|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 26 сер, 2025 18:58
trololo написав: andrijk777 написав:Чому ворог за пару годин взяв Херсон, перейшовши 2 річки? Може поясниш? За 2 місяці до війни ми були попереджені що буде повітряний десант на аеродром Гостомеля? Чому не там не було все готове до оборони? Чому потрібно було героїчно звільніти аеродром? Може поясниш? Ось поясниш усі ці речі - тоді поговоримо далі.
краще поясність, чому росіяни відсмоктали під києвом? чому збили три гелікоптери на підльоті до гостомеля? чому наша арта почала працювати в перший день? адже ніхто не готувався. про шашлики вам залужний поясняв, чого не слухали? чому вийшли із херсону та вихватили пЗди на харківщині? чому після трьох років війни, із залученням всього спектру озброєнь та військ з кореї, до цього часу не захопили донецьку область? і саме головне, вони не хочуть зупинятить на поточних лініях, ми готові - чому зеленський винуватий, що кацапи не хочуть зупинятись?
-Тому що народ стояв в черзі в воєнкомати, тому що народ повертався з-за кордону щоб захистити Україну і т.д. -Тому що путін не спланував операцію належним чином і був не готовий до повноцінного опору. Ось 2 головні фактори чому так. Тут по 2 пункту є контрпитання - а чому путін думав що не буде опору? Може тому що з деким дещо порішав/пообіцяв. Ніхто не обговорює такі гострі питання. Усі вважають що путін лох. Мені такі примітивні пояснення не підходять. Тим більше я переконаний що путін не лох. Але я тобі відповів. А ти мені ні. Тільки якісь незрозумілі натяки. Я і не чекаю що ти щось відповісиш конретне. Ти ж половини речей що відбуваються не розумієш.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 26 сер, 2025 19:03, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:01
detroytred Я теж можу вам історії про льотчиків поразкаувати? В якості алаверди
Тю, так це не був вам закид, тим більше що ви ж не були курсовим, а були серед викладачів. Та і відносини курсантів з курсовими завжди такі, курсанти вважають несправедливим ставлення до себе , примус і оте все. Але з віком і курсанти перексвідомлюють, ПП запрошувався на кожну зустріч випускників як поважний гість. І приходив. Всі сміялись з того курсантського протистояння, вже з вершини життєвого досвіду. Тим більше що потім багато хто не став пілотом , чи перестав ним бути, і сам командував солдатами, опинившись в шкірі того ПП. Так що не вмикайтесь) Але бачу не хочете навіть натякати де і ким були. Може і правильно
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:05
andrijk777 написав:-Тому що народ стояв в черзі в воєнкомати, тому що народ повертався з-за кордону щоб захистити Україну і т.д. -Тому що путін не спланував операцію належним чином і був не готовий до повноцінного опору. Ось 2 головні фактори чтому так.
1 В нас довгий час фігурувала цифра в 1,3 млн в ЗСУ... недавно Зеленський заявив що в ЗСУ 880 000. Як думаєш Чи могли ми в 2022 році замість +1 млн новонабраних з яких дві/третіх ми маринували на полігонах бо не могли їх озброїти і навчити - набрати 2 млн? 2 Чи могли ми передбачити що отримавши 1 млн втрат за три роки які будуть розміняні на 5000 км2 території -педераційники й далі будуть продовжувати війну? Тому Всі ми помиляємось і після того як те чи інше рішення було зроблемно - ми можемо побатити те що НА НАШ ПОГЛЯД можна було краще зробити... от тільки знав би прикуп-жив би в сочі...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:09
andrijk777 написав: trololo написав:краще поясність, чому росіяни відсмоктали під києвом? чому збили три гелікоптери на підльоті до гостомеля? чому наша арта почала працювати в перший день? адже ніхто не готувався. про шашлики вам залужний поясняв, чого не слухали? чому вийшли із херсону та вихватили пЗди на харківщині? чому після трьох років війни, із залученням всього спектру озброєнь та військ з кореї, до цього часу не захопили донецьку область? і саме головне, вони не хочуть зупинятить на поточних лініях, ми готові - чому зеленський винуватий, що кацапи не хочуть зупинятись?
-Тому що народ стояв в черзі в воєнкомати, тому що народ повертався з-за кордону щоб захистити Україну і т.д. -Тому що путін не спланував операцію належним чином і був не готовий до повноцінного опору. Ось 2 головні фактори чому так. Тут по 2 пункту є контрпитання - а чому путін думав що не буде опору? Може тому що з деким дещо порішав/пообіцяв. Ніхто не обговорює такі гострі питання. Усі вважають що путін лох. Мені такі примітивні пояснення не підходять. Тим більше я переконаний що путін не лох. Але я тобі відповів. А ти мені ні. Тільки якісь незрозумілі натяки. Я і не чекаю що ти щось відповісиш конретне. Ти ж половини речей що відбуваються не розумієш.
пуйло гадав що не буде опору, бо слухав тих, хто таке казав - від Медведчука до ФСБшників здається. якби планував, як треба - то не атакував би, бо варіантів просто немає. хоча багато хто на Заході теж не очікував такого спротиву. путін звичайний диктатор, який вирішив що він або спіймав за бороду, або сам став богом. в 20 сторіччі теж був такий, результат знаємо. але в цього мужності на отруту не вистачить - хіба табакеркою запхають 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1644 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:11
budivelnik написав:Але якщо 90% покращать своє життя на 10% ... то ми відразу потрапляємо в когорту азійських тигрів з ростом в 10% ( 5% дають ті абсолютних 1% і абсолютних 9% ті 90%) Це саме те що я тобі пробував пояснити При чому
При чому для цього необхідна ще чарівна паличка, щоб оці 90% хоча б схотіли зробити це. Не кажучи, щоб змогли. Оскільки такої нема в світі, то в усіх країнах, де можновладці-управлінці-регулятори ставлять мету дійсно розвитати країну-ринок далі, вони проводять реформи, створюючи сприятливі умови для такого подальшого розвитку ринку. Методика-підходи-інструменти цього впливу на ринок різні: кейнсіанство, монетаризм і т.д. Отак це відбувається всюди в реалі. Практиками. Але хфантазьори терїоретики по розвитку ринку країни вигадують метод про " якщо 90% покращать своє життя на 10% ... то ми відразу...". Та інструмент --- співи на хфорумі. Бо якщо отак співати почнуть можновладці-управлінці-регулятори, то це буде вже РОЛЛЮ ТА ДІЯМИ від можновладців-управлінців-регуляторів. По розвитку ринку. Що має право на життя, як інструмент. Але лише в якості придатку до основних методів та інструментів впливу на ринок. Які досліджені, винайдені, реалізовані Кейнсом, Фрідменом, Бальцеровичем, Куанем і т.д. Наявні ж речі-то. Очевидні.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:12
Shaman написав: _hunter написав:Представляю, как эти люди рады возвращению на Родину... В Одесі 40 чоловіків після повернення з російсько-грузинського кордону відправили з лікарні до ТЦК, — Суспільне
Частину з них уже відпустили, однак більшість досі залишаються там.
що хотів цим сказати? що після Раші всі потрапляють до лікарні? так це й так відомо...
Давай болдом выделю - если "очевидное-невероятное" В Одесі 40 чоловіків після повернення з російсько-грузинського кордону відправили з лікарні до ТЦК, — Суспільне
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:14
_hunter написав: Shaman написав:[ В Одесі 40 чоловіків після повернення з російсько-грузинського кордону відправили з лікарні до ТЦК, — Суспільне Частину з них уже відпустили, однак більшість досі залишаються там.
що хотів цим сказати? що після Раші всі потрапляють до лікарні? так це й так відомо...[/quote] Давай болдом выделю - если "очевидное-невероятное" В Одесі 40 чоловіків після повернення з російсько-грузинського кордону відправили з лікарні до ТЦК, — Суспільне
[/quote] А куди мали потрапити? В Німеччину на реабілітацію?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:19
budivelnik написав: andrijk777 написав:-Тому що народ стояв в черзі в воєнкомати, тому що народ повертався з-за кордону щоб захистити Україну і т.д. -Тому що путін не спланував операцію належним чином і був не готовий до повноцінного опору. Ось 2 головні фактори чтому так.
1 В нас довгий час фігурувала цифра в 1,3 млн в ЗСУ... недавно Зеленський заявив що в ЗСУ 880 000. Як думаєш Чи могли ми в 2022 році замість +1 млн новонабраних з яких дві/третіх ми маринували на полігонах бо не могли їх озброїти і навчити - набрати 2 млн?
Да. Только начинать нужно было _сразу_, как Штаты сообщили о том, что "нападение будет - готовьтесь" - еще осенью 21го...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:21
Hotab написав: _hunter написав: Shaman написав:[ В Одесі 40 чоловіків після повернення з російсько-грузинського кордону відправили з лікарні до ТЦК, — Суспільне Частину з них уже відпустили, однак більшість досі залишаються там.
що хотів цим сказати? що після Раші всі потрапляють до лікарні? так це й так відомо...
Давай болдом выделю - если "очевидное-невероятное" В Одесі 40 чоловіків після повернення з російсько-грузинського кордону відправили з лікарні до ТЦК, — Суспільне
[/quote] А куди мали потрапити? В Німеччину на реабілітацію?[/quote] В идеале - да. Если на фронте совсем беда - можно было хоть выписки дождаться...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 26 сер, 2025 19:21
detroytred написав:При чому для цього необхідна ще чарівна паличка, щоб оці 90% хоча б схотіли зробити це. Не кажучи, щоб змогли.
Не треба чарівних паличок На цьому комуняки вже погоріли... Пробували на протязі ОДНОГО покоління побудувати комунізм в світі... чим закінчилось. Тому капіталізм це про інше Про свободу вибору Але ця свобода має й негативні сторони для того хто вибирає.. Він може вибрати мій шлях і досягнути хай не мого але в рази кращого ніж коли б нічого не робив - результату А може вибрати шлях -ждуна-хай інші роблять... і от тут з ймовірністю в 99% (1 % на бабку в канаді) він це своє життя просре... Але ж капсуспільства в середньому живуть краще ніж соц суспільства Чому? А відповідь проста На протязі ПОКОЛІНЬ виховувалось розуміння- твоє життя це результат твоїх зусиль... А як сьогодні навязати тобі що ти відповідальний за отриманий результат а не твій керівник чи твій тесть? Ти ж не повіриш що варіант переглянути швиденько всі варіанти робота на держ підприємстві служба в Армії приватний бізнес Можна вибрати щось з більшою вірогідністю на успіх як виграти так і програти в порівнянні з курсант-офіцер-пенсія... все гарантовано... погано якщо не красти.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1