Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1483014831148321483314834 ... 14839>
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:08

АндрейМ написав:
  Shaman написав:й тепер ти вважаєш, що можеш до кожного, хто не був на фронті доскіпуватися?..

А Ви самі та інші що саме тут робите?

я когось відправляю на фронт? :lol:

є деякі персонажі, кого так треба, - різні борови та с.икуни.. але то я їх так, ставлю на місце, коли вони зовсім пускаються берега (а дехто це постійно робить).

є війна, є військовий стан, є порядок дій в таких випадках - а те, що робиш ти - це публічно перешкоджаєш законній діяльності ЗСУ, до речі. незрозуміло лише, робиш ти це в інтересах агресора чи просто переляканий дурник?
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:09

Shaman написав:ні, домовлялися. бо в мирний час ви якось не замислюєтесь як це так - йдете ввечері додому, й ніхто не питає, чи є закурити. якби держава для вас нічого не робила - то ви б через раз (а у вашому випадку кожен раз) додому доходили б з пом'ятим обличчям та пустими кишенями. світло, вода, тепло є - саме звідкись береться...

Я за все це платив. Мені ніхто нічого безкоштовно не давав.

Тепер держава (влада) каже, що я щось винен, а інші - ні. Інші вільні, а я - ні. Ні, ми так не домовлялись.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:16

АндрейМ написав:
  Shaman написав:ні, домовлялися. бо в мирний час ви якось не замислюєтесь як це так - йдете ввечері додому, й ніхто не питає, чи є закурити. якби держава для вас нічого не робила - то ви б через раз (а у вашому випадку кожен раз) додому доходили б з пом'ятим обличчям та пустими кишенями. світло, вода, тепло є - саме звідкись береться...

Тепер держава (влада) каже, що я щось винен, а інші - ні. Інші вільні, а я - ні. Ні, ми так не домовлялись.

тут на форумі багато хто розповідає, як 30 років працював вчорну, й не платив ні копійки - й тут раптово виявилось, що всі платили. а хто ж ті 10 млн людей, які не платять податки? ;)

тому не треба розповідати - я платив. взаємовідносини держава-громадянин більш складні. й коли США воювали в В'єтнамі теж не всі хотіли воювати, але ті, хто ухилявся - теж порушували закон.

де це, що держава каже, що інші - ні? в багатьох є різні причини, чому держава дозволяє відстрочки та броні. але дуже багато таких, які зобов'язані - але вирішили, що нехай це буде хтось інший. типу вас. хоча ховатися за жінками - ви перший тут такий. потім можна ще й за дітьми ховатися - бо з 14-15 років вже теж можуть хлопчаки воювати ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:18

Shaman написав:є порядок дій в таких випадках

Я не згодний з порядком дій. Я хочу, щоб бюджетосісі перші пішли воювати. Нехай Тимошенко йде воювати. Вона накрала багато. Може вже і пожертвувати собою заради держави. Українські чоловіки не мають бути приватними охоронцями покидьків.
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:18

_hunter написав:
  sashaqbl написав:
  detroytred написав:Або вам самим прийдеться це робити за них..
Оці ваші "виховування" "ухилянтів" є поки вербальною формою залучення їх до війська. Потім ... за шкворень, у вантажівку і вже поруч з вами. "Трасса номер 1" - отак в південно-корейській армії всл самі забезпечували себе особовим складом, бо ... задачі на заповнену штатку))

штатка буде заповнена швидко й повністю, а якість кадрів буде краща, ніж ті, що присилають ТЦК.

а, может быть, _перед этим_ в тцк наведаться? ;) — там казаки моторные: народ "ламают" - любо-дорого посмотреть. Вшестером на одного, правда, но то уже мелочи...п

А если без шуток: у идеи есть одна проблема — как показывает История: в краткосроке оно, может, и работает. Но в итоге выходит какая-то Аргентина/Корея (не Южная). Стоит ли оно того?..

кстати - да
Полно видео где сочные инвалиды сочнее меня(по легенде 118кг, но Маттаб по привычке добавляет пару пудов, как керосин на продажу с МИ-8 сливает) с выпадающим из формы десантуры бронетанковой кендюхом, явно лет до 40, ну максимум 45ти, впятером куярят кого то не сильно здорового и немолодого и явно МП-44 не отличающего от АК47.
В принципе дивизий 10 смертников сформировать на прорыв к Торезу и Снежному есть кем.
Лопатами склады то забиты? А с воздуха пополнение с Занзибаров вернём за шкирку и на таран. Нечего калымить на пророссийских и финансируемых Газпромами ООНовских шабашках.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:22

Shaman написав:тут на форумі багато хто розповідає, як 30 років працював вчорну, й не платив ні копійки - й тут раптово виявилось, що всі платили. а хто ж ті 10 млн людей, які не платять податки? ;)

Вибачте, а до чого тут вода та світло? Ми за них платимо окремо. Не через податки.

Shaman написав:хоча ховатися за жінками

Я за ними не ховаюсь. Я кажу, що вони мають нести рівний тягар війни і воювати. Чому вони мають рівні права з чоловіками, якщо вони не воюють? Нехай воюють. У нас вже друга жінка - Прем'єр-міністр, але воювати вони не можуть? Якого дива? Мені кажуть, що прав без обов'язків не буває, а для громадян жіночої статі якісь окремі правила? Ні.
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:23

Shaman написав:
  АндрейМ написав:

тут на форумі багато хто розповідає, як 30 років працював вчорну, й не платив ні копійки - й тут раптово виявилось, що всі платили. а хто ж ті 10 млн людей, які не платять податки? ;)мм

тому не треба розповідати - я платив. взаємовідносини держава-громадянин більш складні. й коли США воювали в В'єтнамі теж не всі хотіли воювати, але ті, хто ухилявся - теж порушували закон.

де це, що держава каже, що інші - ні? в багатьох є різні причини, чому держава дозволяє відстрочки та броні. але дуже багато таких, які зобов'язані - але вирішили, що нехай це буде хтось інший. типу вас. хоча ховатися за жінками - ви перший тут такий. потім можна ще й за дітьми ховатися - бо з 14-15 років вже теж можуть хлопчаки воювати ;)

ухылянт - расскажи как ты платил налоги начиная с 1 января 1992 года.
И кто тут не платил вчёрную 30 лет.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:32

АндрейМ написав:
  Shaman написав:є порядок дій в таких випадках

Я не згодний з порядком дій. Я хочу, щоб бюджетосісі перші пішли воювати. Нехай Тимошенко йде воювати. Вона накрала багато. Може вже і пожертвувати собою заради держави. Українські чоловіки не мають бути приватними охоронцями покидьків.

зрозуміло, що не згодний. ще жоден боягуз не сказав - мені лячно. й причини вигадують зовсім різні - особливо чомусь ті, хто за кордоном... втік ти вже - то видихай, ні, найзатятіші :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Пля ......
....жвавий обмін думками на передодні Дня Незалежності ...
Заспокійтесь вже .....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 20:35

барабашов написав:
  Shaman написав:тут на форумі багато хто розповідає, як 30 років працював вчорну, й не платив ні копійки - й тут раптово виявилось, що всі платили. а хто ж ті 10 млн людей, які не платять податки? ;)

ухылянт - расскажи как ты платил налоги начиная с 1 января 1992 года.
И кто тут не платил вчёрную 30 лет.

ось й боров підтягнувся.

зараз розповість, скільки зі свого контейнера заплатив податків. але я трохи знаю, як платили податки власники контейнерів на ринку імені твого тезки. дуже потужні платники :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1483014831148321483314834 ... 14839>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти