Faceless написав:Дуже помиляєтеся, якщо думаєте, що одне шахрайство, хай і вдале, прям переверне ваше життя на краще.
1. Це не шахрайство 2. Маю приклад не шахрайства, яке вже суттєво покращили життя: валютні каруселі в 2022. Той же Трамп суттєво покращує життя друзям просто публікуючи пости в Х.
І Україна дуже погано справляється із залученням зовнішнього фінансування: ми ніяк не можемо хоча б Польщу догнати, не кажучи вже про москалів.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 22 чер, 2025 17:42, всього редагувалось 2 разів.
Hotab написав:ЛАД Ми знаємо що ШІ може помилятись, але каже він отак:
Так, у офіційній риториці Росії з 2014 року (і особливо з 2022 року) чітко простежується ідея заперечення української ідентичності, державності й суверенітету. .......
Это всё так. Но "Заяви Медведєва, Рогозіна, Соловйова" это всё-таки не официальная государственная политика. В тексте ИИ почти всё правильно, но есть нюансы. Я не пробовал спрашивать ИИ о Волынской резне, но боюсь, что нам бы в его изложении, скажем так, ... не всё понравилось бы и не со всем мы бы согласились. Так же, как не соглашаемся с односторонними оценками тех событий поляками. Развивать тему не хочу, здесь это не приведёт ни к чему, кроме большого срача. Так, маленький пример - "заміна українських героїв на радянських". "Заміна" или восстановление старых героев? Бандеру и Шухевича РФ явно не может признать героями. А генерала Ватутина, памятник которому снесли в рамках "десоветизации", они, естественно, восстановили бы. Хотя в Киеве он был установлен на могиле Ватутина. И Бандеру с Шухевичем не признают героями и многие украинцы. Даже в укр. Вики читаем:
Ставлення до УПА в українському суспільстві протягом років після відновлення незалежності 1991 року коливається між позитивним («борці за незалежність») і протилежним («німецькі колаборанти»): сама оцінка часто спирається на пропагандистські штампи обох сторін.
Hotab написав:ЛАД Ми знаємо що ШІ може помилятись, але каже він отак:
Так, у офіційній риториці Росії з 2014 року (і особливо з 2022 року) чітко простежується ідея заперечення української ідентичності, державності й суверенітету. .......
Это всё так. Но "Заяви Медведєва, Рогозіна, Соловйова" это всё-таки не официальная государственная политика. В тексте ИИ почти всё правильно, но есть нюансы. Я не пробовал спрашивать ИИ о Волынской резне, но боюсь, что нам бы в его изложении, скажем так, ... не всё понравилось бы и не со всем мы бы согласились. Так же, как не соглашаемся с односторонними оценками тех событий поляками. Развивать тему не хочу, здесь это не приведёт ни к чему, кроме большого срача. Так, маленький пример - "заміна українських героїв на радянських". "Заміна" или восстановление старых героев? Бандеру и Шухевича РФ явно не может признать героями. А генерала Ватутина, памятник которому снесли в рамках "десоветизации", они, естественно, восстановили бы. Хотя в Киеве он был установлен на могиле Ватутина. И Бандеру с Шухевичем не признают героями и многие украинцы. Даже в укр. Вики читаем:
Ставлення до УПА в українському суспільстві протягом років після відновлення незалежності 1991 року коливається між позитивним («борці за незалежність») і протилежним («німецькі колаборанти»): сама оцінка часто спирається на пропагандистські штампи обох сторін.
Спробуйте ШІ запитати польською через VPN з польського ІР і порівняти із локалізованою версією. Також можна порівняти на вікі польський і український варіанти.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 чер, 2025 17:46, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Це абсолютно те ж саме, що і перше - відібрати в громадян.
Трохи не те, як приклад - США після 2008, або ще більш радикальний - турецька ердоганоміка - попри постійну емісію все зростає і ті, хто може вчасно конвертувати гроші в стабільні активи - в плюсі. В мінусі тільки бідні.
Тобі пояснюють-ти ніяк не заспокоїшся... Якщо покращити СВОЄ життя обдуривши ІНШИХ - це не правильна економічна політика, це ШАХРАЙСТВО. В піраміді також виграють організатори.. То що ти пропонуєш всім прийняти участь в піраміді? А якщо виявиться що ти будеш на тій сходинці які не виграли? Тоді ти будеш репетувати КУДИ ДИВИЛАСЬ ДЕРЖАВА ?
ЛАД написав:........... Я не пробовал спрашивать ИИ о Волынской резне, но боюсь, что нам бы в его изложении, скажем так, ... не всё понравилось бы и не со всем мы бы согласились. Так же, как не соглашаемся с односторонними оценками тех событий поляками. ........... Продолжать не буду.
Спробуйте ШІ запитати польською через VPN з польського ІР і порівняти із локалізованою версією. Також можна порівняти на вікі польський і український варіанти.
Так я как раз об этом. Ну и вопрос, сколько веков существовала украинская держава, не считая УССР.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 22 чер, 2025 17:52, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:І Україна дуже погано справляється із залученням зовнішнього фінансування: ми ніяк не можемо хоча б Польщу догнати, не кажучи вже про москалів.
За три роки війни ми отримали 150 млрд доларів... Це багато чи мало?
budivelnik написав:2 Чи покращиться життя в сімї якщо ти візьмеш кредит
Якщо правильно продумати як його неповертати, то життя дуже покращится. От я б дуже хотів взяти єОселю під фіксований % в гривні і дочекатись девальвації, але, нажаль, це кредит тільки для багатих.
якщо кредит потім не потрапить до людей, які не розуміють - "як це не повернеш, тобі буде дуже соромно перед Богом"