ЛАД написав:Я тогда был категорически против и возмущался северодонецким съездом. Похоже, ошибался.
тобто ви сьогодні ЗА те, щоб у 2004 років 10 областей опинилось поза межами України? для мене це не несподіванки, але відкрито виступати за втрату суверенітету країни (стаття 111)
Вы такой же умный как Андрей М? Или читать разучились больше 2 предложений? У меня там дальше написано:
Сегодня это уже обсуждать бессмысленно, поезд уже ушёл и всё это осталось в далёком прошлом. Сейчас уже не идёт речь ни о федерализации, ни даже о разделении. Вопрос только в отдаче территорий.
стосовно нового наступу русні, ще зарано робити висновки, я би не хайпував на цій темі, у нас дуже важко ситуація (майже на всіх ділянках тримаються на тоненького)
Якого типу висновки? Чи буде наступ? Так він і зара йде. Чи є в них підготовлені резерви щоб кардинально зміни темп? Або взяти штурмом харків чи запоріжжя, думаю нема таких резервів. Но за горло вони ці міста взяти можуть, так як тримають зара херсон.
дякую за відповідь, ваша точка зору дуже важлива, залишайтесь на лінії, разом до перемоги
Нє, на лінії мені обридло) там де бувмісце вільне, так шо на разом шукайте інших дурних .
Banderlog написав:Якого типу висновки? Чи буде наступ? Так він і зара йде. Чи є в них підготовлені резерви щоб кардинально зміни темп? Або взяти штурмом харків чи запоріжжя, думаю нема таких резервів. Но за горло вони ці міста взяти можуть, так як тримають зара херсон.
дякую за відповідь, ваша точка зору дуже важлива, залишайтесь на лінії, разом до перемоги
Нє, на лінії мені обридло) там де бувмісце вільне, так шо на разом шукайте інших дурних .
unicdima написав:Як думаєте, чому Бутусов саме зараз терміново побіг служити?
Хз. Як версія: незабаром висвітлювати проблеми стане, м'яко кажучи, овсім не модно)) Буде, як совдепі - проблеми навіть системні є, але нема (їх не висвічують). За Ферарями без купи грошей (ресурсів) в загашнику по іншому йти ніяк. Тож нічого дивного.
а може поміркував - "скоро вибори, а я не убд"? І наврядчи 50 річного лома поставлять на щось небезпечне таких киздунів з початку війни багато в зсу рахується, і всі безсмертні
Заявляє, що в стрільці пішов сам Ще каже брав участь у бойових діях журналістом:D Думаю органи нарили доказову базу на Юрка по деяких цікавих питаннях і він побіг терміново патріота робити, щоб потім тисячі хомячків за нього вписувалися.
yanyura написав:Пишу здесь надеясь, что это прочитают те, "кто принимает решения" или те, у кого есть выход на "принимающих решения".
а почему не рассматриваете вариант что то "кто принимает решения" там сказали нашим не бить по колонам?
Я могу предложить много вариантов с разной степенью конспироложества. Вот вам вариант на минималках: не могут попасть. После прошлогодних попаданий потколоннам НПЗ должны были прикрыть ПВО. Не исключено, что подранки, изначально нацеленные на колонны, падают на танки. И вообще, без промаха стреляет только радикулит.
В одному зі своїх чудових есеїв – «Пороги і Запоріжжя» – видатний український інтелектуал Юрій Шевельов звертає увагу на цікавий факт: існування в нашій мові поняття «українство», який відображає погляд на націю як на партію. Його появу він пов’язує з тим, що в ХІХ чи ХХ столітті не всі українці насправді були учасниками чи бодай симпатиками українських національних і державницьких прагнень. Адже були і русофіли, і полонофіли, і мадярони. Натомість національно свідоміші представники народу нерідко були зосереджені в одному чи кількох споріднених політичних середовищах-партіях.
Це призводить до небезпечної тенденції – викреслювання зі складу нації тих, хто за межами «правильної» партії. Спочатку все просто, логічно і начебто справедливо – не місце русофілам в українській нації. Та одного разу започаткований цей підхід спокушає користатись ним знову і знову, щораз сильніше звужуючи критерії «правильності»: «Комуніст – значить не українець. Марксист – не українець. Атеїст – не українець. Гетьманець – не українець». ........ Можна лише мріяти про здатність справді зрілих націй до консолідації перед лицем критичної загрози на тривалій дистанції. У перші місяці повномасштабного вторгнення наче вдалося, але далі щораз більше політиків – і владних, і опозиційних – зайняті думками про потенційні вибори, а не про насущні проблеми країни.
prodigy написав:одне питання, яку державу ми будуємо зараз, чи бажаємо ми, що наші нащадки народжувались в Україні і народжували своїх дітей (якщо сподівання на те, що син прокурора буде теж прокурором, то це ганьба) є у мене сусід(прокурор), і його син 47років теж(прокурор), обидва вже на пенсії (мають по 90к грн на місяць) досі щось "решають" по старим зв'язкам, про війну ні слова. (не цікава тема)
Під час активних оборонних війн ніхто держав не будує. Ціль - зберегти державу.
Скільки б не тривала війна ці прокурори і далі будуть прокурорами, а звичайні українці гинуть в окопах/тікають з України або дають хабарі тим прокурорам. Але ти за продовження війни - тому для тебе все влаштовує - нехай це все продовжується далі. Далеко від тих прокурорів ти не втік.
unicdima написав:Думаю органи нарили доказову базу на Юрка по деяких цікавих питаннях і він побіг терміново патріота робити, щоб потім тисячі хомячків за нього вписувалися.
подати нижче плінтуса з такими повідомленнями вже не можна, але ви впали у проросійське лайно, ви себе до хом'ячків не відносити, тому що ви значно менше, ви клоп-смердючка такий пролізе навіть в щілину для дренажу вологи (вікна)
ЖУК ВОНЮЧКА Насправді всім відомий Жук-вонючка — це клоп Деревний щитник. Приказка «Мал клоп та смердюч» — саме про них! На вигляд маленький, але має дуже неприємний запах. На тілі клопа є залози, в яких міститься смердюча рідина, і чим старіше комахи, тим їх «аромат» сильніше.