Чи доставка Розетка/Метро/Сільпо ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:52
Bobua написав:І от козаки виконують план, як можуть. А бидло вважає, що то не Бєніна макака винувата, в злі ТЦК - чудова тактика, чи не правда?
Чому у нас не так? 😳🙀😱
Тому автор трохи)) перекрутив. Не тільки в "бєніной макаці" справа, а ще й в тому, що козакам зручніше!! незаконно вимагати від ухилянтів, ніж від законодавців (влади) змін. Що ж то за козаки, які в отамана спитать не можуть?! То може й то не козаки... Гадаю, що незабаром зміни будуть. Нададуть права-повноваження. То чекали, що може з Трампом вдасться пропітляти. А тепер попереду заход на чергове коло. То ж прийдеться щось змінювати. Бо інакше ж за Ферарі ну ніяк.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 20:57
Hotab написав:detroytred дослухався до учасника отих подій під Києвом чистого піхотинця комбата 3ОШБ Сліпа
З вашого життєвого і військового досвіду «комбат» це саме та посада , яку інформують про хід перемовин і варіанти мирного договору у Стамбулі? Я думаю навіть комбриг буде «ніхто» для давання оцінок про перемовини. Я розумію що журналістам треба контент. Вони будуть створювати його на легендарних комбатах. Але кожному свій мікрофон. Про варіанти тактичних дій, які швидкоплинно міняються. Про якість призовного і мобілізованого ресурсу. Але навіщо питати у комбатів про політику? Навіщо хайпувати думкою комбатів, чи виграла щось політично Україна від операцій на Курщині. Навіть чи виграла вона стратегічно від цього комбат не знає і не може знати. Він може дати оцінку, чи співставні втрати наші до втрат противника на ділянці його бата і можливо бригади. Чи надмірні і виправдані зусилля бату для оборони ввіреної ділянки. Але не оте все, про що питають комбатів. І все те, що потім несуть як істину.
Сліп про перемовини нічого не казав. Ні слова. А так комбати є саме отою золотою серединою. І що в низах знають, і з верхами зв'язок мають.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 21:03
pesikot написав:Якщо Трамп і його руда клоун-компанія не хочуть допомагати Україні,
то нехай вертають нам ядерку, яку в нас відібрали, та іже з нею за списком, а ми їм повернемо взад їх Меморандум
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 21:07
Bobua написав:Для прикладу: заеонодавство в Чехії налаштоване так, що після оголошення мобілізації, ви собі навіть хліба не купите без документів від органів мобілізації. Там ніхто нікого ловити не буде. Людина, якій було надіслано повістку (в Чехії діє фікція отримання «відправили, значить отримав») з голоду помре, якщо не піде служити.
Чому у нас не так? 😳🙀😱
скількох ухилянтів позбавили водійських прав за не оновлення даних? 2 чи 3? Нужно просто перестать стрелять... Нужно просто поставить план по мобілізації... Як же добре що москалі ще більші рагулі...
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1