Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1490914910149111491214913 ... 14935>
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:06

Shaman написав:..........
щоб коментувати Кулебу, його треба послухати - а поки немає ні часу, ані бажання.

Кулеба, в отличие от вас, не "растекался мыслию по древу", а давал очень чёткие и конкретные ответы. Я привёл цитаты с указанием времени. " минуты вы могли бы найти и послушать, если сомневаетесь, что я процитировал правильно.

демократія/автократія - це коли у вас останнього разу закінчилися аргументи, просто стали мене звинувачувати у пропаганді. зручно, й не для усіх очевидно. тому в наших дискусіях ваші посилання на пропаганду - це ознака відсутності аргументів.
ознака відсутності аргументів это как раз ваши рассуждения о демократии/автократии, что является чистой пропагандой.

розвал Раші - уявляю, як з таким підходом ви пережили 1991 - це ж небо впало на землю, срср розпався :lol:
Пережил.
Так же, как и все остальные.
Гораздо тяжелее переживались последующие несколько лет. Вы тогда были ещё ребёнком и не прочувствовали начало 90-х - о вас заботились родители.

а чому це нам закінчення війни потрібно більше? а їм їх мільйон втрат - це як, вони їх у пробірках вирощують? :D й ми так проявляємо ініціативу - хто зараз пропонуємо перемовини - а вони чомусь ховаються. вище правильно написали - поки пуйло думає, що переможе. це проблема, бо він так буде думати, як й Гітлер в 45 році. тому треба так, якось це врівноважити. й як конспірологи не переконують, ключовим державам закінчення війни дуже потрібно, особливо європейським - тому вони так дійсно мають проявляти більше волі - важелів тиску ще багато є.

Я тут 2 недели не появлялся.
Был в Черкассах с внуками.
Реакция моей 8-летней внучки: "Дедушка, а здесь как-будто нет никакой войны :o ".
Вы тоже где-то там. Поэтому можете задавать вопросы: "а чому це нам закінчення війни потрібно більше?"
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:11

trololo написав:
  ЛАД написав:[
Но если вам так хочется внесудебных решений, то я вас обвиняю в убийстве Гонгадзе, Павла Шеремета, Олеся Бузины.

визнаю тільки вбивство останнього, дуже огидний п1дар був :mrgreen: рішення суду нема, але я визнаю (наприклад мені вдалось підставити інших).

чи робить це з мене реального вбивцю? у вашій та у моїй реальності - так.

У вашій реальності - так.
У моїй - ні.
Так само, як і з підривами складів внаслідок діверсій РФ.

P.s. У вбивстві Кеннеді теж зізнаєтесь? :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:16

Успіх написав:
  холява написав:уважно читаючи ЗАКОН зрозуміли наступне .
В законі про 60+ нема зобов,язань обов,язково йти на службу .
Так питання не в обов'язковості, а в БАЖАННІ!!!
Раніше, наче всі мали бажання піти на фронт, але зітхаючи казали "...та нажаль, мені вже 59... 60років"(а після 60 вже не брали тоді в ЗСУ)
І ви теж казали, що ДУЖЕ ХОТІЛИ залишитись в ЗСУ, але на жаль стукнуло 60!

Так от - тепер держава ДАЛА ВАМ ТАКИЙ ШАНС!!!
То чому ви(як і всі М60+) запхали голову в пісок/сховали дупу у кущі???

Як так?©

ну по перше я працюю там де і служив ....правда зряплата на 60 відсотків меньша .
а по друге не ховаюсь за кицями і не розповідаю шалені фантазії про закони не маючи профільній освіти
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:26

Shaman написав:розвал Раші - уявляю, як з таким підходом ви пережили 1991 - це ж небо впало на землю, срср розпався :lol:

Одного разу на Землю впав метеорит. Кажуть вимерло 90% всього живого.
Коли чекати наступного такого "з твоїм підходом"?
Завтра чи післязавтра? Давай краще вже з понеділка, на вихідні ще погуляємо. :D :D :D

*СРСР розпався тому що для цього були передумови. Зараз передумов для розпаду Раші немає.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:27

trololo написав:
  ЛАД написав:Хотелка чи ні, проте ми весь час не йшли ні на які перемовини.
Сьогодні перемовини якось продвигаються тільки завдяки Трампу, а аж ніяк не за нашої ініціативи.

це неправда. відсутність реальних перемовин це причина того, що агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин. ні зараз, ні останні 3 роки. що саме продвигається? не бачу ніяких натяків.
Мабуть, все ж таки навпаки: "агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин це причина відсутності реальних перемовин".
Тим більше таких перемовин треба домагатися нам.
Продвигаються. Нехай поки що більше на словах. Хоча б йдуть розмови про перемовини. Ось була сьогодні цитата про висловлювання турецького мід.
І це, що не кажи, заслуга Трампа, а аж ніяк не України чи Європи.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:28

Увага! Увага! Увага!!!

Всім потужникам, які потужно воюють з дивану!
Запишіть і телефонуйте вже сьогодні!!!

"Не будь здобиччю – стань мисливцем!
Полюй на ворога разом із 71-ою єгерською бригадою ДШВ. Залиш заявку на сайті 71dshv.mil.gov.ua, або зателефонуй: +38 0662762181"

=====

"28 бригада запрошує до себе в команду
фахівців, які бажають захистити
Батьківщину! Який напрямок вибереш:
оператора дронів, бойового медика,
водія-механіка чи іншу військову
професію? Телефонуй: 0776660012"

============

"Обирай вакансію на сайті та приєднуйся до української армії
https://army.gov.ua/ "
Успіх

Подякував: 284 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:33

andrijk777 написав:.........
*СРСР розпався тому що для цього були передумови. Зараз передумов для розпаду Раші немає.

Вопрос спорный.
При другом руководстве и другой внутренней политике мог существовать ещё очень долго и по-разному.
От продолжения существования в той же парадигме с затягиванием гаек до пути, аналогичного китайскому.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:37

холява написав:Як би ви хочь раз у місяць не фантазували ,то уважно читаючи ЗАКОН зрозуміли наступне .
В законі про 60+ нема зобов,язань обов,язково йти на службу .

А як же патриотизм?
холява, якій ти зараз приклад показав 40 річним хлопцям?
То тебе через вік не беруть навіть поваром в морг.
А як беруть то ти перехотів.
Раджу всім не бухати, буде память як в мене та Марафон почне викликати здорові рвотні позиви.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2347 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:38

UA написав:ИПСО проти рейтинга Xуйла ефективніші за нальоти на нафтобизи в лен. області.
Але ж клоун не може розуміти те, що розуміє співробітник КГБ (нехай і з великими проблемами особистої самооцінки).

так це не задача президента, для цього є спецслужби.
я не вірю, що пуйло СИЛЬНО переймається реальним рейтингом. сберегти тотальний контроль над медіа машиною пропаганди важливіше ніж реальні цифри, а цьому ніхто не грозить, в рунеті нема ботів інших країн. може наших є трошки але вплив там мінімальний.

приклад півнячої кореї або навіть білорусі доводить, що якщо в тебе надійний контроль над медіа, виборами і ти не боїшся використовувати силу проти своїх людей, втратити владу дуже складно навіть при супер низькому реальному рейтингу

краще бить по НПЗ
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:45

ЛАД написав:
  trololo написав:
  ЛАД написав:Хотелка чи ні, проте ми весь час не йшли ні на які перемовини.
Сьогодні перемовини якось продвигаються тільки завдяки Трампу, а аж ніяк не за нашої ініціативи.

це неправда. відсутність реальних перемовин це причина того, що агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин. ні зараз, ні останні 3 роки. що саме продвигається? не бачу ніяких натяків.
Мабуть, все ж таки навпаки: "агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин це причина відсутності реальних перемовин".
Тим більше таких перемовин треба домагатися нам.
Продвигаються. Нехай поки що більше на словах. Хоча б йдуть розмови про перемовини. Ось була сьогодні цитата про висловлювання турецького мід.
І це, що не кажи, заслуга Трампа, а аж ніяк не України чи Європи.

ну якщо заява якогось лівого міністра для вас показник, то да. я доречі почитав оригінал, там про україну два рядки, і там не було про те що росія відмовляються від донецької. там по суті підтверждено умову яка звучала раніше шо НІБИТО відмовляються від запора і херсона (а як же "конституція рф"? :mrgreen: ). але це якби ми зараз відмовились від кордонів 1991 і подавали це як поступку

для мене не показник. розмови про 2-3 тижні, а воз і нині там. навіть зернова угода як результат була важливіше ніж ці хороводи. трамп тягне час, путін тягне час. а причина в тому, що путін вірить, що обвалить фронт. тому домагатись ми звичайно можемо, але толку не буде, поки вводні для путіна не зміняться. змінити швидко їх може трамп але не хоче. змінити повільно їх може ЗСУ, коли ціна наступу стане для путіна некомфортною.
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1490914910149111491214913 ... 14935>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему